• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben varım canım doğurmayan. Doktor 20 sinden önce gelmez dedi cuma günü ama bakalım. Şuan soldan soldan sancı gelmeye başladı afedersiniz ilk kez altıma kaçırdım az önce. Suyum geldi diye ödüm koptu 😄 ay tecrübesizlikte çok kötü. Doğum sancısı olsa sadece soldan gelmez dimi?
Cnm dogum sancisini direk anlarsin bence

Ayy sağolun kızlar bakalım yarın sabah 7 de gidicezzzz minnoşumlaaa. Hamile yastığımla bakıştık bugün dedim bi daha seni kullanamıcam🥹
Çok heyecanlı o kadar tanıdık ki asla unutamam o heyecanı 😍 sağlıkla girin sağlıkla çıkın inşallah canım. 🤲 iyi olduğun gibi de yaz bize merak ederiz.

Kızlar gaz icin kimyon çayı deneyen oldumu. Yani yapip icmeyi dusunuyorum bebek icin ise yararmi bilgisi olan varmi

Canım benım hıc oyle dusunme..sen daha oncede bı evlat sahıbı oldugun ıcın daha ıyı bılırsın bu lohusalık cok farklı bırsey..hele bıde destek olan bırı yoksa cok cok zor,benım annem oldugu halde aglıyorum alınganım degısık duygulardayım.yakında hersey duzelır gerıde kalır bu günler hıc merak etme..suanda herkes alısma surecınde,ayrıca acıksa emın ol cok aglardı bebek.acıkınca basıyorlar cıglıgı,mınık kuşunda alısır yakında o da bebek daha,eger ımkanın varsa yakın bır dost aılenden bırısı sana yardıma gelsın gunduzlerı
Canım valla arada kendi kendime ağlıyorum, kızım anne ağlıyor musun deyince yok kızım diyip göz yaşımı silmek zorunda kalıyorum. Lohusa psikolojisine bile düşemiyorum bi ağız tadıyla. İşte analık, şekeri düştü uyanamadı diye üzüldüm ben de. Ne yazık ki destek alabileceğim kimse yok. Geçecek bu günler ve bu minikliği, bu kokuyu çok özleyeceğim. Böyle teselli ediyorum kendimi.
Seni çok iyi anlıyorum benim oğlan bebekten anlamıyor bile kucağımda gördüğü an tutup sürüklüyor bağırıyor yanıma gelip kaldırıyor beni bebeğin üstüne abanıyor istediği olmazsa ağlıyor Allahım gerçekten çok zor geçiyor bakalım ne zaman düzeleceğiz yada ne kadar sabredebileceğim yemek yemek haram gibi bişey oluyor biri ağlıyor öbürü tabakları yere fırlatıyor
Ben eşime dedim ki, sen işe gitmeden kahvaltı yapamazsam öğlene kadar yiyemiyorum. Normalde oruç tutan, diyet yapan açlığa tahammülü olan bir insanım ama sürekli emzirmek o kadar acıktırıyor ki. Eşim evden çıkmadan karnımı doyurmam şart.
Aynı şeyleri hissediyorum canım bende normalde uykum da çok hafiftir ama uyanamamışım bende uykusuzluk da kötü insanın tahammülü kalmıyor dinlenmemiz de gerekiyor desteksiz gerçekten çok zor oluyor kızların yazdıkları beni de rahatlattı 🌸

Bizim kız da 6 yaşında ona rağmen aynı şeyler onda da var her ne kadar belli etmese de içine kapandı içten içe kıskanıyor belli ki pusetine yatıyor
Ben bebek oldum diyor beşiğine yatmak istiyor yemek yemiyor bir de üstüne hasta oluyor sanırım hastalık gelecek işimiz iş 🤦🏻‍♀️
Aynı şeyleri yaşayıp aynı süreçten geçiyoruz bu dönemi de atlatacağız inşallah bakalım canım sende kendine yüklenme 🙏🏻🌸
Canım bizim evde de durum aynı. Ana kucağı yamuldu resmen, sürekli pusetine oturuyor ve bu zaten benimdi diyor. Bebeği emziğe alıştırmak istiyorum ama ablası ağzına alıyor sürekli. Emekleyip bebek taklidi yapıyor. Yemeğini kendisi yemiyor benim yedirmemi istiyor. Evde kime yeteceğimi şaşırdım artık.

IMG_20250316_223950.webp

Hanımlar gebelikte yüzü bu şekilde kızaran var mı ?
Son birkaç haftadır bunlar çıktı. Görümcem eczacı, sorduğumda önemli değil hormonel dedi. Ama yayılıyor sürekli 🤦🏻‍♀️
Gerçekten gebelikle mi ilgili, sizlerde oldu mu ?

Hiç bir şey çözüm değil ya 33. Haftadan beri perisanim, 39 olduk ve gittikçe çoğaldı acı :/ sanırım doğuma kadar çekeceğiz
Kan değerlerine baktırdın mı bi tanesi muhakkak düşükse kemik ağrısı ondan oluyor benimde halim fenaydı son hafta düzeldi

Ben varım canım doğurmayan. Doktor 20 sinden önce gelmez dedi cuma günü ama bakalım. Şuan soldan soldan sancı gelmeye başladı afedersiniz ilk kez altıma kaçırdım az önce. Suyum geldi diye ödüm koptu 😄 ay tecrübesizlikte çok kötü. Doğum sancısı olsa sadece soldan gelmez dimi?
Aynhadi olsun az kalmış canım senin de hayırlı uğurlumolsun sağlıcakla gelsin kuzucuk 🙏🏻
Geceleri apayrı bir olay zaten zulüm oluyor her seferinde çişe kalkmak o acıyla 🥲
Canım sen o zamandan beri hastanede misin ne durumdasın ben seni doğurdun sanmıştım maşallah iyi dayanmış kuzu 🙏🏻☺️
Cidden iyice ağırlaştık ben artık göbeğimi taşıyamıyorum. Rüyamda kızım doğmayacağım daha anne diyordu 😀
Ay senin kuzu da sağlıcakla gelsin canım onun da eli kulağındadır ☺️🌸
Kızlaaar sızın bebıskolarda uyurken emerken ıkınıyormu kıpıkırmızı oluyormu?
Evet kuzum benim ki de öyle ıııhh ıhhh diyor zorlanıyor kuzucuk 🌸

Canımm dualarımız seninle olacak. Umarm çok güzel bir doğum geçirip bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Güzel haberlerini bekleyeceğiz 🥰🙏🏻♥️
Ay numarada yazmayı unuttum ben iki sezeryan yaptım canım birinde suyum geldi sonrasında sancılarım arttı öncesinde bir şey farketmedim 🌸

Canım valla arada kendi kendime ağlıyorum, kızım anne ağlıyor musun deyince yok kızım diyip göz yaşımı silmek zorunda kalıyorum. Lohusa psikolojisine bile düşemiyorum bi ağız tadıyla. İşte analık, şekeri düştü uyanamadı diye üzüldüm ben de. Ne yazık ki destek alabileceğim kimse yok. Geçecek bu günler ve bu minikliği, bu kokuyu çok özleyeceğim. Böyle teselli ediyorum kendimi.

Ben eşime dedim ki, sen işe gitmeden kahvaltı yapamazsam öğlene kadar yiyemiyorum. Normalde oruç tutan, diyet yapan açlığa tahammülü olan bir insanım ama sürekli emzirmek o kadar acıktırıyor ki. Eşim evden çıkmadan karnımı doyurmam şart.

Canım bizim evde de durum aynı. Ana kucağı yamuldu resmen, sürekli pusetine oturuyor ve bu zaten benimdi diyor. Bebeği emziğe alıştırmak istiyorum ama ablası ağzına alıyor sürekli. Emekleyip bebek taklidi yapıyor. Yemeğini kendisi yemiyor benim yedirmemi istiyor. Evde kime yeteceğimi şaşırdım artık.
Küçük olunca daha da zorluyordur seni kuzucuk Allah kolaylık versin canım dediğin gibi o mis gibi bebek kokusu ve minnoşluğuyla teselli olcaz artık bir süreç geçecek Allah kolaylaştırsın inşallah 🙏🏻 ☺️🌸

maya91 maya91 canım hazır mısın hadi sağlıcakla kolaylıkla olsun bitsin inşallah 🙏🏻 Bize de haber vermeyi unutma mis kokulunu kucağına aldığında 🙏🏻🌸😘💙

İpeği 11 gibi uyuttum ve uyumadım hâlâ skbshshdjdjdj gündüz de banyo yaptırdık baya uyudu deliksiz zorla uyandırdım o arada da uyumadım, mutfağı topladım falan skhdjshdjdjd kendimi mi cezalandiriyorum anlamadim ama birazdan kendi de uyanacak zaten sabahlar olmasın shbshshsbshsjshsjshs bu gülüşlerim içimin ağlıyor olduğu gerçeğini gizlemez dostlarim 🤭🤭🤭

Üf bi de Çarşamba eşimin şuan askerde olan kardeşi gelecek dedim bana da değişiklik olur iftara kv lere gideriz elbise giyerim falan, hayattaki şansım Çarşamba yağmurlu ve soğuk olacakmış bursa znnsjnsjsjdjsj derecesine göre belki yine de giyebilriim hiç belli olmaz 😆😆😆

Neyse gideyim de ipek kuşumun iki günde bir makine dolusu çıkan çamaşırlarını asayim 🤭🤭🤭

maya91 maya91 canim ben büyük ihtimalle sabah ayık olmam jdndjdjd öyle görünüyor 🥹 inşallah her şey istediğin gibi güzel ve stressiz geçer ❤️ sağlıkla kavuşursun minik kuşuna ❤️ Sen yine haber ver kendine gelince🌸 aklımız sende kalmasın 🙏

Back
X