• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar sizin memelerde iğneler batma oluyormu bazen iğneler batıyor sanki süt le alakalı mi acaba sağ göğsümde hala mastıt var çok acıyor bazen koltuk altima kadar resmen bide üçünde bı yerinde bi siyahlasma olmuş normalmi acaba

Kızlar bebeğimin 2-3 gündür bacakları seğiriyor. 3-4 saniye sürüyor ama gün içinde sık aralıklarla oluyor. İnternette baktığımda sinir sistemi geliştiği için olur büyüme döneminde normal yazıyor ama daha önce bu kadar değildi bir anda arttı endişelendim açıkçası. Aynı durumu yaşayan var mı?
Tuttuğunuz zaman duruyorsa sorun yoktur. Müdahaleye rağmen geçmeyen titreme seğirme varsa doktor görmeli diye biliyorum

Kızlar birde bebeklere ne giydiriyorsunuz ben tulum.giydiriyorum fermuarlı fakat bir kactane var dönüp dolaşıp aynı giydiriyom yeni alayım dedim.e bebekte begenemedim

Kızlar merhaba galiba lohusa depresyonuna girdim kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli ağlayasım geliyo 6 yaşında kızım var sanki iki çocuğa yetemiyorum sürekli yanımda biri olsun istiyorum özellikle annemi çok özlüyorum annem farklı şehirde annesiyle yakın oturanları görünce sürekli ağlıyorum içimde bir yumruk var sanki çıkmıyor acaba psikoloğa mı gitsem 😞
Cnm hissetme tez zamnda geçer İnseAllah.oyle hissetmen .normal ama Allah'a Cokdua et.en azndan arayacağın bir annen var.canin sıkılırsa

Kızlar bugun kontrole gittik sağlık ocağına gore 300gr almış bebek bir ayda doktor yanlışlık vardır dedi ama tekrar sağlık ocağının tartısında ölçtürcem kafaya taktım cocuk durmuyor diyorum aç mı acaba 🥺 bugün çığlık kıyamet ağladı annemlerde olmasına ragmen kimse susturamadı en son emeli 3 saat oldu memede ağlıyor sütüm azaldı sanırım baby goat gaz yapmıyor ama kabız yapıyor memnun kaldiginiz başka bir mama var mı günde iki üç kez vereceğim artık

Kızlar birde bebeklere ne giydiriyorsunuz ben tulum.giydiriyorum fermuarlı fakat bir kactane var dönüp dolaşıp aynı giydiriyom yeni alayım dedim.e bebekte begenemedim
Lc waikiki hm tulumlarını giydiriyorum ben bayram icin müslin takım tulum gelmişti onlardan aldım pc waikikiden

Kızlar bugun kontrole gittik sağlık ocağına gore 300gr almış bebek bir ayda doktor yanlışlık vardır dedi ama tekrar sağlık ocağının tartısında ölçtürcem kafaya taktım cocuk durmuyor diyorum aç mı acaba 🥺 bugün çığlık kıyamet ağladı annemlerde olmasına ragmen kimse susturamadı en son emeli 3 saat oldu memede ağlıyor sütüm azaldı sanırım baby goat gaz yapmıyor ama kabız yapıyor memnun kaldiginiz başka bir mama var mı günde iki üç kez vereceğim artık
Biz aptamilden memnunduk canım kullanan arkadaşlarım gaz yapıyor dedi ama bizde olmadı sonra eşim hip organik almış keçi sutku şuan yeni başladık kusmalari arttı sanki alakası varmı bilmiyorum ama bide kakası mukuslu değişik bişey geliyor bir kaç seferdir

Lc waikiki hm tulumlarını giydiriyorum ben bayram icin müslin takım tulum gelmişti onlardan aldım pc waikikiden
Lcwye baktım fermuarlı pek bir seçenek yok kaldırmışlar herhalde düğmelilerde zor geliyor alt üst takımlar için erkenmi acaba

Bizde bunlar var 1/3ler de bacaklari zor hareket ediyor 3/6 giydiriyorum bol oluyor ama rahat hareket ediyor

Bizde bunlar var 1/3ler de bacaklari zor hareket ediyor 3/6 giydiriyorum bol oluyor ama rahat hareket ediyor
3 34brc34

Ay teşekkürler canım sadece bitanesinde beden var☺️ben daha öncede LCW de aldım 1.3 aylar ayaksiz oluyordu 3.6 aymi al diyorsun şimdi

Ay teşekkürler canım sadece bitanesinde beden var☺️ben daha öncede LCW de aldım 1.3 aylar ayaksiz oluyordu 3.6 aymi al diyorsun şimdi
İcini doldurmuyor ama rahat oluyor bence canım bide kurutmaya atıyor musun bilmiyorum orda da biraz cekiyor zaten bunlarda bayrama aldiklarim iki tanesini bulamadım yeni gelenler güzeldi magazada

Eklentiler

• IMG_2390.webp
    IMG_2390.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2391.webp
    IMG_2391.webp
    12 KB · Görüntüleme: 3
İcini doldurmuyor ama rahat oluyor bence canım bide kurutmaya atıyor musun bilmiyorum orda da biraz cekiyor zaten bunlarda bayrama aldiklarim iki tanesini bulamadım yeni gelenler güzeldi magazada
Çok teşekkürler çok güzelmiş güle güle giysin bebişin ☺️kurutmam yok malesef

Memeden ayrıldığında mutlu ayrılıyor mu yoksa ağlamaya aranmaya devam ediyor mu? Tartıda yanlışlık da olabilir.Ben ne zaman isterse emziriyorum .Ama bazen fazla emdiğini düşünüyorum emzik yapıyor beni. o zaman memeden ayırıyorum duruyorsa daha emzirmiyorum aranıyorsa ağlıyorsa emzirmeye devam ediyorum.

Back
X