• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    131
Ya ben de daha almazdım sen geç kalmadın ben erken alışveriş. Yapmış oldum biraz nornalde temmuza kadar beklerim aslında ama biraz hamilelik fikrinden uzak kaldım pek ilgilenemedim kendimle bebekle vs. Biraz bana moral olsun hamile olduğum hatirlayim azıcık bebekle bağ kurayım istedim. ❤️

Çok teşekkür ederim kuzum 🙏🏻

Canım bazen bende de oluyor yatarken bacaklarının arasına yastık koymayı dene. Yan yatiyorsan eğer zaten koyuyorsan bir tık yükselt yastığı. Benimki öyle azaldı. Ağrı değil de böyle ince ince sizliyordu kalcamdan bacağıma ❤️
O şekilde yatabiliyorum bir tek ama uyanınca yine sağa dönük buluyorum kendimi 😁 yarın kontrolüm var soracağım bakalım bunu

Canlar son günlerde özellikle gece burnum çok tıkandığı için ağzımdan çok nefes alıyorum. Derin nefes aldığım an (ki bu bende genelde sabaha karşı oluyor) ciğerime kadar yanma hissediyorum sonra astım krizi gibi öksürük başlıyor çok uzun sürmüyor 20 sn falan ama çoğalmaya başladı. Gün içinde herşey süt liman 😢 var mı aynı şekilde derin nefes alırken yanma öksürük yaşayan ?

Kızlar bende de bi çeşit ağrı var yaklaşık 4-5 gündür. Tam böyle vajinanın üstü gibi mi diyeyim. Afedersiniz tam üstte kılların çıktığı yerde ağrı var. Daha çok kas ağrısı gibi. Hani bi hareket yapmışım da oradaki kaslarım kemiklerim ağrıyor bi kaç güne geçer gibi bi ağrı. Ama geçmiyor 5 gün oldu. Hatta ilişki esnasında acaba kendimi mi çok kastım ondan mı oldu dedim ama bekliyorum kaç gündür gram azalma yok ağrıda. 20. Haftalarında böyle bi ağrı hisseden oldu mu hiç
Canım senin haftanda bende oldu. Dinlenince geçiyor mu? Bende yatakta dönerken, yürürken ve çorap giyerken oluyordu mesela doktorum normal dedi. Eğer öyleyse endişe etme

Canım çok sağol üç gün önce enfeksiyonu temizlemek için yeniden operasyona aldılar. Ama genel durumu çok şükür iyiye gidiyor 🙏🏻 yara yeri inşallah bir iyilesir toparlarsa kemoterapi başlayacak. Evine bir gelsin, am tikli konuşsun da gerisi hallolur çok şükür 🙏🏻
Hamdolsun bacım. Çok sevindim. 💐🥰

Back
X