• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Park yatak alabilirsin ben öyle yaptım.
İhtiyacına göre model seçersiniz ☺ Marka olarak Kraft önerebilirim. Ben Kraft murhpy aldım indirimde 330 TL vermiştim.
ben oldukça düz birşey aldım dönencesiz vs.
Ek olarak Dönence vs de almayacağım otizme sebep olduğu gibi yazılar vardı gerek duymuyorum tabi bu sadece benim fikrim☺
İleride de montessori yatak yaptıracağım fikrim bu yönde.
Evet dönence bende düşünmüyorum. Hipnoz eder gibi sevmıyorum o olayı hiç.

Günaydın herkese 🥰
Uykum kalitesizleşmeye başladı.
Gecenin bir yarısı gözlerim açılıyor pıt diye bu 4-5 kere oluyor 😅
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler 😅
Sabahları Zombi gibi uyanıyorum kaç gündür bu yüzden 🙄

Bende nereyse bi aydan fazladır var bu durum ve ciddi anlamda yormaya başladı

Günaydın arkadaslar. 3gündür felaket hastayım ateş ve burnumun hiç durmadan akması beni mahfetti. Ateşlenınce doktorum minoset iç demişti 1 kere onu içtim sadece gerisi ıhlamur meyve :KK43: çok dikkat edin kendınıze herkes hasta. Bana da eşimden bulaştı. Onu iyileştireyim derken kendim pert oldum. Bir de size şeyi danışacaktım beşik önerileriniz var mı? Ben şimdilik oda yapmayacağım kendi giyinme odamıza onun gardrobunu koyacağım. Yatak odamıza da beşiğini koyacağım.
Canım ben ikea gonatt almıştım grisinden. Yatak odama uyuyordu çok. Park yataklar çok rahat diyorlar ama bende tiplerine pek alışamamıştım. İstanbulda joie nın bir park yatağını aldık ananedeyken onu kullanıyor.

Beşiğim bu ikea gonatt. Ama nacizane tavsiyem , herkes beşiğin tipine o kadar takılıyor ki asıl önemli olanın yatak olduğunu anlamıyorlar. Hatta en iyi marka beşiği alıp promosyon kötü yatağı kabul ediyorlar ki bebeğin omurga sağlığı için önemli olan beşik değil yatak. İyi yatak almaya bakın. Ben yataşın agu modelini almıştım. Şimdi yeni modeller çıkmış olabilir.

Eklentiler

• Screenshot_20200201-122951.webp
    Screenshot_20200201-122951.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
Bazı doktorlar söylemiyor nedense. Benim doktorumda söylemiyor 16 17 haftalık olmadan. Sırf cinsiyet için 14 ünde başka bir doktora randevu aldım. 14 haftalık olacağım o zaman, görürler heralde.
Kesin görürler canım☺️
14+6 da oğlumda herşey çok netti😂
Hahah şaka gibi bizim doktorun şüpheye düşmesi çok normal😍 kızlarda bu kadar net değil😂
Benim şansım🙈

Bence bırakman iyi olmuş. Bu devrin çocuklarıyla uğraşmak zaten zor. Hele hamilelikte düşünemiyorum. Önümüzdeki eğitim yılında çalışmayı düşünüyor musun?
Düşünüyorum kuzum ya. Dön dediler zaten. Yani ya kasımda yarım günle başlarım ya da ikinci dönem☺️ Annem gelir kayınvalidem bakar.
Ben de bilmiyorum ama bugün rüyamda erkek dedi doktor😃
Ben iki kere doktorun erkek dediğini gördüm ama tam tersi çıktı. Gerçi ben insanların söylediklerinden etkileniyordum 😂

Kesin görürler canım☺️

Hahah şaka gibi bizim doktorun şüpheye düşmesi çok normal😍 kızlarda bu kadar net değil😂

Düşünüyorum kuzum ya. Dön dediler zaten. Yani ya kasımda yarım günle başlarım ya da ikinci dönem☺️ Annem gelir kayınvalidem bakar.

Ben iki kere doktorun erkek dediğini gördüm ama tam tersi çıktı. Gerçi ben insanların söylediklerinden etkileniyordum 😂
O şekilde ayarlayabiliyor olman çok güzelmiş. Ben bu sene çalışmıyorum. Seneye başlamazsam 2 yıl ara vermiş olacağım için çok kafam karışık.
Kv ve annem hala çalışıyorlar ve uzakta oldukları için işe başlarsam bakıcı derdi olacak.
Keşke yarım gün çalışabilecek şekilde bulabilsem benim için çok iyi olurdu.
Nasıl anlaşıyorsun o şekilde? Benim gördüğüm özel okullarda hep tam gün istiyorlar 😔

O şekilde ayarlayabiliyor olman çok güzelmiş. Ben bu sene çalışmıyorum. Seneye başlamazsam 2 yıl ara vermiş olacağım için çok kafam karışık.
Kv ve annem hala çalışıyorlar ve uzakta oldukları için işe başlarsam bakıcı derdi olacak.
Keşke yarım gün çalışabilecek şekilde bulabilsem benim için çok iyi olurdu.
Nasıl anlaşıyorsun o şekilde? Benim gördüğüm özel okullarda hep tam gün istiyorlar 😔
Ben bakıcı işine çok sıcak bakmıyorum canım ya🤔 yani mecbur olunca yapcak birşey yok tabiki ama insan olabildiğince kendi ya da çok yakınları bakmalı😔
Şöyle oldu kuzum ben ilçede yaşıyorum merkeze 40 dk. ve ingilizce öğretmeniyim. Bulmak da baya zorluk çekiyorlar. Ayrılırken de iyi ayrıldım o yüzden seneye kesin dönmemi istiyorlar. Sen nasıl istersen dediler. Kasımda gelirsin ister tüm derslerini öğleden önceye ya da sonraya toplarız ya da ikinci dönem gelip tam başlarsın dediler. Ben dönene kadar diğer öğretmenlerin ders saati fazla olacak tabi 😅

Ben bakıcı işine çok sıcak bakmıyorum canım ya🤔 yani mecbur olunca yapcak birşey yok tabiki ama insan olabildiğince kendi ya da çok yakınları bakmalı😔
Şöyle oldu kuzum ben ilçede yaşıyorum merkeze 40 dk. ve ingilizce öğretmeniyim. Bulmak da baya zorluk çekiyorlar. Ayrılırken de iyi ayrıldım o yüzden seneye kesin dönmemi istiyorlar. Sen nasıl istersen dediler. Kasımda gelirsin ister tüm derslerini öğleden önceye ya da sonraya toplarız ya da ikinci dönem gelip tam başlarsın dediler. Ben dönene kadar diğer öğretmenlerin ders saati fazla olacak tabi 😅
Aynı düşüncedeyim ama bir yandan özel sektörde ara vermekte çok iyi olmuyor 😌
Senin adına çok sevindim. Gerçekten insanlıktan anlıyorlarmış. Benim eski çalıştığım kurumda mümkün değil teklif dahi edilemezdi😂

Back