• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebek tarhanası, irmiği, yulaf unu vs. alıcam da OG Natural, Wefood ve Makarna Lütfen markalarından kullandıklarınız var mı?

Kızlar ek gıda sürecinde bu alerji durumunu konuştuk bugün doktorumuzla, bütün vücuda yayılmış bariz bir döküntü olmadığı sürece tadıma devam ediyoruz dedi, ağız çevresinde olan kızarmalar popodaki aşırı olmayan pişiklerde de o gıdayı tatmaya devam edeceğiz dedi. Size de bilgi vermek istedim 😊

Bizimde öyle ya 7 e çekti en son. Bence sıcaklar geldikçe güneş erken doğdukça 6 a doğru ilerliyoruz😅
aaa bu açıklama çok mantıklı geldi şu an. çünkü yatma saati değişmedi ama kalkma saati resmen 8e sabitlenmiş gibi. nadiren 8 buçuğa kadar pışpışla falan uzatıyorum. 10 buçuğa kadar emzirip oynatıyorum, 10 buçukta bir daha uyuyo 2 saat 😵‍💫 ama benim uykum çoktan açılmış oluyor

Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
benim oğlum da muz, armut, elma, portakal hiçbir meyveyi beğenmedi. normal hurmayı haşlayıp ezdim onu sevdi.

Kızlar bebek tarhanası, irmiği, yulaf unu vs. alıcam da OG Natural, Wefood ve Makarna Lütfen markalarından kullandıklarınız var mı?
Ben paşalıdan (senin verdigin öneri) lor peyniri. Yulaf ezmesi şekersiz karadut özü tuzsuz domatessiz tarhana( bizim tarhanalardan vericem ama domates falan denetmedim daha) tahin aldım. Makarna lütfenden de organik pirinç unu. Havuçlu pankek karısımı , 2 li sebzeli bebek corba seti organik domates salçası aldım. ( bebem ekmek kemirmiştir 🤣🤣🤣 bunu gören anası dolabı doldurmustır). Lor hariç bugun geldi. Loru bugun kargpya verdiler galiba inşallah soguk zincir kırılmadan gelir. Yakın buraya diye soyledim ama arabayla gidip alıp gelsem daha kolay gelirdi heralde🤣🤣🤣

Allah Allah çok şaşırdım ben ya. Bakla, bal, şeker, tuz dışında her şey serbest demişti Osman gönülal
Kuşum okuduğum kadarıyla çilek ve kivi 12 aydan sonra ama alerjik potansiyeli yüksek olduğu için bir sorun yoksa yedirdin diye de bişey olmaz yani

Bizdede oldu kuşum sebebi diş dediler 1 hafta sonra dişi çıktı

Bizde de kulağının arkasından kafasını tuta tuta ağlama oldu bugün ve işaret parmağıyla üstleri kaşıyor gibi. Karanfili zeytinyağına koymuştum, parmak fırçayla onu sürüp kaşıdım biraz, üstüne de tetagil verdim. Biraz rahatladı. Sanırım bu huysuzluk ve uykusuzluk dişten 😢

Benimki de son zamanlarda böyle ve sebebini bulamıyorum. Ağlayarak uyanmalarla başladı şimdi uyuturken de ağlıyor, uyanırken de ağlıyor.
Valla diştense artık patlasa da kurtulsak yaa çok saçma her akşam yattıktan sonra yarım saat aralıklarla 3 defa ağlayarak beni çağırıp koluma alır almaz uyuyor. Sonra da derin uyuyup gecenin 3 ünde sık sık kalkmaları başlıyor… Tam dinleneceğim o ilk uyuma aralığı da böylece bitmiş oluyor 🙄

Valla diştense artık patlasa da kurtulsak yaa çok saçma her akşam yattıktan sonra yarım saat aralıklarla 3 defa ağlayarak beni çağırıp koluma alır almaz uyuyor. Sonra da derin uyuyup gecenin 3 ünde sık sık kalkmaları başlıyor… Tam dinleneceğim o ilk uyuma aralığı da böylece bitmiş oluyor 🙄
Umarım biran önce geçer canım sende bebişte rahatlarsınız

Ya baktığında biz nelerle beslenip büyüdük🙄 paketli şeyleri asla vermem de yemek pişirirken tuz şeker baharat atmadan ayırıp biz ne yiyosak ona da aynısını yedircem ayrı mama hazırlamıcam 8 aydan sonra
Geçen rota aşısına gittiğimde ebe bana bebeğe özel hiçbir şey alma dedi. Kendi yediğiniz tarhanadan baharat tuz koymadan ayır yedir dedi. Çok tecrübeli biri herkes ebesi o olsun istiyor sağlık ocağında ama yine de içim rahat etmedi aldım bebek tarhanası irmiği falan😁bunlar bitsin bir daha almam belki

Back