• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Daha iki gün önce doktor sorun yok dedi ciğerlerinde değil problem. Sf sık çek dedi ama galiba nebulizatör alıcam. Zaten reflüsü var ağzına sürekli bişeyler geliyo. Bi de bu hırıltı iyice canımı sıktı. Kullanan var mı hiç nebulizatör. Nexus ve omrona baktım hangisini alsam bilemedim
O ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?

Bizimkinin de boğazına biseyler geliyo sanki canım refluden mi o acaba
Evet canım reflüdendir. Gastrotuss diye bi şurup kullanıyoruz. Biraz iyi geliyo ama kesmiyor maalesef
Benimde öyle uzun süredir.Doktorum bunun da reflüden olduğunu söyledi.Midesinden boğazına bir şeyler geliyor.Yutkunuyor sonra hep aynı.Reflü için 18 inde yönlendirdiği doktora gideceğiz.Emzirirken yüksekte emzirmeye çalış.Yatarken de aynı şekilde.Ben de ne yaptıysam çözemedim hala oluyor.
Reflü yatağının üzerine juno yatak koyduk. Çocuk yatarken kayıyo resmen o kadar dik😂 her şeyi yapıyorum ama bi nebze iyi. Ama şu hırıltıya çözüm bulamadım

O ağıza gelen şeyler tahriş yapıp burnu tıkayabilir demişti doktor hatırlıyorum.. reflü için bişey kullanıyor musun canım?
Şurup kullanıyoruz canım. Gastrotuss
Bi de dik yatırıyorum, dik emziriyorum, emzirdikten sonra 20 dk falan geziyoruz hemen yatırmıyorum

Screenshot_20250310-142058_Photo Editor.webp
Kızlar bizde sünnetimizi olduk çok şükür 🧿😍

Dün bi ilk yaşandı, 1 de yattı 6 da kalktı. Başında bekledim vallahi bişey oldu sandım. Ama tam 5. Saatte uyandı

Ayrıca bişey soracağım kızlar. Dün burnuna serum fizyolojik damlattım aspiratörle çektim bir ufak sümük geldi ama genzi dolu bizimkinin. Hırıl hırıl nefes alıyo. Özellikle belli pozisyonlarda. Nasıl çözcem bunu

Canım bizimde aynı bende bunu düşünüyorum hep burnunu temizliyoruz ama bi hırıltı var sürekli bide genzine bişey geliyor gibi çözemedim bende ne olduğunu doktor ciğerlerini dinlemişti bişey yok demişti

Ben de varım ☝🏼 sanki hırıltıyla bişeyler yutuyor.. doktora mı götürsem diye düşünüyorum.. bize doktor soğuk buhar alın demişti ama o burun tıkanıklı ve hırıltı için..
Kızlar kimseyi korkutmak istemem ama bence doktora götürün. Geçen hafta Tuniş hırıltılı nefes alıyordu. Perşembeyi cumaya bağlayan gece burnu tıkandı. Cuma cumartesi serum ile açtık. Cumartesi gündüz öksürük başladı acile gittik, balgam atmak için dedi doktor öksürüğe. Dün bugün daha da arttı öksürük sabahtan doktora gittik. Yeni geldik doktordan. Bronşit olmuş 😥 1.5 saat hava aldı, eve de nebulizator aldık evde de 3 saate bir hava vereceğiz. Günlük kontrole gideceğiz bu hafta. İnşallah kolay atlatır oğlum 🥹 ateşi hiç yükselmedi. Ateşi yok diye düşünmeyin. Ateşi olsa yatış verirdik dedi doktor. Ateşi yükselirse de acile gideceğiz. Röntgene girdiğimiz için sütümü de sağıp döktüm. Mama ile uyudu minik kuzum. Allah herkesin yavrusuna içinde de benim yavruma şifa versin. 🙏🏼

Boğazda hırıltı ve balgamdan 1 hafta yenidoğan yoğunbakımda yattık kızlar. Doktora bi götürün isterseniz

Back