Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ya tespit edebildiğiniz bir ağlayarak uyanma sebebi var mı? Her zamanki saatinde banyosunu yapıp yattı saat. 8 buçuktan beri bu 3. Ye ağlayarak uyanışı ve sadece beni istiyor ki babasının uyutmasına alışık. Fakat bu ağlamalarında ben harici asla sakinleşmiyor
Kızlar biz şöyle mayalıyoruz farklı mı bir bakın bakalım farklıysa bir de böyle deneyin. Öncelikle bir cezvede 1 çay bardağı kadar sütü ısıtıp 42 dereceye inince mayayı katıyoruz bu arada kalan sütü bir tencerede ısıtmaya başlıyoruz o ara mayalı olan süt 10 dakika bekliyor kalan süt de yine 42 derece olunca mayayı verip küçük kavanozlara alıyoruz. Evde marka maya kullanıyoruz ve hiç sünme olmadı taş gibi her seferinde tadı da güzel sadece ekşi değil o da normal diyor eşim.
ramazan girdiğinden beri bebeğim yeni mod açtı. normalde en erken 10 buçukta uyanırken şimdi en geç 8 buçukta uyanıyor hâlâ adapte olamadım buna ya. sabah geç uyanan bebek ne güzel bi nimetmiş
Çocuktan sonra gerçek halini görmeye başladım eşimin sağ olsun aşırı bencilmiş. İkimiz de çalışmamıza rağmen ben işten gelip çocuğa bakıp bir de yemek hazırlıyorum kendisi işten gelince yorgunum deyip yemek yiyip yatıyor. Haftada bir temizliği yapıyor sadece onda da detaylı bir temizlik değil zaten evi süpürüp yerleri siliyor o kadar. Bu yüzden çok yıprandım zaten hem iş hem bebek bir de şimdi huysuz olunca her şey çok kötü oldu
Benim oğlan bugün yine sık sık uyandı gece 11 den sabah 6 ya kadar 20 kez kalkmıştır belkide eşimde bende artık mahvolduk. Aslında uyumak istiyor çocuk beşikte emzikle dalıyor birazdan geri uyanıyor
Bana da anlattı doktor ama süt ürünlerinden çekiniyorum. Yanlış bişey yaparsam ev koşulunda, bozuk bişey verirsem diye. Ondan sipariş verdim bakalım. Herkes övüyordu, umarım bebeğim de beğenir