• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Allah aşkına bana bir akıl verin. Dünden beri bebeğim memeye yatırınca içi çıkarcasına ağlıyor. Düz vs yatarken sorun yok sadece memeye tutmak için göğsüme yatırınca yapıyor bunu. Ve ememiyor ama ağzını açıyor ağzına alıyor memeyi tam emecek basıyor ağlamayı. Sütü sağarak veriyorum demek ki sütün tadında bir şey yok. Meme ucumda bir şey var desem dün gece uyurken emdi… Kafayı yiyeceğim aç kaldı iki gündür çocuk😭 Sütüm var sağınca çıkıyor

Allah aşkına bana bir akıl verin. Dünden beri bebeğim memeye yatırınca içi çıkarcasına ağlıyor. Düz vs yatarken sorun yok sadece memeye tutmak için göğsüme yatırınca yapıyor bunu. Ve ememiyor ama ağzını açıyor ağzına alıyor memeyi tam emecek basıyor ağlamayı. Sütü sağarak veriyorum demek ki sütün tadında bir şey yok. Meme ucumda bir şey var desem dün gece uyurken emdi… Kafayı yiyeceğim aç kaldı iki gündür çocuk😭 Sütüm var sağınca çıkıyor
2 gündür benim kızıma da biseyler oldu yürüyerek emziriyorum o zaman aliyo 🙄

bebeğiniz kaç günlük acaba? bir de eklemeyi unutmuşum babasında da aynı pozisyonda durmuyor asla sanki bir yeri ağrıyor ama tek tek muayene ettik yok
Bugun 40 günlük oldu belki atak haftası yüzündendir diye dusunuyorum. Dun gunduz ve gece çok mizmizdi gunduz öğleden sonra sadece 2 saat uyudu gece de 3te anca yatirabildim. Sürekli memede durmak istedi ama otururken kabul etmedi beni eliyle patakladi memeyi cekistirip birakti ayaga kalkip yuruyerek vetince sakinlesip kucagimda uyudu 😅 yerine yatırdığım gibi de hep uyandi

Bugun 40 günlük oldu belki atak haftası yüzündendir diye dusunuyorum. Dun gunduz ve gece çok mizmizdi gunduz öğleden sonra sadece 2 saat uyudu gece de 3te anca yatirabildim. Sürekli memede durmak istedi ama otururken kabul etmedi beni eliyle patakladi memeyi cekistirip birakti ayaga kalkip yuruyerek vetince sakinlesip kucagimda uyudu 😅 yerine yatırdığım gibi de hep uyandi
Biz 2 aylık olduk gene bı atak haftası mi bedir mamada verdim gene ağlıyor 😭

Biz 2 aylık olduk gene bı atak haftası mi bedir mamada verdim gene ağlıyor 😭
Bizim cocuklarin mizaci bu galiba. Ben mamaya tövbe ettim şimdiye.kadar 3 kere verdim zaten. Mama verme sebebim de memede huysuzlanmasi, saatlerce uyumayıp emdiği için memelerin yumuşak kalması benim de aç herhalde diye mama vermem. Hepsinde kustu demek ki açlıktan yapmiyor ordan anladım. En son kusmasinda çok korktum masadan sonra hemen uyudu yatırdım Ben de mutfağa biberonu yıkamaya gittim. Bir ses duydum gibi geldi yanına gittim yavrumun suratı bembeyaz kusmuk içinde kalmis başının alti gol olmuş tüm mamayi cikarmis. Hemen ters cevirip burnunu agzini temizledik o sirada uyumaya devam etti başımdan aşağı kaynar sular dokuldu bilinci gitti sandim. O günden sonra ağlasa da mama vermiyorum pozisyon degistirip öyle emziriyorum. Bunu da deneye yanila çözdüm. Yürüyerek emzirmek, squat yapmak, pilates topunda zıplayarak emzirmek 🙈 bunlar şu an için bulduğum sakinleştirici yontemler

Bizim cocuklarin mizaci bu galiba. Ben mamaya tövbe ettim şimdiye.kadar 3 kere verdim zaten. Mama verme sebebim de memede huysuzlanmasi, saatlerce uyumayıp emdiği için memelerin yumuşak kalması benim de aç herhalde diye mama vermem. Hepsinde kustu demek ki açlıktan yapmiyor ordan anladım. En son kusmasinda çok korktum masadan sonra hemen uyudu yatırdım Ben de mutfağa biberonu yıkamaya gittim. Bir ses duydum gibi geldi yanına gittim yavrumun suratı bembeyaz kusmuk içinde kalmis başının alti gol olmuş tüm mamayi cikarmis. Hemen ters cevirip burnunu agzini temizledik o sirada uyumaya devam etti başımdan aşağı kaynar sular dokuldu bilinci gitti sandim. O günden sonra ağlasa da mama vermiyorum pozisyon degistirip öyle emziriyorum. Bunu da deneye yanila çözdüm. Yürüyerek emzirmek, squat yapmak, pilates topunda zıplayarak emzirmek 🙈 bunlar şu an için bulduğum sakinleştirici yontemler
Geçmiş olsun canım Rabbim korusun ayakta emzirmeyi denim biraz emip bırakıyor gündüz çok uyudu uyumuyorda huysuz tek başıma napcami şaşırdım

Aaa ayni seyi yaşıyoruz bizimki emmek istiyor ama meme agzina degince başlıyor ağlamaya siniri gecmiyor surekli katılarak ağlıyor dün artık bir yeri ağrıyor dedim gece 5e kadar susmadan ağladı çay kaşığının yarisi kadar calpol verdim yarim saat sonra uyudu bu hafta doktora gidecegiz soracağım 🥺

Aaa ayni seyi yaşıyoruz bizimki emmek istiyor ama meme agzina degince başlıyor ağlamaya siniri gecmiyor surekli katılarak ağlıyor dün artık bir yeri ağrıyor dedim gece 5e kadar susmadan ağladı çay kaşığının yarisi kadar calpol verdim yarim saat sonra uyudu bu hafta doktora gidecegiz soracağım 🥺
Canım bizde asi olduk calbol verdim bir iki gün acaba bugünde vermeme gerek varmı

Sağım sonrası meme başı buyuyor ya, ondan dolayi büyük gelio agzina ve bu nedenle emmio olabilir mi?

Geçmiş olsun canım Rabbim korusun ayakta emzirmeyi denim biraz emip bırakıyor gündüz çok uyudu uyumuyorda huysuz tek başıma napcami şaşırdım
Bebek uyutucu uygulamasını indirdim burda biri söylemişti orda çeşitli sesler var supurge sesini acıyorum bi de squat yapar gibi eğilme hareketleri yapıyorum anlık krizi bastırmami sağlıyor aklında bulunsun

Bebek uyutucu uygulamasını indirdim burda biri söylemişti orda çeşitli sesler var supurge sesini acıyorum bi de squat yapar gibi eğilme hareketleri yapıyorum anlık krizi bastırmami sağlıyor aklında bulunsun
Uygulama var ama bizim bebe sevmedi bence onları hepsini denedim 😭

Kızlar konak nasıl ve ne kadar sürede geçiyor ? Zeytinyağ kullandım ama geçmedi acaba uzun süre mi kullanmak lazım
Partalinanin desigi tarzda zeytinyağı surup bekletip tarakla tarayın diyorlar. Ama ben hazir marketlerde satilan naylon lifle ovaladim o da iyi oldu.

2 gündür benim kızıma da biseyler oldu yürüyerek emziriyorum o zaman aliyo 🙄

bebeğiniz kaç günlük acaba? bir de eklemeyi unutmuşum babasında da aynı pozisyonda durmuyor asla sanki bir yeri ağrıyor ama tek tek muayene ettik yok

Kizlar kime ne yazdim simdiye kadar bilmiyorum ama her suphelendigime soykeyecegim. Bebislerinizde reflü olabilir mi. Kesin oyke demiyorum tabiki ama raflusu olan bebek sut emerken aglar kendini geri ceker. Sadece dikkatli olun diye söylüyorum her aglayan reflu degil tabiki ama bebisin canini acitan bisey oldugu icin kıyamıyorum

Kizlar kime ne yazdim simdiye kadar bilmiyorum ama her suphelendigime soykeyecegim. Bebislerinizde reflü olabilir mi. Kesin oyke demiyorum tabiki ama raflusu olan bebek sut emerken aglar kendini geri ceker. Sadece dikkatli olun diye söylüyorum her aglayan reflu degil tabiki ama bebisin canini acitan bisey oldugu icin kıyamıyorum
Katılıyorum benim bebişin reflüsü çıktı.Yatay pozisyonda ağlıyordu.Emerken de ağladığı oluyordu hala oluyor.Doktorumuz 45 derece açıyla emzirip bir süre öyle bekletmemi söyledi.Hemen dik pozisyonda kucağınıza da almayın dedi.Normalde kucağıma alıp gazını çıkarırdım şimdi bekleyip öyle yapıyorum.Reflü yatağı kullanıyorum altına battaniye koyup daha da dikleştir dedi.

Hanımlar merhabalar.. kalça çıkıklığı kontrolune gıttık. Eşimin ultrasona gırmesıyle çıkması aynı oldu. Bebek çekilirken altına yapmış. Çeken yetkili arkadaş da 'Normal de altı pisken çekmem ama cihazımı kirletmeden çekeyim' demiş. Sonuca gelırsek doktor kalça çıkığı var 1 ay sonra tekrar gelın dıyerek gönderdi. Ben ne yapmam gerektiğini sordum bır bılgı vermedi. Hafta içi tekrar özel hastahaneye göstereceğiz. Konu hakkın da bir bilgisi olan var mı? Sonuç yanlış olabılır mı?
Merhabalar olabilir benim yakın bir arkadaşıma da kalça çıkıklığı var dediler 1 ay çift bez bağla öyle geld dedi hatta dokto, sonra başka doktora gittiler, alakası yok sorunsuz bebeğiniz dedi şu an gayet sağlıklı 15 aylık valla patır patır her yere tırmanıp yürüyo

Benimki emdikten sonra kusuyor buda reflü belirtisi mi

Merhaba tecrübeli anneler hepinize hayırlı olsun 🥰 11 haftalığım bende ultrason görüntüsü ni tuhaf geldi sizce bu normalmi

Eklentiler

• 1000027962.webp
    1000027962.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 9
Uygulama var ama bizim bebe sevmedi bence onları hepsini denedim 😭
Eşim spotify uygulamasından çabuk uyutan ninniler diye bir şey açmış bebem kesintisiz huzurlu uyuyor ama bu gün bebeğimin tırnağını keserken ete geldi makas çok az kanadı ama vijdan azabından ölücem ömür boyu unutamam gibi geliyor ben de ağladım tabi eşim teselli ediyor ama çok kötü oldum evladına zarar veren aile haberleri görünce nasıl olabilir diyorum bir damla kanı için bayılacak gibi oldum

Back