- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Çok sinir bozucuGünaydın canım
Ben bayadır böyleyim. Tuvalete gitmesemde mutlaka 4-5kez uyanıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sinir bozucuGünaydın canım
Ben bayadır böyleyim. Tuvalete gitmesemde mutlaka 4-5kez uyanıyorum.
Ben normalde yüz üstü uyurdum öyle uyuyamıyorum diye uyandığımı düşünüyordumÇok sinir bozucu![]()
Nasıl belli olmuyor yaHastanedeyim ikili test için bekliyorum. Doktor bebeğe baktı cinsiyet için bir şey demedi belli olmuyormuş![]()
14+6 da oğlumda herşey çok nettiBazı doktorlar söylemiyor nedense. Benim doktorumda söylemiyor 16 17 haftalık olmadan. Sırf cinsiyet için 14 ünde başka bir doktora randevu aldım. 14 haftalık olacağım o zaman, görürler heralde.
Ben ilkinde decavit kullandım memnundum gayette canım. Hap büyük biraz ama benim hiç hap sorunum olmadığı için zorlanmamıştım.Kızlar sağlık ocağı aradı mı sizi, beni aradılar gelebilir misiniz diye. Benimde evime çok yakın. İlaç verdiler bana. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz diye. Decavit adlı bir multivitamin ve collegen isimli d vitamini ile ferrum fort kan hapı. Bu ilaçları bileniniz ya da kullanan var mı ? Doktora yazdım daha dönmedi , en son engellicek beni zaten whatsapptan![]()
Valla ben hala yatıyorum yüzüstüBen normalde yüz üstü uyurdum öyle uyuyamıyorum diye uyandığımı düşünüyordum![]()
Benim şansımGünaydınn
Ben de bu dönemlik işten ayrıldım. Hamileliğimi evde geçirip doğumdan sonra dönmeyi istiyorum.
Nasıl belli olmuyor yadoktor benimkini 11+5 de tahmin etti ama parti yapacağım için söylemedi.
Oyy yerimmm nası da açmış14+6 da oğlumda herşey çok netti![]()
Ben bu görüntüyü yeni anladım14+6 da oğlumda herşey çok netti![]()
Alttan Bacak arasıBen bu görüntüyü yeni anladım
İnanılmaz demek böyle gözüküyormuş.
Alttan Bacak arasıhiç saklamamıştı hep böyle açıktı bacakları
![]()
İnşallah canımMaşallah ona
Bizde en geç 4 haftaya öğreniriz inşallah
Doktor 1 ay sonra dedi ama ben 2 hafta sonra giderimİnşallah canım
bir daha ne zaman gideceksin ?
Çok geçmiş olsun.Günaydın arkadaslar. 3gündür felaket hastayım ateş ve burnumun hiç durmadan akması beni mahfetti. Ateşlenınce doktorum minoset iç demişti 1 kere onu içtim sadece gerisi ıhlamur meyveçok dikkat edin kendınıze herkes hasta. Bana da eşimden bulaştı. Onu iyileştireyim derken kendim pert oldum. Bir de size şeyi danışacaktım beşik önerileriniz var mı? Ben şimdilik oda yapmayacağım kendi giyinme odamıza onun gardrobunu koyacağım. Yatak odamıza da beşiğini koyacağım.
Park yatak alabilirsin ben öyle yaptım.Günaydın arkadaslar. 3gündür felaket hastayım ateş ve burnumun hiç durmadan akması beni mahfetti. Ateşlenınce doktorum minoset iç demişti 1 kere onu içtim sadece gerisi ıhlamur meyveçok dikkat edin kendınıze herkes hasta. Bana da eşimden bulaştı. Onu iyileştireyim derken kendim pert oldum. Bir de size şeyi danışacaktım beşik önerileriniz var mı? Ben şimdilik oda yapmayacağım kendi giyinme odamıza onun gardrobunu koyacağım. Yatak odamıza da beşiğini koyacağım.
Çok sagol canım bıraz zor olucak ama gecicek inşallah. Park yatakları herkes ısrarla öneriyor gercekten. Cok rahat cok kullanışlı dıyorlar. Ama bende Bi türlü tiplerini begenemıyorumÇok geçmiş olsun.
Biz de ayrı oda yapmayacağız.
Beşik içinde arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular. Ben park yatak almaya karar verdim. Hatta şu model güzel duruyor. Anne yanı için uygun
Eki Görüntüle 2583486