• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydınn😍
Ben de bu dönemlik işten ayrıldım. Hamileliğimi evde geçirip doğumdan sonra dönmeyi istiyorum. ☺️

Hastanedeyim ikili test için bekliyorum. Doktor bebeğe baktı cinsiyet için bir şey demedi belli olmuyormuş😌
Nasıl belli olmuyor ya 😑 doktor benimkini 11+5 de tahmin etti ama parti yapacağım için söylemedi.

Bazı doktorlar söylemiyor nedense. Benim doktorumda söylemiyor 16 17 haftalık olmadan. Sırf cinsiyet için 14 ünde başka bir doktora randevu aldım. 14 haftalık olacağım o zaman, görürler heralde.

Kızlar sağlık ocağı aradı mı sizi, beni aradılar gelebilir misiniz diye. Benimde evime çok yakın. İlaç verdiler bana. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz diye. Decavit adlı bir multivitamin ve collegen isimli d vitamini ile ferrum fort kan hapı. Bu ilaçları bileniniz ya da kullanan var mı ? Doktora yazdım daha dönmedi , en son engellicek beni zaten whatsapptan😁

Kızımda forever daily , ocean mummy vitaminlerini dönüşümlü kullanıyor. Arctect ocean omega 3 ve kanım düşüncede gyroferron isimli kan hapı kullanmıştım.

Bazı doktorlar söylemiyor nedense. Benim doktorumda söylemiyor 16 17 haftalık olmadan. Sırf cinsiyet için 14 ünde başka bir doktora randevu aldım. 14 haftalık olacağım o zaman, görürler heralde.
14+6 da oğlumda herşey çok netti😂

Eklentiler

• 80C79A8C-304B-4762-85C2-A777C569DB57.webp
    80C79A8C-304B-4762-85C2-A777C569DB57.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar sağlık ocağı aradı mı sizi, beni aradılar gelebilir misiniz diye. Benimde evime çok yakın. İlaç verdiler bana. Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz diye. Decavit adlı bir multivitamin ve collegen isimli d vitamini ile ferrum fort kan hapı. Bu ilaçları bileniniz ya da kullanan var mı ? Doktora yazdım daha dönmedi , en son engellicek beni zaten whatsapptan😁
Ben ilkinde decavit kullandım memnundum gayette canım. Hap büyük biraz ama benim hiç hap sorunum olmadığı için zorlanmamıştım.

Günaydınn😍
Ben de bu dönemlik işten ayrıldım. Hamileliğimi evde geçirip doğumdan sonra dönmeyi istiyorum. ☺️

Nasıl belli olmuyor ya 😑 doktor benimkini 11+5 de tahmin etti ama parti yapacağım için söylemedi.
Benim şansım🙈

Bence bırakman iyi olmuş. Bu devrin çocuklarıyla uğraşmak zaten zor. Hele hamilelikte düşünemiyorum. Önümüzdeki eğitim yılında çalışmayı düşünüyor musun?

Günaydın arkadaslar. 3gündür felaket hastayım ateş ve burnumun hiç durmadan akması beni mahfetti. Ateşlenınce doktorum minoset iç demişti 1 kere onu içtim sadece gerisi ıhlamur meyve :KK43: çok dikkat edin kendınıze herkes hasta. Bana da eşimden bulaştı. Onu iyileştireyim derken kendim pert oldum. Bir de size şeyi danışacaktım beşik önerileriniz var mı? Ben şimdilik oda yapmayacağım kendi giyinme odamıza onun gardrobunu koyacağım. Yatak odamıza da beşiğini koyacağım.

Günaydın arkadaslar. 3gündür felaket hastayım ateş ve burnumun hiç durmadan akması beni mahfetti. Ateşlenınce doktorum minoset iç demişti 1 kere onu içtim sadece gerisi ıhlamur meyve :KK43: çok dikkat edin kendınıze herkes hasta. Bana da eşimden bulaştı. Onu iyileştireyim derken kendim pert oldum. Bir de size şeyi danışacaktım beşik önerileriniz var mı? Ben şimdilik oda yapmayacağım kendi giyinme odamıza onun gardrobunu koyacağım. Yatak odamıza da beşiğini koyacağım.
Çok geçmiş olsun.
Biz de ayrı oda yapmayacağız.
Beşik içinde arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular. Ben park yatak almaya karar verdim. Hatta şu model güzel duruyor. Anne yanı için uygun
A693FFC6-7F76-4A95-971A-9A15A32AEE9E.webp

Park yatak alabilirsin ben öyle yaptım.
İhtiyacına göre model seçersiniz ☺️ Marka olarak Kraft önerebilirim. Ben Kraft murhpy aldım indirimde 330 TL vermiştim.
ben oldukça düz birşey aldım dönencesiz vs.
Ek olarak Dönence vs de almayacağım otizme sebep olduğu gibi yazılar vardı gerek duymuyorum tabi bu sadece benim fikrim☺️
İleride de montessori yatak yaptıracağım fikrim bu yönde.

Çok geçmiş olsun.
Biz de ayrı oda yapmayacağız.
Beşik içinde arkadaşlar sağolsunlar yardımcı oldular. Ben park yatak almaya karar verdim. Hatta şu model güzel duruyor. Anne yanı için uygun
Eki Görüntüle 2583486
Çok sagol canım bıraz zor olucak ama gecicek inşallah. Park yatakları herkes ısrarla öneriyor gercekten. Cok rahat cok kullanışlı dıyorlar. Ama bende Bi türlü tiplerini begenemıyorum 😁 eski tiplerya ondan herhalde hiç ilgimi çekemedıler. Aslında evet cok kullanışlı ve hafif cabuk sallanıyor yanlar file kafasını gözunu vuracak bısey yok. Ama Bi türlü ikna olamıyorum

Back