• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynı düşüncedeyim ama bir yandan özel sektörde ara vermekte çok iyi olmuyor 😌
Senin adına çok sevindim. Gerçekten insanlıktan anlıyorlarmış. Benim eski çalıştığım kurumda mümkün değil teklif dahi edilemezdi😂
Orası öyle çalışmadıkça da evde oturup kalıyor insan 🥺 yani sağlıklı doğumlar yapalım da gerisini bir şekilde oldururuz artık 😊

Kizlar ben de temmuz grubuna katilmistim sezaryen olacak diye. Benim 2 oğlum var. 3. Cinsiyeti belli degil.kese ve nub teorisine göre kız biraz daha ağır basıyor. Digerlerinde hic olmayan bulantilar, sivilceler koca bir karın mevcut bende. Pazartesi 14. Haftaya gireceğim merakla bekliyorum.

Ben bakıcı işine çok sıcak bakmıyorum canım ya🤔 yani mecbur olunca yapcak birşey yok tabiki ama insan olabildiğince kendi ya da çok yakınları bakmalı😔
Şöyle oldu kuzum ben ilçede yaşıyorum merkeze 40 dk. ve ingilizce öğretmeniyim. Bulmak da baya zorluk çekiyorlar. Ayrılırken de iyi ayrıldım o yüzden seneye kesin dönmemi istiyorlar. Sen nasıl istersen dediler. Kasımda gelirsin ister tüm derslerini öğleden önceye ya da sonraya toplarız ya da ikinci dönem gelip tam başlarsın dediler. Ben dönene kadar diğer öğretmenlerin ders saati fazla olacak tabi 😅
Hem meslektaş hemdr bransdasimi buldum hemencecik:) kız mi dediler size? Ben cok merak ediyorum artik sabirsizlaniyorum. Belirtileriniz var mi hani su sehir efsanesine dönen belirtilerden?

Beşiğim bu ikea gonatt. Ama nacizane tavsiyem , herkes beşiğin tipine o kadar takılıyor ki asıl önemli olanın yatak olduğunu anlamıyorlar. Hatta en iyi marka beşiği alıp promosyon kötü yatağı kabul ediyorlar ki bebeğin omurga sağlığı için önemli olan beşik değil yatak. İyi yatak almaya bakın. Ben yataşın agu modelini almıştım. Şimdi yeni modeller çıkmış olabilir.
Bu sallanıyor mu peki?

Kesin görürler canım☺

Hahah şaka gibi bizim doktorun şüpheye düşmesi çok normal😍 kızlarda bu kadar net değil😂

Düşünüyorum kuzum ya. Dön dediler zaten. Yani ya kasımda yarım günle başlarım ya da ikinci dönem☺ Annem gelir kayınvalidem bakar.

Ben iki kere doktorun erkek dediğini gördüm ama tam tersi çıktı. Gerçi ben insanların söylediklerinden etkileniyordum 😂
Kızlarda da organ çizgi gibi gözüküyor 😂

Kizlar ben de temmuz grubuna katilmistim sezaryen olacak diye. Benim 2 oğlum var. 3. Cinsiyeti belli degil.kese ve nub teorisine göre kız biraz daha ağır basıyor. Digerlerinde hic olmayan bulantilar, sivilceler koca bir karın mevcut bende. Pazartesi 14. Haftaya gireceğim merakla bekliyorum.
Benimde 2 oglum var simdi 3. Bebis cok merak ediyorum. Anne hissim kiz diyor korkum erkek. Bakalim ne olucak.

Ben doktor, hastaneye hala karar veremedim. :110:Istanbul anadolu yakasindayim ama karsiya da gecerim cok uzak olmazsa. Var mi onerebileceginiz istanbul da doktor/hastane?

İstanbulda zeynep kamil hastanesi destekliyormuş ama o karşıda birde iyi doktora denk gelirsen. Bezmialem yarı vakıf biraz daha uygun diyorlar ama o yolda trafik çok oluyor eşim öyle bir saate denk gelse nasıl gidilecek olmaz diyor 😑 özeller de böyle. İlkinde doğum kısmını çok düşünmemiştim son anda belli olur diye ne normal ne sezeryan şqrtlamamıştım ama hamile olduğumu öğrenince içime ssvd hissi yerleşmişti o yüzden istiyordum
Ne kadarmış canım ücreti?

Ben doktor, hastaneye hala karar veremedim. :110:Istanbul anadolu yakasindayim ama karsiya da gecerim cok uzak olmazsa. Var mi onerebileceginiz istanbul da doktor/hastane?
Canım karşıda baya iyi hastaneler var. Devlette Zeynep kamil var. Ben de o tarafa taşınmayı düşünüyorum. Birkaç tane not almıştım atarım sana

Sende Nisan annelerinde değil miydin canım

Kızlar çok fena hasta oldum önce eşim oldu şimdide ben birde tansiyonum düştü kendimi yere zor attım bayılmamak için ilk defa başıma geldi ilaç kullanmıyorum benim gibi olan var mı aranızda salgını nasıl atlatıcam 😔

Kızlar çok fena hasta oldum önce eşim oldu şimdide ben birde tansiyonum düştü kendimi yere zor attım bayılmamak için ilk defa başıma geldi ilaç kullanmıyorum benim gibi olan var mı aranızda salgını nasıl atlatıcam 😔
Geçmiş olsun canım. Propolis kullanabilirsin. Sıcak süt içerisine damlatıp içebilirsin. Kısa sürede toplar

Back