• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Eşim spotify uygulamasından çabuk uyutan ninniler diye bir şey açmış bebem kesintisiz huzurlu uyuyor ama bu gün bebeğimin tırnağını keserken ete geldi makas çok az kanadı ama vijdan azabından ölücem ömür boyu unutamam gibi geliyor ben de ağladım tabi eşim teselli ediyor ama çok kötü oldum evladına zarar veren aile haberleri görünce nasıl olabilir diyorum bir damla kanı için bayılacak gibi oldum
YouTube de varmıdır canimm o ninniler bizimki kaç saattir emiyor uyuyor geri uyanıyor napmaliyim artık bilmiyorum 🥺arada küçük kazalar oluyor evet bizde bir kere kısa kesmiştik için acımıştı resmen 🥺

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?

Kızlar bebeklerinizi gece siz mi uyandırıyorsınuz yoksa ne zaman uyanırlarsa o zaman mı emziriyorsunuz ?
Genelde bebeğim kendi uyanıyor 3 saati geçmedi o zaman besleniyor genelde 2 aylıkken 5 saate kadar normal diyorlar uyumasına

Uyusa uyandırmam ama kendi uyanıyor 2 aylıklar artık gece gündüz düzen icin gece uyandırmamak gerek bence

Bizim cocuklarin mizaci bu galiba. Ben mamaya tövbe ettim şimdiye.kadar 3 kere verdim zaten. Mama verme sebebim de memede huysuzlanmasi, saatlerce uyumayıp emdiği için memelerin yumuşak kalması benim de aç herhalde diye mama vermem. Hepsinde kustu demek ki açlıktan yapmiyor ordan anladım. En son kusmasinda çok korktum masadan sonra hemen uyudu yatırdım Ben de mutfağa biberonu yıkamaya gittim. Bir ses duydum gibi geldi yanına gittim yavrumun suratı bembeyaz kusmuk içinde kalmis başının alti gol olmuş tüm mamayi cikarmis. Hemen ters cevirip burnunu agzini temizledik o sirada uyumaya devam etti başımdan aşağı kaynar sular dokuldu bilinci gitti sandim. O günden sonra ağlasa da mama vermiyorum pozisyon degistirip öyle emziriyorum. Bunu da deneye yanila çözdüm. Yürüyerek emzirmek, squat yapmak, pilates topunda zıplayarak emzirmek 🙈 bunlar şu an için bulduğum sakinleştirici yontemler
Kilo alımı nasıl peki canım iyidir İnşaallah

Ben 6 saate kadar dokunmuyorum ama çok nadir 6 saat uyuyor.İzlediğim videoda 40 50 gün arası bebekler 5 saat uyuyabilir deniyordu.
Benimki emdikten sonra kusuyor buda reflü belirtisi mi
Bazen fazlasını da kusabilir.Emzirdikten sonra hemen kucağına alma en az 20 dk beklet.Ben emzirirken açısına dikkat ediyorum.Bir süre o pozisyonda bekletiyorum daha rahat ediyor
Eşim spotify uygulamasından çabuk uyutan ninniler diye bir şey açmış bebem kesintisiz huzurlu uyuyor ama bu gün bebeğimin tırnağını keserken ete geldi makas çok az kanadı ama vijdan azabından ölücem ömür boyu unutamam gibi geliyor ben de ağladım tabi eşim teselli ediyor ama çok kötü oldum evladına zarar veren aile haberleri görünce nasıl olabilir diyorum bir damla kanı için bayılacak gibi oldum
Malesef bazen böyle şeyler olabilir bilerek yapmazsın asla.Ben de ağladığında derdini anlamıyorum diye üzülüyorum🥲

Back