• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
%1 fazla indirim 😂 ama bugün ebebeki gezdim çok güzellerdi kıyafetler 🙈
Ben bebekten ziyade kendime kıyafet derdine düştüm bulamıyorum iş yerinde giymeye bir şey, haftasonu bakacam.. yeniden indirim olur değil mi o zaman da bebeğe alırım :)

Keşke yaa😔
Unisex alalım diyorum da unisex zıbından başka birşey yok ki. Anca araç gereç alınabilir şu vaziyette😂
Oyun halısı, ana kucağı, beşik olabilir.
Bebek arabası, oyuncak.. bu tarz şeylere bakılabilir. Ya da banyo eşyaları.
Kendimize belki emzirme atlet-sütyeni-göğüs pedi, depend gibi ihtiyaçlar. Aslında alınacak çok şey var ya😅
Bunlar için bir liste lazım olacak galiba bize 🤔
Ben de yarın tekrar gidiyorum doktora. İkili testimiz yapılamamıştı. Bu gideceğim doktor başka belki cinsiyet söyler😌
Geçen gittiğimde cinsiyet sormayacağım diyordum ama sağlıklı olduğunu görünce tekrar cinsiyet merak etme durumum başladı. 😂
İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzum😍 sor bencee artık kocaman oldu bebişin 😍
Burun aspiratörü
Ateşölçer
Kamera telsiz
Bebek arabası
Anne yanı beşik
Bunları takipteyim şuanda. Fiyatları düşerse alalım diyoruz
Evet benimde önceliğim bunlar.
Aspiratör eczanede satılanlardan alacaktım farklı çeşitleri mi var 🤔
Ateş ölçer braun kulaktan olan çok iyi dediler. Ona bakıyorum.
Kamera da motorola var 800₺ civarı bir de mühendisin oğlu paylaşmış xiaomi önermiş hem de 200₺ telefona bağlanıyor. 360 derece dönüyor trendyolda mevcut. onu takip ediyorum.
Bebek arabası kararımı yazdım zaten 👍🏼
Next to me bakıyordum ben de ama çok az kullanıldığı için park yatak olacak tercihim😊 zaten konuşmuşsunuz siz de.

İnsan alışveriş yapmak için istiyor valla kuzum😍 sor bencee artık kocaman oldu bebişin 😍

Kamera da motorola var 800₺ civarı bir de mühendisin oğlu paylaşmış xiaomi önermiş hem de 200₺ telefona bağlanıyor. 360 derece dönüyor trendyolda mevcut. onu takip ediyorum.
Next to me bakıyordum ben de ama çok az kullanıldığı için park yatak olacak tercihim😊 zaten konuşmuşsunuz siz de.
-Braun kulaktan ölçen bende ona daha yakınım şuan.
-Aspiratör olarak bunu düşünüyorum.
16923093-80FF-483E-A0F9-138AA181F634.webp
-Kamera olarak telefona bağlananlardan tercih edeceğim. Şuan motorola ve weewell arasındayım. Ama weewell e daha yakınım. Çünkü motorolanın telefon uygulaması olan hubble çok kasıyormuş, kullanışlı değilmiş. Xiaomi nin olduğunu hiç duymamıştım onu araştırayım. 200₺ ise gerçekten fiyatı çok uygunmuş😍
- Birde kangurulara baktım. Bebeğin duruşuna uygun olan vs özelliklere göre SolomomBaby güzel gibi geldi.
2A1EBD9F-97A3-4E43-A4AC-28F9679BCDCB.webp

-Braun kulaktan ölçen bende ona daha yakınım şuan.
-Aspiratör olarak bunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2583305
-Kamera olarak telefona bağlananlardan tercih edeceğim. Şuan motorola ve weewell arasındayım. Ama weewell e daha yakınım. Çünkü motorolanın telefon uygulaması olan hubble çok kasıyormuş, kullanışlı değilmiş. Xiaomi nin olduğunu hiç duymamıştım onu araştırayım. 200₺ ise gerçekten fiyatı çok uygunmuş😍
- Birde kangurulara baktım. Bebeğin duruşuna uygun olan vs özelliklere göre SolomomBaby güzel gibi geldi.
Eki Görüntüle 2583317
Aspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm 🤔
Evet bak kamerada bu 😊

Eklentiler

• AE0B0AC2-D1B1-4ADC-8064-6B948358B0FC.webp
    AE0B0AC2-D1B1-4ADC-8064-6B948358B0FC.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 30
Aspiratörün özelliği ne peki canım? O baya pahalıymış, böyle çeşidini bilmiyordum. Çevremdekilerde hep normal eczanede satılanlardan gördüm 🤔
Evet bak kamerada bu 😊
Eczanede satılanlar manuel kendi ağzımızla çekiyoruz🙈
Pilli olanlarda ağzımızı kullanmadan direk kendi çekiyor. Daha pratik. Hatta braun’un da burun aspiratörü var ama o çok beğenilmemiş.

Anne yanı besikler kizlarin dedigi gibi bikac ay ancak kullaniliyor kizlar.
Ben oglumda sepet besiklerden almistim 1 sene oyle kullandık.
Sonrasında su mentoseri dediklerinden aldim catısiz olanlardan. 90*190 olcusu cok rahat ettik

Anne yanı besikler kizlarin dedigi gibi bikac ay ancak kullaniliyor kizlar.
Ben oglumda sepet besiklerden almistim 1 sene oyle kullandık.
Sonrasında su mentoseri dediklerinden aldim catısiz olanlardan. 90*190 olcusu cok rahat ettik
İlerde oda yapabileceğim zaman o yataklardan istiyorum. Ama suan evimiz 1+1 kendimiz zor sığıyoruz bebişe oda yapamayacağız. 2 sene sonra buradan kurtulduğumuzda inşallah odasını yaparız😊
O zamana kadar bizi idare edecek bir şey arayışındayım açıkcası 😌

Bilmiyorum ama bebekten bir işaret almak hoşuma gidiyor. :confused:

Allah'ım 9 ay nasıl geçecek böyle? Bana da az önce kramp girdi, şükrettim.:KK48:

Valla abla bence hareketlenmeye başlayınca geçer gibi me geliyor 😊😊 haraket etmediği an çikolata yeriz karnimizla oynarız haraket etti an iyi olduğunu anlarız 😊 yani inşallah

evet cnm iyotsuz tuz zaten daha sağlıklı bizler içinde ama onuda az kullan bende cok severim tuzla ilgili basıma bişe gelirse cok üzülürüm :KK70: Vazgeçmeyi hiç istemem çünkü.

Neyse hayırlısı böyleymiş şeker veya tansiyon çıkmasından iyidir 🤣 saol canim aldırayım eşime

Evet koca koca listeler yapacağız. Benim 5 6 sayfalık ihtiyaç listem vardı doğumdan önce tamamlamıştım. Bebek için kendim için emzirme için araç gereçler fln gibi listeler hazırlamıştım 😉

Günaydın herkese 🥰
Uykum kalitesizleşmeye başladı.
Gecenin bir yarısı gözlerim açılıyor pıt diye bu 4-5 kere oluyor 😅
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler 😅
Sabahları Zombi gibi uyanıyorum kaç gündür bu yüzden 🙄

Günaydın herkese 🥰
Kendi kendime uyanıyorum tuvalete gidiyorum tekrar uyuyorum falan oluyor birşeyler 😅
Günaydın bende aynıyım 4 5 kere uyanıyorum ama benimki kollarım uyuşuyor diye 😊

Gunaydin kizlar. Devlet hastanesinde 2 li test yaptiran varmi orda farkli yerden mi randevu aliniyor. Yoksa k.d.d. danmi.

Günaydın herkese 🥰
Günaydın canım
Ben bayadır böyleyim. Tuvalete gitmesemde mutlaka 4-5kez uyanıyorum.

Back