• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya size de oluyor mu bilmiyorum ben bazen kendimi çok mıymıntı, pimpirikli biri gibi hissediyorum 😅 bugün iftara davetliydik. kuzenimin de bizden 3 ay büyük bebeği var. ben bebeğimi mama sandalyesine koyup bıraktım, ağladığı zaman konuşup rahatlattım kucağıma hiç almadım çünkü evde de masada yanıma oturtuyorum kucağıma almıyorum. kuzenim de bebeği kucağına oturttu masada neeee varsa yedirdi. paket ayranı lıkır lıkır içirdi kfdjd ben büyüyen gözlerle bakakalmışım. çocuğu da maşallah tosun gibi bir şey aşırı iştahlı bi bebek. 9 aylık ama neredeyse yürüyor. ben yemekten sonra bebeğime özel çorba falan hazırladım mama kaşığı mama tabağı çıkardım çantamdan. herkes bana uzaylı gibi baktı kdjdjdjds kendimi bi tuhaf hissettim gerçekten ya 🥲 şimdi biz yoğurdun kıvamını falan konuşurken aklıma paket ayranı içen bebe görüntüsü geldi de hshshshss
Yok normal olan seninki bence o kadar aşırı rahatlığı sevmiyorum ben

Bizimki bizle sahura kalkmaya basladı 🤣bazen kalkmıyo biz sahurdan sonra yatarken kalkıyo. Bugun mesela beraber sahur yaptık sabah 6:30 falan uyuduk 9:30 a kadar zorla araya sahur girince 9:30 u bahşetti bana. Ama ben tabi sürekli uyan 8 gübi sıcradım sahura geç kaldık diye 🤣🤣🤣
Alışırsa ramazandan sonra ağlarsın bak😄

Ben çok bunalmış hissediyorum artık kendimi ruhen hiç iyi değilim. 5 aydır kızıma kendim bakıyorum anneanne babaanne ikisi de uzakta. Eşim de destek olmuyor. İlk aylar neyse kolaydı ama son zamanlarda o kadar yoruldum ki dayanamıyorum. Kızımı çok seviyorum her an varlığına şükrediyorum ama bazen acaba anneliğe hazır değil miymişim diye düşünüyorum. Sonra da böyle düşündüm diye pişman oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Ne çabuk geçiyor zaman
1000017835.webp

Öyle olmuyor bence. Annem bana hamileyken normal beslenmiş, kardeşime hamileyken gün gün gezmiş ve margarinli şekerli pasta böreği çok yemiş. Bu sene kardeşim 25 yaşında dehb olduğunu öğrendi.Bende dün bir doktorun paylaştığı araştırmayi okudum. "hamile kadınlardan batı tarzı beslenme stili olan doymuş yağ, kızartma ve rafine şeker ile beslenen kadınların çocuklarınin otizmli ve dehbli oluşu arasında ilişki" olduğunu yazmışlar.
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım çok geçmiş olsun kardeşinede 💞

Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de

Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
Ben bigun akşam yemegi yerken hurma vermiş oldum sofrada uzanınca. Elimle tuttum o kemirdi. Kabugunu soyduk. Ama heryerini degil kalkan kabugu. Armutu bizimkide pek yemedi yogurtla karıştırıp verdim. Elma yemişti az bikere. Muz yediginde kabız oldu devam etmedim. Bugun kapya verdim. Ben artık karısık gidiyorum. Tek duzgun yediği yogurt. Oyuzden digerlerini yogurtla karıştırarak veriyorum.

Tatlıyı sevmiyor herhalde senin sıpa 😂 ben muz elma armut mandalina portakal avakado muşmula hurma hepsini verdim ama benim kız tatlıcı 😂

Back