• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kaçıncı haftada 4 kiloydu sizinki normal mi yaptınız
38+0 da sezaryen oldum
Doğrudur canım benim çok bilgim yok hani ben öyle olur diye de iddia etmiyorum ama öyle gibi hissediyorum 🥹 Ama eskilerin kundak anlayışı bana fazla geliyor senin bahsettiğin yarım kundaktan farklı yapıyorlar ya. Ona istinaden yorum yaptım. Her yerini kıpırdayamayacak şekilde sarıyorlar o fazla gibi geliyor demek istedim
Eskilerin kundak anlayışı deli bağlar gibi bence. 🤭 onu ben de doğru bulmuyorum canım.
Saat kaçta kavuşuyorsun bebeğine 🥰 Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma 🤗

Kizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Benimki ayni cikti😀

Vardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdj

Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mı

Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedim 😂
Burun hic anlayamadim ben ya bayagi buyuk gibi duruyor yassi

Vardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdj

Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mı

Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedim 😂
Şaşı bakma yokta uyandıgında etrafa bakıyor bazen bıze ama göz kırpmıyo dıkkat ettımde sankı bılınclı bakmıyor gıbı geldı.ınternetten baktımda sımdı bebekler dakıkada bır ıkı kez goz kırparmıs sadece goz temasınıda ıkı aylıkken kurar yazıyor.

Kizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Bugün benim de kontrol vardı da yüzünü göremedim yani renkli bakmadık zaten 3-4 gün önce bakmıştık acil durum diye doktor çağırdı ölçümlerini yaptı ben de çok merak ediyorum doğduğunda fotodaki gibi mi olacak nasıl olacak

Şaşı bakma yokta uyandıgında etrafa bakıyor bazen bıze ama göz kırpmıyo dıkkat ettımde sankı bılınclı bakmıyor gıbı geldı.ınternetten baktımda sımdı bebekler dakıkada bır ıkı kez goz kırparmıs sadece goz temasınıda ıkı aylıkken kurar yazıyor.
Kuzu benimkide cok kırpmıyor. Normal bence

Benimki ultrasonda hep ellerini yüzüne kapatiyordu doğdu simdi uyuyunca yine aynı şekilde ellerini yüzüne kapatıp öyle uyuyor 😭🥹 anne karnındaki aliskanliklarini devam ettiriyorlar

Tartıya koyup tartılmıyor ya sonuçta kemiklerden falan tahmin ediyorlar sanırım. Belli bi ölçme kriteri vardır illa ki. O yüzden net olması zor keşke net olsaydı😭
Evet keşke her şey net olsaydı ona göre kıyafetlerini koyardık. Neyse ben biraz büyük biraz küçük koydummm 🥹

Kızlar bugün gün aldık 13 Mart olarak verdi doktorumuz. 38+4 olacağız inşallah. Özelde yapacağım.
Spinal yapıyormuş sadece , sondayı uyuşukken takıp, uyuşukken çıkarıyorlarmış. Sezeryandan sonra karından bastırma oluyormuş biriken kanın çıkması için fakat ilk 4 saat içinde yapıyorlarmış uyuşukluk geçmediği için hissetmeyeceksin dedi. Hastahanede 1 gece kalıyormuşuz. 3 saatte 1 de ağrı kesici yapılacakmış. Spinal + epidural önermiyorum dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ben 24 saat önce kesecekmişim , sezeryandan 24 saat sonra tekrar başlayacakmışım 30 gün daha kullanılacakmış.
Bu kadar bilgi aldım.
Ya benimki 24 Mart doğumum nasipse 17 martta kesiyor iğneyi sonrada kullanmayacaksın dedi sizin hangi değerler pıhtılaşma çok korkuyorum çok erken kesiyor

Neden bu kadar kafana taktın kilosunu normal deneyebilmek için mi
Aynen gerçi kiloya da kalmıyor 2 buçuk kiloda da kesik yırtık oluyor 4 kiloda da genelinde. En başından beri hep 2 hafta önde gittiği için kendimi sezeryana hazırlamıştım. Şimdi 1 hafta önden gitmeye başladı o yüzden normal denesem sıkıntı olur mı diye bi düşünce geliyo ama geri de gidiyo😊

O kadar heyecanlıyım ki bugün heyecandan doğurursam şaşırmayın kızlar🤣🤣🤣
Ayyy kuzu bende senin yerine heyecanlandım niye böyle oldu 😍😄 Sağlıcakla güzel haberlerini bekliyoruz kuzum mutlak yaz bize arada derede güzel haberlerini ver 🙏🏻😍🌸
Benim de yarın gece tam bir hafta olmuş olacak şaka gibi zaman ne çabuk geçmiş daha dün doğurmuşum gibi meğer bir hafta olmuş ☺️

maya91 maya91 D demkaa kızlar bizim bir hafta önce 3300 falandı biz doğum haftası bir 3500 ü falan bulur derken bir doğdu 3170 Gr 😆

warcrew warcrew büş naber kız artık geceler çok sakin geçiyor seni göremiyoruz 😀
Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Kuzum genelde bilinçli bakmıyorlar ama bir yerlere odaklandıkları da oluyor öylece kalabiliyorlar hiç mi kırpmıyor 🌸

Biraz daha için rahatladı mı canım daha iyi misin
Evet ya benim kızz aynı renkli ultrasonlardaki hali gibi 😍😄

Bu rapunzel saçları da örcem yakında 🤣 ilk kızımda saç yok kadar azdı baya bir toka kullanamamıştık bunda yakında bağlarım herhalde 🤣

Eklentiler

• IMG_3794.webp
    IMG_3794.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 8
Back