• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet canım daha önce attıklarımı kıza benzetti😊
Bakalım şimdi ne diyecek.
Sen neye göre erkeğe benzettin:))
Bel kalça hizasına bakarak dedim canım birbirine paralelse kız biraz yukarıya doğru çıkıklık varsa erkek derlerdi ama sonradan fark ettim ki diğerinde de dümdüz duruyor 😄 gönlünden hangisi geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah 🤲

Kızlar çok fena hasta oldum önce eşim oldu şimdide ben birde tansiyonum düştü kendimi yere zor attım bayılmamak için ilk defa başıma geldi ilaç kullanmıyorum benim gibi olan var mı aranızda salgını nasıl atlatıcam 😔
Geçmiş olsun canım

Sağlık olsun canım. Sağlıklı sihhatli doğsun ömürlü olsun bebeğin. Peki cinsiyetiniz belli mi şu an?
Amin canım inşallah. Henüz gidemedim belli değil pazartesi-salıya kaldı randevu. Gidince bir tahmin alırım umarım☺️
Sizin belli miydi?

Amin canım inşallah. Henüz gidemedim belli değil pazartesi-salıya kaldı randevu. Gidince bir tahmin alırım umarım☺
Sizin belli miydi?
Bizim de belli degil cok merak ediyorum. Sağlıklı olsun ama gönlümden de kız geçmiyor degil hani :) sezeryanlarin arasi yakin olacak tek korkum o. Senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi?

Bizim de belli degil cok merak ediyorum. Sağlıklı olsun ama gönlümden de kız geçmiyor degil hani :) sezeryanlarin arasi yakin olacak tek korkum o. Senin doktorun bu konuda bisey söyledi mi?
Oğlumda gittiğim doktor beni görünce “hamile değilsin dimi” dedi direk :)
1 sene bekle demişti bana. Ama işte 🤷🏻‍♀️
Özeldeki 6 ay yeterli demişti doğumdan sonra.
Bu seferde özelde başka doktora gidiyorum sorun olmaz dedi 😅
Ben bir çok araştırma yapmıştım genelde sorun olmuyor. 40ı çıktığı gibi hamile kalanlar dahi var sezaryenin üstüne. umarım Bizde de olmaz..

Bel kalça hizasına bakarak dedim canım birbirine paralelse kız biraz yukarıya doğru çıkıklık varsa erkek derlerdi ama sonradan fark ettim ki diğerinde de dümdüz duruyor 😄 gönlünden hangisi geçiyorsa Rabbim onu nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah . Teşekkür ederim🥰

Ben bir çok araştırma yapmıştım genelde sorun olmuyor. 40ı çıktığı gibi hamile kalanlar dahi var sezaryenin üstüne. umarım Bizde de olmaz..
Kuzenimde 14 ay arayla sezeryan yaptı. Bir sıkıntı yaşamadı canım. Yiğenimi 3 sene beklediler, diğer bıdık ise doğum kontrol hapı ile korunurken oldu😁 Şimdi biri 5 diğeri 4 yaşında .

Kuzenimde 14 ay arayla sezeryan yaptı. Bir sıkıntı yaşamadı canım. Yiğenimi 3 sene beklediler, diğer bıdık ise doğum kontrol hapı ile korunurken oldu😁 Şimdi biri 5 diğeri 4 yaşında .
11-12 ay arayla ssvd yapan bile var onun için çokk motive oluyorum :) İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak ben inanıyorum ☺️🙏
çok güzel örnekleri var aynen senninde dediğin gibi 😊

Bizim bugunku kontrolümüz guzel gecti teyzeleri ❤️ Hic hareket etmedi sıpa oda benim gibi yol yorgunuydu sanirim 😁 keyfine gore haftaya bebegi gormek istersen gel ama sonrasinda 14 subatta kesin gel 2 li tarama yapalim dedi. Oglumu birakicak kimsem olsa giderim haftaya ama yaşadığımız sehirde kimsemiz yok 🤷‍♀️ Bakalim nasil olucak.
Birde kizlar bugun idrar tahlili yaptirmak istedim iyikise yaptirmisim cok kötü dedi doktorum sonuc icin. Eger ben istemesem tahlili yapmayacakti.
Bence ara ara doktorunuz istemese bile yaptirin sizde ne olur ne olmaz

Aynen çok tabi. Her bünye de bir değil ama benim arkadasim ikizlerden hemen sonra 4.5 kiloluk bir tosuncuk daha doğurmuştu. 40 ından sonra hemen hamile kalanlardanno da.

kızlar merhaba
ben yine bu hafta da kontrole gittim bu kan testlerini yaptırdığım doktora
o da kız gibi gördüm dedi
allaaah bakalım :dua:
2 hafta sonra kendi doktorumda randevum var, kısmetse 16 haftalık olacağım.
bakalım o zaman kesin belli olur artık
Hadi bakalım canım netleşir o zamana 💜
Bizim bugunku kontrolümüz guzel gecti teyzeleri ❤ Hic hareket etmedi sıpa oda benim gibi yol yorgunuydu sanirim 😁 keyfine gore haftaya bebegi gormek istersen gel ama sonrasinda 14 subatta kesin gel 2 li tarama yapalim dedi. Oglumu birakicak kimsem olsa giderim haftaya ama yaşadığımız sehirde kimsemiz yok 🤷‍♀️ Bakalim nasil olucak.
Birde kizlar bugun idrar tahlili yaptirmak istedim iyikise yaptirmisim cok kötü dedi doktorum sonuc icin. Eger ben istemesem tahlili yapmayacakti.
Benim miniğinde en son gittiğimde pek bir hareketsizdi ☺️
İdrar meselesine de Katılıyorum canım hatta idrar kültürü yaptırmadan hiç bir ilaç vs kullanmayın. Bazen enfeksiyon çıkıyor ama kültür temiz geliyor o durumlarda birşey kullanmaya gerek yok..

Bizim bugunku kontrolümüz guzel gecti teyzeleri ❤ Hic hareket etmedi sıpa oda benim gibi yol yorgunuydu sanirim 😁 keyfine gore haftaya bebegi gormek istersen gel ama sonrasinda 14 subatta kesin gel 2 li tarama yapalim dedi. Oglumu birakicak kimsem olsa giderim haftaya ama yaşadığımız sehirde kimsemiz yok 🤷‍♀️ Bakalim nasil olucak.
Ben bugün yaptırdım. Açıkcası sonuçtan korkuyorum. Olumsuz bir durum yok gibi ama neredeyse herkes yaşadığı için şüphe ettim kendimden.
Senin herhangi bir şikayetin var mıydı?

Bende nereyse bi aydan fazladır var bu durum ve ciddi anlamda yormaya başladı
Ben de aynı dertten muzdaripim.uykuya gecemiyorum geçince de hemen uyanıyorum bir sese .sonra da olurolmadik şeyler düşünüyorum canim sıkılıyor dün gece hiç uyumadım desem yeri bende bugün zombi gibiydim dün harika olan midem bugün yine başladı cunki gece boyu kafaya takıyorum.drla konuşacağım.sanki depresyona dönüyor benimki.beni çok yordu .yürüyüş yaptığım ve duş aldığım geceler daha güzel uyuduğumu farkettim.

allah allah ne demek çok kötü dedi doktor, çok enteresan?

Eski fiyatı 5000di ama zam geldi güncellenecek dedi.
Hangi hastaneydi peki. Çok yazı vardı kaçırdım kusura bakma. Bence fiyat iyi özellikle İstanbul şartlarında düşününce. Doğum bir kereye mahsus. Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak öyle olmalıyız

Back