• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Dönmeye başlayana kadar yarım kundak (bacaklar rahat) yapılması bebeğe kendini güvende hissettiriyor bence. Sıçramalardan kaynaklı uyku bölünmesi olmuyor. Eli kolu durmayınca kendini çok rahatsız ediyor. Büyük kızımda da ilk 4 ay kundak yaptım. Kas gelişimini olumsuz etkilemedi. Şimdi küçük kızımı da kundaklıyorum. 🥰
Doğrudur canım benim çok bilgim yok hani ben öyle olur diye de iddia etmiyorum ama öyle gibi hissediyorum 🥹 Ama eskilerin kundak anlayışı bana fazla geliyor senin bahsettiğin yarım kundaktan farklı yapıyorlar ya. Ona istinaden yorum yaptım. Her yerini kıpırdayamayacak şekilde sarıyorlar o fazla gibi geliyor demek istedim

Kizlar bebegim 5-6 saattir uyumuyor tam uyutuyorum agliyor surekli. Esimle naptiysak uyutamiyoruz. Karni

Oy masallah 😀 bizimkide yuzunu kapatinca uyuyor ama dun kakasini gazini yapamadi oyuzden sabaha kdr agladi sabah doldurdu altini cok sukur🤤
Annesi yeni adapte oluyor o yüzden normal bazı şeyler bakma biz çok tedirgin oluyoruz gözümüz üzerlerinde 🥰😍

Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.

Kizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?

Nst de bir tane sancı 70 e yükseldi ne diyorsunuz ümit varmı doktor bekle dedi yine 😅
Vardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdj
Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mı
Kizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?
Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedim 😂

Back