- 2 Ekim 2022
- 1.719
- 2.298
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #31.561
BEnimki dogru cikti ultrasonlaKızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEnimki dogru cikti ultrasonlaKızlar ultrason ölçümlerindeki bebek kilosu ne kadar tutarlı oluyor? Genelde doğduklarında daha mı az çıkıyorlar?
Doğrudur canım benim çok bilgim yok hani ben öyle olur diye de iddia etmiyorum ama öyle gibi hissediyorumDönmeye başlayana kadar yarım kundak (bacaklar rahat) yapılması bebeğe kendini güvende hissettiriyor bence. Sıçramalardan kaynaklı uyku bölünmesi olmuyor. Eli kolu durmayınca kendini çok rahatsız ediyor. Büyük kızımda da ilk 4 ay kundak yaptım. Kas gelişimini olumsuz etkilemedi. Şimdi küçük kızımı da kundaklıyorum.![]()
Çok zor kuzum çokİnşallah fundam uykusuzluk zorr
Maalesef henüz yazmadıPapatya dan haber var mı?
Yaa inşallahMaalesef henüz yazmadıen son naptın çıktı mı bebeğin diye yazmıştım cevap gelmedi henüz inşallah kavuşmuştur bebeğine
![]()
Kiz dur bir gün bile kalmadı sakin ol djndjsndjdO kadar heyecanlıyım ki bugün heyecandan doğurursam şaşırmayın kızlar![]()
Kizlar bebegim 5-6 saattir uyumuyor tam uyutuyorum agliyor surekli. Esimle naptiysak uyutamiyoruz. Karni
Annesi yeni adapte oluyor o yüzden normal bazı şeyler bakma biz çok tedirgin oluyoruz gözümüz üzerlerindeOy masallahbizimkide yuzunu kapatinca uyuyor ama dun kakasini gazini yapamadi oyuzden sabaha kdr agladi sabah doldurdu altini cok sukur
![]()
İşte bir gün bile kalmadığı için sakin olamıyorum hahhdjdjjdjdjjdKiz dur bir gün bile kalmadı sakin ol djndjsndjd![]()
Kaç kilo doğdu bebiş
Evet tatlımm sızı elektrik çarpması cayır cayır yanar bazenKızlar 37+3 teyim. Sağ göğsümde hafif sızı var süt gelmeye falan mı hazırlanıyor acaba yaşayan var mı?
Benim arkadaşında 700 gram fazla çıkmıştı doğunca sık geçirmişlerdiBunu ben de merak ediyorum. Arkadasıma ultrasonda 3500 dediler bebe 2900 çıktı![]()
Acaba cihazdan mı kaynaklanıyor. Yoksa sıkışıklıktan tam ölçülemeyen ana mı denk geliyorBenim arkadaşında 700 gram fazla çıkmıştı doğunca sık geçirmişlerdi![]()
Tartıya koyup tartılmıyor ya sonuçta kemiklerden falan tahmin ediyorlar sanırım. Belli bi ölçme kriteri vardır illa ki. O yüzden net olması zor keşke net olsaydıAcaba cihazdan mı kaynaklanıyor. Yoksa sıkışıklıktan tam ölçülemeyen ana mı denk geliyor![]()
Neden bu kadar kafana taktın kilosunu normal deneyebilmek için miTartıya koyup tartılmıyor ya sonuçta kemiklerden falan tahmin ediyorlar sanırım. Belli bi ölçme kriteri vardır illa ki. O yüzden net olması zor keşke net olsaydı![]()
Vardır vardır ha gayret gelecek az kaldı sjdbjdjdjNst de bir tane sancı 70 e yükseldi ne diyorsunuz ümit varmı doktor bekle dedi yine![]()
Ben normal diye biliyorum hatta bazen şaşı falan da bakabilir normalmiş diyorlardı. Zaten net bir şey göremiyor şuan o yüzden, hep mi öyle bakıyor arada mıKızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Burun ve çene vs aynı ndbxjdnd 3-4 boyutlu değil normal ultrasona göre diyorum diğerlerine girmedimKizlar bugun gittik kontrole bebek catiya inmis yuzunu hic goremedik spinal anestezi olcak su an icin bi aksilik olmasi durumunda genel anesteziye geciyoruz dedi tutmazsa vs diye herhalde kan verdim anesteziye cok heyecanli kizlar bebisi goremedim yaaa dogum yapan arkadaslar bebisleriniz ultrasondaki goruntusuyle ayni mi ?