- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Tuzlu kraker yesen kuzubulantı var canım ama öyle böyle değil. 6+5 olduk. çok teşekkürler canım inşallah geçer kimse yaşamasın berbat bişey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuzlu kraker yesen kuzubulantı var canım ama öyle böyle değil. 6+5 olduk. çok teşekkürler canım inşallah geçer kimse yaşamasın berbat bişey
Kuzum beyaz leblebi yemeye çalış diğer sarı olan değil beyaz leblebi midenin suyunu o kadar alıyor ki şaşırırsın bende gece 2lerde 3 lerde kalkıyorum böyle buldum çözümübulantı var canım ama öyle böyle değil. 6+5 olduk. çok teşekkürler canım inşallah geçer kimse yaşamasın berbat bişey
Benim 6. haftada hafif oldu ama hiç kusturmadı. 7. Haftada bitti. 9. Haftadayım hiç yok şimdi. Aksine çok çok fazla yemek yiyorum şimdiden üç kilo aldım Olmaz artık diyorlar da bakalımKızlar mıde bulantılarınız ne zaman basladı?
Yaa bunu bende deneyeceğimmKuzum beyaz leblebi yemeye çalış diğer sarı olan değil beyaz leblebi midenin suyunu o kadar alıyor ki şaşırırsın bende gece 2lerde 3 lerde kalkıyorum böyle buldum çözümü
Yaa masallah cok fazladan kastın nasıl beslenıyorsun canım?Benim 6. haftada hafif oldu ama hiç kusturmadı. 7. Haftada bitti. 9. Haftadayım hiç yok şimdi. Aksine çok çok fazla yemek yiyorum şimdiden üç kilo aldım Olmaz artık diyorlar da bakalım ☺
Susama bende de cok oluyor bu hamılelıkten mı sıgarayı bıraktıgım ıcın mı anlayamadım açıkcasıYaa bunu bende deneyeceğimm
Sabaha karşı su içmek için uyandım ama nasıl susamışım, sonra midem bulandı hamilelik bi değişik
Gün içinde öğğk diye geziyorum bende
Ben geçen hafta gittim 7. haftamdı kalp atışını dinle öyle gel dediler. Ama sonra bana başkaları orada da dinleyebilirlerdi dediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir daha gitmedim ben deİlk gebeliği olan arkadaşlar;
Sağlık ocağında kalp atışını duyduktan sonra (gebelik kesinleşince) dosyanız açılıyor.
Gerekli bilgileri veriyorlar, tansiyon ölçüyorlar, isterseniz kan tahlili yapıyorlar, başlangıç kilosunu alıyorlar.
12. Haftada ücretsiz olarak d vitamini, multivitamin ve Demir ilacı veriyorlar.
18. Haftadan sonra el doppleriyle bebeğinizin kalbini dinletebiliyorlar.
20. Haftada tetanoz aşısı için çağırıyorlar. Bu tür izlemlerinizi yapıyorlar..
Bende ebe hanımın numarası dahil var. Aklıma takılan en küçük şeyde kendisine danışmıştım ilk gebeliğimde.
Haberiniz olsun
Doymuyorun canım iki saatte bir karnım kazınıyor. Günde 4 tane ana öğün yapıyorum aradaki meyveler sütlerde cabası ana öğünlerimi de iki tabakta anca doyuyorum. Boyum 168 54 ile hamile kaldım şu an 57 yim ama yine de üç ay biter bitmez diyetisyene gidicemYaa masallah cok fazladan kastın nasıl beslenıyorsun canım?
Yol canım çok küçük bebek, el doppleriyle duyulmaz. 18-19. Haftadan sonra ancak duyabiliyor sağlık ocağı.Ben geçen hafta gittim 7. haftamdı kalp atışını dinle öyle gel dediler. Ama sonra bana başkaları orada da dinleyebilirlerdi dediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir daha gitmedim ben de
canım hepsinden var yiyorum ama midem almıyor artıkTuzlu kraker yesen kuzu
Ama kayıt açtırmak mantıklıymış ben ciddi olarak takip ettiklerini bilmiyordum önümüzdeki hafta gideyim artık ben de Sağol canım bilgilendirme içinYol canım çok küçük bebek, el doppleriyle duyulmaz. 18-19. Haftadan sonra ancak duyabiliyor sağlık ocağı.
Ben 18. Haftada gittiğimde zar zor derinden duymuştuk.
kalp atışı deme sebepleri de gebelik kesinleşince dosyayı açmaları
A b ve e vitamini demir bakır potasyum magnezyum ne ararsan var içinde. Kan şekerini de baya dengeliyor. 5 liraya paha biçilemez ilaç sanki gece 4 5 atıp hooop yatıyorum hatta bulanmazsam da atıyorum bulanırım diyeYaa bunu bende deneyeceğimm
Sabaha karşı su içmek için uyandım ama nasıl susamışım, sonra midem bulandı hamilelik bi değişik
Gün içinde öğğk diye geziyorum bende
onuda denedim canım oda fayda etmiyor. bizde genetik sanırım annemde böyleymiş.üç ay öyle böyle geçecekKuzum beyaz leblebi yemeye çalış diğer sarı olan değil beyaz leblebi midenin suyunu o kadar alıyor ki şaşırırsın bende gece 2lerde 3 lerde kalkıyorum böyle buldum çözümü
Kalp atimi saglik ocaginda 17.haftadan once duyulmazki canim. Onlardaki cihaz öyle hastanelerde alisik oldugumuz turden değil. Fi zamanindan kalma tarz cok ilkel bisey ancak duyulur 17-18 de. Bence sana oyle diyenler yanlis anlamis olabilirler veya anlatmis.Ben geçen hafta gittim 7. haftamdı kalp atışını dinle öyle gel dediler. Ama sonra bana başkaları orada da dinleyebilirlerdi dediler. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama bir daha gitmedim ben de
Sigaradan mı bilmiyorum ama olabilirSusama bende de cok oluyor bu hamılelıkten mı sıgarayı bıraktıgım ıcın mı anlayamadım açıkcası
Canim kanama veya lekelenme olabiliyor hamilelikte. Nedenini bilmiyorum ama bende 5 ay yasamistim ama sukur kucagimdaMrb kızlar benimde en son adetim 21 kasımdı salı günü kan versin 202 çıktı bu arada boğaz enfeksiyonu geçiriyorum baya soğuk.almisim her yerim ağrıyor belim kasiklarim ve aşırı akintim oluyor.dun alıntımın içind e 2 damla kan vardı korkum hemen kan versin 670 çıktı doktoruma söyledim bi tane iğne soyle di onu yaptırdım sabah yine hafif alimimde leke vardı sizce ne.olabilir leke gelmesi anlamadım ç.tesi tekrar kan vericem
Canım bugün öğlen gidicem hasteneye çıkınca yazarım sizecanım merhaba öncelikle gözünüz aydin seninle aynı tarihteyiz keseyi gördünmü acaba merak ettim
Su ıcsen bol bol aslında bende cok doymuyorum ama az yıyorumDoymuyorun canım iki saatte bir karnım kazınıyor. Günde 4 tane ana öğün yapıyorum aradaki meyveler sütlerde cabası ana öğünlerimi de iki tabakta anca doyuyorum. Boyum 168 54 ile hamile kaldım şu an 57 yim ama yine de üç ay biter bitmez diyetisyene gidicem