- 26 Ocak 2021
- 490
- 1.334
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.161
ilik dus bende de cok ise yariyor, ilik dusumu alip kendimi guzelce yagliyorum. Magnezyumumu da ozellikle uyumadan once iciyorum, uykuya da faydasi var cunku ve full verimle kullanmaya calisiyorum( ya da ben de placebo etkisi yapti bilemiyorum)Ben aylardır uyku sıkıntısı çekiyorum vallahi kafayı yedim artık. Yok arkadaş dalamıyorum uykuya. Şimdi bulduğum tüm yöntemleri yazıcam ama bi gün etki ediyo bi gün etmiyo yani sen yine de dene.
1-Gün icinde mutlaka toplam bi saat yürümüş olmam gerekiyo benim yoksa günlerce imkanı yok uyumam.
2- yatmadan ılık hafif sıcak duş güzel uyutuyo bebekler gibi uyku rutini yaptım kendimede sjjdjskd
3- bunu doktoruma sorup yaptım sende mutlaka sor yastığıma yada çarşafıma bir damla lavanta damlatıyorum
Bir de sunu farkettim gecen hafta burda kar vardi, evden cikamadim spora da gidemedim, her gece aciyla agriyla uyandim, saatlerce de geri uyuyamadim. Bu hafta 2 pilates 2 yoga yaptim, nerdeyse hergun de bi disari ciktim, markete de gitmis olsam hareket ettim, ve cok daha az bolundu gece uykularim