2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İşteyim şuan ama bebeğinin kalbi duran bir anneye geçmiş olsun demek yerine şuan bizim moralimiz bozuldu yazmak ne kadar acı.
Olabilecek şeyleri, herkesin başına gelebilecek ve MÜDAHALE EDEMEYECEĞİNİZ şeyler için çok çok ayıp bence. Gerçekten.
O kişi yarın sende olabilirsin, bende olabilirim. Gerçekten üzüldüm okuyunca şaşırdım da.
Aramızda böyle üzücü şekilde ayrılanlar olacak. Kimsenin müdahele şansı yok arkadaşlar. Yazdı diye suçlamak yerine empati yapsaydınız eminim öyle yazmazdınız.
Ben bu tür şeylerde dobra konuşmadan rahat edemeyen bir insanım kusura bakmayın artık.
O kadar haklısın ki.. içim sızladı okurken. Bir de o kişinin; sizi üzmek için söylemedim kusura bakmayın diye açıklama yapmak zorunda kalması... herkesin başına her şey gelebilir bunu hepimiz biliyoruz. burda bunu okuduğumuzda sanki ilk defa duyuyormuşuz gibi ve o üzücü şeyi yaşayan kişiden önce kendimizi düşünüp stres oldum moralim bozuldu, etkilendim diye düşünmek çok bencilce.. suçladıklarını da sanmıyorum ama onun okuyabileceğini düşünerek yazsa herkes daha makul olurdu.

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben birkaç gündür gripten öksürüyorum hapşırıyorum. Bunun bi zararı olurmu ki acaba tedirgin ediyor çok ya.

Ne yalan söliyim canım ben de seninle ilgili kötü bir şey hiç hissetmiyorun. Sadece birden akıntıdan dolayı düşük riski demeleri garip geldi. Bebek tabiki ilk aylar kemiğin altında kasık tarafında yer alıyor. Ve tabiki düşük riski var bana da ne olur ne olmaz progestan hap verdi önlem amaçlı. Bol bol dinlenelim hiç bir şey olmaz Allahın izniyle🙏🏼🧿
Olayi yanlis anladin sanirim akintiyla ilgili gittim ama ultrasonda bakinca rahim agzina yakin dedi. Rutin muaynd oldum aslinda. Idrar tahlilinde de bisey gorunmedi. Rahim agzina yakin olduğu icin lekelenme olabilirmis.

İşteyim şuan ama bebeğinin kalbi duran bir anneye geçmiş olsun demek yerine şuan bizim moralimiz bozuldu yazmak ne kadar acı.
Olabilecek şeyleri, herkesin başına gelebilecek ve MÜDAHALE EDEMEYECEĞİNİZ şeyler için çok çok ayıp bence. Gerçekten.
O kişi yarın sende olabilirsin, bende olabilirim. Gerçekten üzüldüm okuyunca şaşırdım da.

Sana çok katılıyorum sonuçta her kez burada iyisini kötüsünü tercübesini yazmak için var . Evet onun başına geldi . Ama eminim Rabbim bu sefer ona öyle bi anda öyle güzel hamilelik vercek ki bu günlerini unutturcak . Dualarımız onunla . Rabbim sabır versin yazmasında hiç bir sakınca bencede yok .

Wilhelmina Wilhelmina canım rabbim tekrardan nasip etsin inşallah,seni okadar iyi anlıyorum ki,bende 2019 ekim annelerinde bebeğimi kaybettim kalbi yavaş atıyordu ve durmuştu😔iyi günde kötü günde beraberiz burda,kimin me yaşıyacağı belli değil,Allah size en yakın zamanda sağlıklı bebek versin inşallah💙

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ben birkaç gündür gripten öksürüyorum hapşırıyorum. Bunun bi zararı olurmu ki acaba tedirgin ediyor çok ya.
Onun zararı olmaz canım ama istersen crp baktır (kanda enfeksiyon)
Bıraktım canım . Normalde günde en az 1 paket içerdim. Ama bence sandığımız kadar zor değilmiş. Evet insanın canı istiyor ama geçiyor:))
Bu arada 2. Haftadan bildiriyorum canım bile çekmiyor hatta kokusundan iğreniyorum :))
Darısı başınıza inşallah 🤩

Dr Banu çiftçi nin son paylaşımından bir kısım☺️

Eklentiler

• FAD974CC-7292-4517-9C7E-7375D23FFF62.jpeg
    FAD974CC-7292-4517-9C7E-7375D23FFF62.jpeg
    132,5 KB · Görüntüleme: 58
Aramızda böyle üzücü şekilde ayrılanlar olacak. Kimsenin müdahele şansı yok arkadaşlar. Yazdı diye suçlamak yerine empati yapsaydınız eminim öyle yazmazdınız.
Ben bu tür şeylerde dobra konuşmadan rahat edemeyen bir insanım kusura bakmayın artık.
Cok hak veriyorum sana!

Swn sanıeım olayı yanlıs anladın...bence bu sekılde yargılamak yanlıs orda moralım bozuldu derken o kısıye kızdıgım ıcın vs degıl kısıyle ozel olarakda konustum sadece durum etkıledı benı ve cok uzuldugumu ılettım aynı sekılde benımde basıma gelse tabıkı bende yazıcam yargılama veya elestırmek ıcın o sekılde moral bozdu anlamında bır soz soylenmedı tarafımdan bence dobra olmak farklı yanlıs anlayıp kırıcı konusmak farklı bende dobra bır ınsanımdır ama elestırmeden olayı duzgun anlamayı tercıh ederım sevgıyle kalın

Swn sanıeım olayı yanlıs anladın...bence bu sekılde yargılamak yanlıs orda moralım bozuldu derken o kısıye kızdıgım ıcın vs degıl kısıyle ozel olarakda konustum sadece durum etkıledı benı ve cok uzuldugumu ılettım aynı sekılde benımde basıma gelse tabıkı bende yazıcam yargılama veya elestırmek ıcın o sekılde moral bozdu anlamında bır soz soylenmedı tarafımdan bence dobra olmak farklı yanlıs anlayıp kırıcı konusmak farklı bende dobra bır ınsanımdır ama elestırmeden olayı duzgun anlamayı tercıh ederım sevgıyle kalın
Yanlış anladığımı düşünmüyorum veya kırıcı bir dille yazdığımı düşünmüyorum. üzülmek ayrıı bunu burada diğer arkadaşın okuyabileceği şekilde yazmak ayrı..
Tekrar empati yap canım. Buraya üzücü birşey yazıyorsun ve güzel bir söz yerine karşılığında biri etkilendim keşke yazmasaydı minvalinde birşeyler diyor..
Sanırım herkeste benim gibi düşünmüş ama dile getiren olmamış, o kişi ben oldum dobralıkta bunun burasında.
Yazdığını Okuyunca ben bozuldum gerçekten.
Diğer arkadaşı düşünemiyorum.

Bir sebebi yok dedi doktor , bir belirtisi de olmayabiliyormus bebek sağlıklı değilse bir yerde gelişimi duruyormuş.
Teşekkür ederim

Aminn canım benim çok teşekkür ederim. Zaten yalnız olmadığını bilmek biraz güçlü tutuyor sanırım. Kürtaj çok acıtıyor mu ?

Pıhtılaşma testlerinden bahsetti doktor ama o kadar çok kafam moron oldu ki dinleyemedim araştırma hastahanelerine gitmek gerekiyormuş sanırım , çok maliyetli mi ? Bir de benim eşimden dolayi da biraz sıkıntılarımız vardi o yüzden büyük mucize dedim bir önceki doktorum muayene oldugumda hsg filmi çektiren filmden sonra dalga geçer gibi sen zaten hamile kalamazsin ki dedi aşılama tutmaz tüp bebek de çok zor olur demişti :KK43:

Çok teşekkür ederim evet öyle teselli buluyor insan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah.

Özür dilerim gerçekten sakin moralini bozma kafana takma ben de çok kafama takan biriyim de gerçi.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, siz de çok cabalamissiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kizlar çok sağolun desteğiniz için Allah ragzi olsun hepinizden, moralinizi bozdugum için hakkınızı helal edin.
yok canım inanki bana hiç ağrı yapmadı.hastaneden çıktım kızımı okuldan almaya gittim o derece zaten anesteziyle yapılıyor

Yanlış anladığımı düşünmüyorum veya kırıcı bir dille yazdığımı düşünmüyorum. üzülmek ayrıı bunu burada diğer arkadaşın okuyabileceği şekilde yazmak ayrı..
Tekrar empati yap canım. Buraya üzücü birşey yazıyorsun ve güzel bir söz yerine karşılığında biri etkilendim keşke yazmasaydı minvalinde birşeyler diyor..
Sanırım herkeste benim gibi düşünmüş ama dile getiren olmamış, o kişi ben oldum dobralıkta bunun burasında.
Yazdığını Okuyunca ben bozuldum gerçekten.
Diğer arkadaşı düşünemiyorum.
Ben o kısıye cok uzuldum cok gecmıs olsun yazdım zaten ve durumdan cok etkılendıgımıde yazdım orda baska kısının yaptıgımı yoruma cevap vermıstım dusuk yapan arkadasla ozeldende konustum empatı yapmasını gayet ıyı bılen bır ınsanım sız olayı yanlıs anlamıssınız:)

Olayi yanlis anladin sanirim akintiyla ilgili gittim ama ultrasonda bakinca rahim agzina yakin dedi. Rutin muaynd oldum aslinda. Idrar tahlilinde de bisey gorunmedi. Rahim agzina yakin olduğu icin lekelenme olabilirmis.
Anladım canım, ben ebe muayane etmeden düşük riski var dedi sandım. Gebeliğin ilerledikçe yukarı çıkar zaten inşallah🙏🏼

yok canım inanki bana hiç ağrı yapmadı.hastaneden çıktım kızımı okuldan almaya gittim o derece zaten anesteziyle yapılıyor
Birazdan gideceğim çok korkuyorum , dogumhaneye böyle bir şey için girmek ne bileyim neyse buna da şükür.

Benim yüzümden tartışma çıkarmayın , başına gelenlerden güzel moraller ve destekler aldım hepinizden Allah ragzi olsun nolur uzatmayın olur mu :KK43:

Birazdan gideceğim çok korkuyorum , dogumhaneye böyle bir şey için girmek ne bileyim neyse buna da şükür.

Benim yüzümden tartışma çıkarmayın , başına gelenlerden güzel moraller ve destekler aldım hepinizden Allah ragzi olsun nolur uzatmayın olur mu :KK43:
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. En kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inşallah. Korkma lütfen dualarımız seninle 🙏

X