• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Birazdan gideceğim çok korkuyorum , dogumhaneye böyle bir şey için girmek ne bileyim neyse buna da şükür.

Benim yüzümden tartışma çıkarmayın , başına gelenlerden güzel moraller ve destekler aldım hepinizden Allah ragzi olsun nolur uzatmayın olur mu :KK43:
Canımmm senın yuzunden bıswy olmadı lutfen bole dusunme yanlıs anlasılmalar oldu..acısız agrısız halledeceksın hıc korkma cok gecmıs olsunn

Yanlış anladığımı düşünmüyorum veya kırıcı bir dille yazdığımı düşünmüyorum. üzülmek ayrıı bunu burada diğer arkadaşın okuyabileceği şekilde yazmak ayrı..
Tekrar empati yap canım. Buraya üzücü birşey yazıyorsun ve güzel bir söz yerine karşılığında biri etkilendim keşke yazmasaydı minvalinde birşeyler diyor..
Sanırım herkeste benim gibi düşünmüş ama dile getiren olmamış, o kişi ben oldum dobralıkta bunun burasında.
Yazdığını Okuyunca ben bozuldum gerçekten.
Diğer arkadaşı düşünemiyorum.

Kızlar bir sakin, buranın amacı tabiki paylaşmak. Ama tartışma ortamı çok yanlış. Ben de çok etkilendim yazdım ama bunu etkilendim keşke yazmasaydınız anlamında değil gerçekten üzüldüğümü belirtmek için yazdım. İki gün önce de arkadaşım 11 haftalık düşük yaşadı ve çok ağladım. Benim de başıma gelirse diye değil empati yaptığın için ne kadar üzüldüğünü anlayabildiğim için. Yoksa gelecek olanı kimse engelleyemez. Ama bir etkilendim lafını yanlış yerlere çekmeyelim. Bu yazıyı kim için yazdınız bilmiyorum ama. Böyle tartışma ortamı yaratarak bence yazan kişiyi daha çok üzüyorsunuz. Yolumuz uzun, iyi kötü daha çok paylaşım yapıcaz beraber. Buraya iyi hislerle girip bakıyoruz. Gerçek hayat, insanlar yeterince zor bari burada zorlaştırmayalım.

Kızlar bir sakin, buranın amacı tabiki paylaşmak. Ama tartışma ortamı çok yanlış. Ben de çok etkilendim yazdım ama bunu etkilendim keşke yazmasaydınız anlamında değil gerçekten üzüldüğümü belirtmek için yazdım. İki gün önce de arkadaşım 11 haftalık düşük yaşadı ve çok ağladım. Benim de başıma gelirse diye değil empati yaptığın için ne kadar üzüldüğünü anlayabildiğim için. Yoksa gelecek olanı kimse engelleyemez. Ama bir etkilendim lafını yanlış yerlere çekmeyelim. Bu yazıyı kim için yazdınız bilmiyorum ama. Böyle tartışma ortamı yaratarak bence yazan kişiyi daha çok üzüyorsunuz. Yolumuz uzun, iyi kötü daha çok paylaşım yapıcaz beraber. Buraya iyi hislerle girip bakıyoruz. Gerçek hayat, insanlar yeterince zor bari burada zorlaştırmayalım.
Bende aynı seyı dusunuyorum sızınle bende etkılendıgımı soledım elestırmek ıcın yazılan bısey yok okadar gaddar olamayız 30yasına gelmıs bı ınsana empatıden bahsedılıyor tamamen yanlıs anlasılmısız :)

Günaydın, hiçbirimiz bir saat sonra ne olacağımızı bilmiyoruz ama hayat iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz.
Ben de bir kaç saate doktora gideceğim. Bugün kesinleşecek gelişip gelişmediği ona göre karar vereceğiz.
Dua eder misiniz bana da ?
2.ye bari aynı şeyler olmasın☹
İnşallah güzel haberlerle gel canım🙏

Günaydın, hiçbirimiz bir saat sonra ne olacağımızı bilmiyoruz ama hayat iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz.
Ben de bir kaç saate doktora gideceğim. Bugün kesinleşecek gelişip gelişmediği ona göre karar vereceğiz.
2.ye bari aynı şeyler olmasın☹
Canım hayırrdır bır sorun mu var niben konuyu bılmıyorum

Mide bulantısı başladı maalesef bende. Bulantıyı bastırmak için yediklerim daha çok kötü yapıyor. Ama bu kadarla kalsa razıyım çünkü ilk gebeliğimde 3 ay hiç durmadan istifra ettim . Uine aynı durumu yaşamaktan korkuyordum. Bulantı da zor ama öteki dehşetti! Umarım bulantısız bir gebelik geçirirsiniz. Çünkü insanı hayattan soğutuyor!
bende aynı şekildeyim ilk gebeliğimde 3 ay yattım buda başlıyor ve korkuyorum yine aynı olacak diye valla dün sinirden nasıl ağladım ya

Hepiniz guzel haberlerle gelin kizlar mutlaka bizede haber verin ❤️
Bu arada Martilikiz07 Martilikiz07 in ve diger arkadasin yanlis anlaşıldığını düşünüyorum isteyenlere ekran fotosu bile atabilirim. Martilikiz cok uzuldu o arkadas icin cunku kendisiyle ozelde de görüşüyoruz birebir sahidim. İnsallah tez zamanda yerini doldursun Allah ❤️ Hepimizede hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun.

Hepiniz guzel haberlerle gelin kizlar mutlaka bizede haber verin ❤
Bu arada Martilikiz07 Martilikiz07 in ve diger arkadasin yanlis anlaşıldığını düşünüyorum isteyenlere ekran fotosu bile atabilirim. Martilikiz cok uzuldu o arkadas icin cunku kendisiyle ozelde de görüşüyoruz birebir sahidim. İnsallah tez zamanda yerini doldursun Allah ❤ Hepimizede hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun.
Canımm cok tesekkur ederımm:)♥️Kımseye bısey kanıtlamaya gerek yok benım vıcdanım rahat bosver:)

İnşallah güzel haberlerle gel canım🙏
Geçen sene aralıkta kalp durmasından benim de kaybım var bir tane. Bu sene betahcg sık baktırıyorduk. İlk bir kaç tanesi düzenli artarken en son sağlıklı artmadığınj fark etti doktorumla. Keseyi gördük pazartesi aslında. Ama bugünkü kontrolde kesinleşecek bebiş oluştu mu diye. Küçük de olsa ihtimal vardı. İnşallah o ihtimal gerçekleşir 🙏🏻
Ama işte tekrarlaması bunun yine kafamı karıştırdı çok.

Ben oglumda 4 ay istifra ettim bakalim simdiki susam nasil olcak :) 1 kere midem bulanmisti sadece bikac saat oyle gezdim. Ama midem bulanmasindansa istifrayi tercih ederim ben😁

ben bitik haldeyim sabah kızımı kreşe zor bıraktım. işe kendimi bi attım ama nasıl atma midem ağzımda. böyle giderse yeni yıla heyeet raporuyla giricem sanırım :KK43:
Canım pekı kusma mı var sadece bulantı mı bırde ne zaman basladı kacıncı haftada?cok gecmıs olsunn ınsallah toparlarsın

Geçen sene aralıkta kalp durmasından benim de kaybım var bir tane. Bu sene betahcg sık baktırıyorduk. İlk bir kaç tanesi düzenli artarken en son sağlıklı artmadığınj fark etti doktorumla. Keseyi gördük pazartesi aslında. Ama bugünkü kontrolde kesinleşecek bebiş oluştu mu diye. Küçük de olsa ihtimal vardı. İnşallah o ihtimal gerçekleşir 🙏🏻
Güzel, hayırlı haberlerle gel ınsallah canım 🙏 bebegin seninledir 🙏

Benxe kesen gorunduysw sorun yoktur canım ıcını ferah tut bugun guzel haberlerle gelecegıne ınanıyorum

2.ye bari aynı şeyler olmasın☹️
İyi düşün iyi olsun canımm🙏🏼 Güzel haberlerle gel inşallaah🙏🏼

İlk gebeliği olan arkadaşlar;
Sağlık ocağında kalp atışını duyduktan sonra (gebelik kesinleşince) dosyanız açılıyor.
Gerekli bilgileri veriyorlar, tansiyon ölçüyorlar, isterseniz kan tahlili yapıyorlar, başlangıç kilosunu alıyorlar.
12. Haftada ücretsiz olarak d vitamini, multivitamin ve Demir ilacı veriyorlar.
18. Haftadan sonra el doppleriyle bebeğinizin kalbini dinletebiliyorlar.
20. Haftada tetanoz aşısı için çağırıyorlar. Bu tür izlemlerinizi yapıyorlar..
Bende ebe hanımın numarası dahil var. Aklıma takılan en küçük şeyde kendisine danışmıştım ilk gebeliğimde.
Haberiniz olsun 😇

Canım pekı kusma mı var sadece bulantı mı bırde ne zaman basladı kacıncı haftada?cok gecmıs olsunn ınsallah toparlarsın
bulantı var canım ama öyle böyle değil. 6+5 olduk. çok teşekkürler canım inşallah geçer kimse yaşamasın berbat bişey

Back