- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Insallah en kısa surede atlatırsıncanım hepsinden var yiyorum ama midem almıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah en kısa surede atlatırsıncanım hepsinden var yiyorum ama midem almıyor artık
Iyi haberler alman dilegiyleCanım bugün öğlen gidicem hasteneye çıkınca yazarım size
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım,dualarımız seninleGünaydın, hiçbirimiz bir saat sonra ne olacağımızı bilmiyoruz ama hayat iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz.
Ben de bir kaç saate doktora gideceğim. Bugün kesinleşecek gelişip gelişmediği ona göre karar vereceğiz.
Dua eder misiniz bana da ?
2.ye bari aynı şeyler olmasın☹
Yaaa masalllahh cok sevındımKızlar günaydınn
6+6 da kalp atışını duyduk
Cok sevındım darısı cinsiyetine ınsallahKızlar günaydınn
Bizim ebe çok sabırsız daha kan verdim hemen kaydını yapayım diyor,yok dedim emin olayım kalbi duyayım önce dedim,bu sefer sıkıntı olmayacak inşallah diyorAma kayıt açtırmak mantıklıymış ben ciddi olarak takip ettiklerini bilmiyordum önümüzdeki hafta gideyim artık ben de ☺ Sağol canım bilgilendirme için
Ne demek canımAma kayıt açtırmak mantıklıymış ben ciddi olarak takip ettiklerini bilmiyordum önümüzdeki hafta gideyim artık ben de ☺ Sağol canım bilgilendirme için
Oo hemen aldırayım eşimeA b ve e vitamini demir bakır potasyum magnezyum ne ararsan var içinde. Kan şekerini de baya dengeliyor. 5 liraya paha biçilemez ilaç sanki gece 4 5 atıp hooop yatıyorum hatta bulanmazsam da atıyorum bulanırım diye
Yaa gözün aydın Ne güzel bir duygudurKızlar günaydınn
Kızlar günaydınn
Yaane güzel darısı başımıza inşallahmaşallahKızlar günaydınn
11-13. Haftalar arası ikili test zamanı...Kızlar kalp atısını duyduktan sonrakı aşama ne ,ne zaman gıdıcez tekrar ve ne yapılcak acaba
Ama ben meraktan catlarım o zamana kadar11-13. Haftalar arası ikili test zamanı...
ben 16.45 teGünaydın kızlar bu gün kimler kontrole gidiyor
Süper haber gözün aydın . 6 haftalık olduk inşallah bu gün gitcem herşey yolunda giderKızlar günaydınn
Bende 13:45 deben 16.45 te
ne guzel hayirli haberlerinizi bekliyorum kuzum.benimkisi buyuk ihtimal olumsuz oyuzden adimi yazdirmadim ama tabi can cikmayan yerden umut kesilmez herseyin hayirlisi hazirladim kendimi iyisine de kotusune de.❤Bende 13:45 de
Hakkında hayırlısı olsun canım nasibi varsa sana sıkı sıkı tutunur ınşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım ❤ne guzel hayirli haberlerinizi bekliyorum kuzum.benimkisi buyuk ihtimal olumsuz oyuzden adimi yazdirmadim ama tabi can cikmayan yerden umut kesilmez herseyin hayirlisi hazirladim kendimi iyisine de kotusune de.❤
Yaaq ben senı beklıyorum bugun:) Randevun kacta?Süper haber gözün aydın . 6 haftalık olduk inşallah bu gün gitcem herşey yolunda gider