• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın, hiçbirimiz bir saat sonra ne olacağımızı bilmiyoruz ama hayat iyi kötü bir şeyler yaşıyoruz.
Ben de bir kaç saate doktora gideceğim. Bugün kesinleşecek gelişip gelişmediği ona göre karar vereceğiz.
Dua eder misiniz bana da ?
2.ye bari aynı şeyler olmasın☹
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım,dualarımız seninle🤲🏻🤲🏻

Ama kayıt açtırmak mantıklıymış ben ciddi olarak takip ettiklerini bilmiyordum🤔 önümüzdeki hafta gideyim artık ben de ☺ Sağol canım bilgilendirme için🙏🏼
Bizim ebe çok sabırsız daha kan verdim hemen kaydını yapayım diyor,yok dedim emin olayım kalbi duyayım önce dedim,bu sefer sıkıntı olmayacak inşallah diyor

Ama kayıt açtırmak mantıklıymış ben ciddi olarak takip ettiklerini bilmiyordum🤔 önümüzdeki hafta gideyim artık ben de ☺ Sağol canım bilgilendirme için🙏🏼
Ne demek canım🙏
A b ve e vitamini demir bakır potasyum magnezyum ne ararsan var içinde. Kan şekerini de baya dengeliyor. 5 liraya paha biçilemez ilaç sanki 😁 gece 4 5 atıp hooop yatıyorum hatta bulanmazsam da atıyorum bulanırım diye 😂
Oo hemen aldırayım eşime🤭
Zaten şuan çantam çubuk kraker, balık krakerle ağzına kadar dolu 🙄 Bayatlamasın diye küçük paketlerle bir sürrüüü almıştım bir de leblebi ekleriz stoğa napalım😂
Kızlar günaydınn💜
6+6 da kalp atışını duyduk 😍
Yaa gözün aydın🤩🤩 Ne güzel bir duygudur❤️
Seninle bir gittiğimiz için extra heyecanlandım.
Benim minnoşumun da kalbi atıyor şuan sadece ben duymadım o zaman🤭

Kızlar kalp atısını duyduktan sonrakı aşama ne ,ne zaman gıdıcez tekrar ve ne yapılcak acaba

ne guzel hayirli haberlerinizi bekliyorum kuzum.benimkisi buyuk ihtimal olumsuz oyuzden adimi yazdirmadim ama tabi can cikmayan yerden umut kesilmez herseyin hayirlisi hazirladim kendimi iyisine de kotusune de.❤
Hakkında hayırlısı olsun canım nasibi varsa sana sıkı sıkı tutunur ınşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım ❤

Back