• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Galiba en minik biziz şimdilik,henüz kese bile görmeye gitmedik🐣8ocağa sıra aldım kese kalp bir göreyim diye ama sabredimicem yaa,sizce kese için pazartesi ya da salı gitsem mi kızlar🤔bu arada pazartesi 802di,bat günümdü

Galiba en minik biziz şimdilik,henüz kese bile görmeye gitmedik🐣8ocağa sıra aldım kese kalp bir göreyim diye ama sabredimicem yaa,sizce kese için pazartesi ya da salı gitsem mi kızlar🤔bu arada pazartesi 802di,bat günümdü
Sen bilirsin canım 8 ocakta kalp atışını duymama ihtimali de var sanki çünkü.

Canim belli olmaz hcg ne kadar yukseldigi bence suan gorebilirsin. Her zaman iki kat artmiyor daha fazla da artmis olabilir. Kese gorcek kadar artmistir bence

benim kese 900 lerde minicik gorundu.pazartesiydi.persembe baya buyumustu.suan sadece keseyi goruebilirsiniz bebek icin haftaya gidin

Yaaa masalllahh cok sevındım💙💙💙💙
Teşekkür ederim canımm😇
Cok sevındım darısı cinsiyetine ınsallah 🙏🙏🧿
Amiin inşallahh 🙏
Ne demek canım🙏

Oo hemen aldırayım eşime🤭
Zaten şuan çantam çubuk kraker, balık krakerle ağzına kadar dolu 🙄 Bayatlamasın diye küçük paketlerle bir sürrüüü almıştım bir de leblebi ekleriz stoğa napalım😂

Yaa gözün aydın🤩🤩 Ne güzel bir duygudur❤️
Seninle bir gittiğimiz için extra heyecanlandım.
Benim minnoşumun da kalbi atıyor şuan sadece ben duymadım o zaman🤭
Evett canım atıyordur tabii😇 Çok güzel bir duyguymuş darısı başına:))
Senin kontrol ne zamandı?

Yaa😻ne güzel darısı başımıza inşallah🌸maşallah💕
İnşallahh hepimizin bebişlerinin sağlıklı doğduğunu da görürüz💜
Süper haber gözün aydın . 6 haftalık olduk inşallah bu gün gitcem herşey yolunda gider 😊
İnşallah canım. Bekliyoruz güzel haberlerini🧿
Once bebek mi goruluyordu kalp atisi mi canım? 2. Cocugum ama herseyi unutmusum
Önce kese görüldü. Kese içinde bir şey vardı ama doktor bebek mi emin olamadı. Şimdi gittiğimde bebek ve kalp atışı görüldü ardından sesi dinletti. Yani önce bebek görülüyor. Hatta sesi daha duyamayabilirdik:)

Teşekkür ederim canımm😇

Amiin inşallahh 🙏

Evett canım atıyordur tabii😇 Çok güzel bir duyguymuş darısı başına:))
Senin kontrol ne zamandı?

İnşallahh hepimizin bebişlerinin sağlıklı doğduğunu da görürüz💜

İnşallah canım. Bekliyoruz güzel haberlerini🧿

Önce kese görüldü. Kese içinde bir şey vardı ama doktor bebek mi emin olamadı. Şimdi gittiğimde bebek ve kalp atışı görüldü ardından sesi dinletti. Yani önce bebek görülüyor. Hatta sesi daha duyamayabilirdik:)
Salı günü gidicem canımm 4 gün kaldı ❤️

Kızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi 😅😅😅

Birazdan gideceğim çok korkuyorum , dogumhaneye böyle bir şey için girmek ne bileyim neyse buna da şükür.

Benim yüzümden tartışma çıkarmayın , başına gelenlerden güzel moraller ve destekler aldım hepinizden Allah ragzi olsun nolur uzatmayın olur mu :KK43:
korkma canım inanki korkmana gerek yok.

Birazdan gideceğim çok korkuyorum , dogumhaneye böyle bir şey için girmek ne bileyim neyse buna da şükür.

Benim yüzümden tartışma çıkarmayın , başına gelenlerden güzel moraller ve destekler aldım hepinizden Allah ragzi olsun nolur uzatmayın olur mu :(
Canım benim sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın. Burada yazdıklarından o kadar çok belli oluyor ki. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın. Dualarımız seninle 💜

şimdi doktordan çıktım 15 günde 2 buçuk kilo almışım .doktor dikkat et dedi.bebeğim normal herşeyi .2li taramadan bahsetti .onun için gün verdi.2.5 milyara yurt dışında yapılan bir testten bahsetti.

Kızlarrr ben bugün bişey duydum keseye göre cinsiyet tahmini çok merak ettim benim kesem fasulye gibi 😅😅😅
Baktım şimdi :) benim kese yuvarlak. İyice araştırıcam bu konuyu🥳

şimdi doktordan çıktım 15 günde 2 buçuk kilo almışım .doktor dikkat et dedi.bebeğim normal herşeyi .2li taramadan bahsetti .onun için gün verdi.2.5 milyara yurt dışında yapılan bir testten bahsetti.
Bende 3 kilo aldım. İştahım açıldı😌
Yurt dışında yapılan test neymiş? Bilgi verdi mi canım?

Kızlar ilk aylar vücut su topluyor, şişkinlik oluyor ve kabızlık da olduğu için tartıda çok çıkıyoruz. Ben gün içinde farklı zamanlarda tartılıyorum 2 kilo fark ediyor 🙂

Cnm ama aşırı kasik ağrım oluyor inş dediğin gibi sağlıklı olur bende kucağıma alırım
Canım doktoruna söyle. Benimde sol kasığımda ağrım oluyordu çok. Doktoruma söyledim magnezyum eksikliğindendir dedi, magnorm yazdı şuan iyiyim.

35 yaş üstüne öneriyorlar canım o testi, o eğer sıkıntılı çıkarsa (Allah korusun) amniyosentezi o zaman öneriyorlar. O kan testinde cinsiyette netleşiyormuş🥰

Back