• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Tr de olmayabilir belki bu şimdi doktora sormak lazım o zaman melesef xjxndjjdd cuma günü randevum var sorarım madem 🙂↕️
Ayy bizi de aydınlat sana zahmettt
Oha aydinlandim şuan jsndjdjjd magnezyumu kullandigimdan beri benim de kabizlik sorunun yoktu şimdi başlar kesin yine 🥹🥹
Benim kabızlık sorunum vardı magnezyumum bitmişti içmiyordum. Doktor da ısrarla bana magnezyum markaları yazıyordu delirtti beni ndmxmc yabancı olduğu için beni anlamıyor sanıyordum. Şimdi magnezyumum geldi başladım kabızlığım gitti 🥲

Ay bana da 30. Haftada magnezyuma ihtiyac duymaya basladim yazdi ama iki üç hafta kullan maksimum sonra bırak dedi :( 20 gün içtim işte şimdi son 10 var ama içmiyorum:') bırakınca ne oluyo birakmayinca ne oluyo çözemedim yani niye birakiyoruz gerginim jdjdjd
ben de son 3 gündür içmiyorum. İçgüdüsel mi acaba 🤔. Haftaya cumartesi doktor randevum var İnşallah sorayım bakayım

Ayy bizi de aydınlat sana zahmettt

Benim kabızlık sorunum vardı magnezyumum bitmişti içmiyordum. Doktor da ısrarla bana magnezyum markaları yazıyordu delirtti beni ndmxmc yabancı olduğu için beni anlamıyor sanıyordum. Şimdi magnezyumum geldi başladım kabızlığım gitti 🥲
İnanamıyorum. Benim kabızlık ondan mı geri geldi 😱

Benim doktor da ağrın oldukça iç dedi magnezyum demek ki fazlası da zararlı. Ama bana da çok iyi geldi magnezyum
Bana bildiğin çatır çutur yazıyor her seferinde. Sanki kendi üretiyormuş gibi 😂. Fix kullandığım ilaçlar için bir sonraki randevuma çok varsa her 10 günden soruyorum devam edeyim mi diye kajsjakaka

Back