- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
O zaman iyiymiş:)Yok tabi zaten o gittiğim muayenehane bizim eve 5 dk mesafede idi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman iyiymiş:)Yok tabi zaten o gittiğim muayenehane bizim eve 5 dk mesafede idi :)
Mide gazı bende de var sürekli. Şimdi sakız attım ağzıma belki rahatlatır diye. Bulantıyı yapan hep gaz zaten bende.Benim yavaştan iştahım açılmaya başladı kilo vermiştim biraz şimdi alıyorum benceBu arada benim çok gazim oluyor ya sizde de var mı?
Ayyy bana erkek dediğinde kalbim duracakti:)) ense kalınlığı da 1.2 mm dedi.Heycanlandim da şimdi cinayetler falan bende haftaya cuma gideceğim ikili test için bi tahminde bulunur inşallah çok merak ediyoruuuumm
Olabilir canım uzun boylu bir oğlan geliyor desene :)) maşallah Allah sagasaglim kucağına aldirsinAma boyu haftasına göre 1 cm ilerde çıktı. Yani her kontrolde 1 hafta ileri çıkıyor :)) Ben minnak biseyim ama eşim uzun yapılıdır herhalde babasına çekecek :))
Çok iyi anlayanlar var. Nub teorisi konusuna attım ben oradakiler bildiler erkek olduğunu .Oraya bı at istersen :) 2 mm den düşük olması gerekiyormuş canım ense kalınlığının. Doktorun dediği bu yani. Maşallah bu arada :))Ayy maşallah size bana da sanki erkek gibi geliyor benimki ama bakalım ne diyecekEki Görüntüle 2215253 baksana herşeyi belli ya erkek gibi geldi bana seninki de böyle miydi? Ense kalınlığını hiç bilmiyorum canım normaldir inşallah ne dedi?
Maşallah cinsiyetler belli olmaya başlamışhayırlı olsun öğrenen arkadaslara. Darısı bize inşallah.
Isim düşünen oldu mu?
Kimler kaç kilo aldı şimdiye kadar :)
Ayy teşekkür ederiz teyzesi :) Aaa bi atim bakalım oraya dur :)) İyi çok şükür bi sıkıntı yok o zman canım maşallah size deÇok iyi anlayanlar var. Nub teorisi konusuna attım ben oradakiler bildiler erkek olduğunu .Oraya bı at istersen :) 2 mm den düşük olması gerekiyormuş canım ense kalınlığının. Doktorun dediği bu yani. Maşallah bu arada :))
Kıyamam. İnşallah bulantilarimiz geçer bir an evvel. Ben iki kilo almistim. 3 kilo verdim sonra. Şimdi iştahını iyi gibi bakalım. Kilo almam hususunda eşimin aşırı bı baskısı var üstümde.Biz evlenmeden once bi kiz bi erkek ismi dusunmustuk.
Hatice Betul ve Mustafa Ali
Ilk cocugum kiz oldu. Hatice koyduk sadece. Kuzenimin bur kac ay buyuk kizi var o betul koymustu ondan vazgeçtik Betul den.
Bu erkek olursa ismi hazır
Kiz olursa da kizimin ismine uygun olsun istedim ben. Gulce,Hande ve Hale var begendigim. Cinsiyet kesinleşince isminide kesinleştiririz insallah
Henuz almadim. 2 kilo verdim simdilik. Kizimda 8 kilo verip 10 kilo almistim.
Bunda da en fazla 10 olur insallah
Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibidir cok ama cok tedirgin oldun progestan kullanmaya basladim bu akşamBenim bebeğim de 1 hafta geri yani 7 haftalıkken gittim 6 haftalık gorundu.Doktora ozellıkle kac kez sordum gec dollenme bile demedi normal dedi. Sizin de boyledir belki. Zaten o olcumler mılımetrık oldugu için su an pek bir anlam ifade etmıyor. 4 haftalık gebelıkte kese gorunduyse bu ıyıye işarettir.Bir sonraki asama bebegı gormek zaten onun için de erken. Bence stres yapmayın.İnşallah hayırlı haberler alırsınız bır sonraki gıdısınızde :)
Progestan doktorunuz uygun gorduyse kullanın tabi ama asıl onemli nokta stres yapmamak emin olun stresten cok etkılenıyorlar gebelikte en belırleyıcı seylerden biriCok tesekkur ederim insallah dediginiz gibidir cok ama cok tedirgin oldun progestan kullanmaya basladim bu akşam
Canım senin düşündüğün isimler benim çocukların ismi şuan çok şaşırdım sadece oğlum mustafa Ali değilde Mustafa AyhanBiz evlenmeden once bi kiz bi erkek ismi dusunmustuk.
Hatice Betul ve Mustafa Ali
Ilk cocugum kiz oldu. Hatice koyduk sadece. Kuzenimin bur kac ay buyuk kizi var o betul koymustu ondan vazgeçtik Betul den.
Bu erkek olursa ismi hazır
Kiz olursa da kizimin ismine uygun olsun istedim ben. Gulce,Hande ve Hale var begendigim. Cinsiyet kesinleşince isminide kesinleştiririz insallah
Henuz almadim. 2 kilo verdim simdilik. Kizimda 8 kilo verip 10 kilo almistim.
Bunda da en fazla 10 olur insallah
bende oğlumun olduğunu görmüştüm geçen hafta.. benim ilk çocuğum olacak kısmet olursa.. yani hiç önemli değil kız erkek. sağlıkla doğsunlarda :)