• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar ben hayatımda boyle bır mıde gormedım ya sankı ıcıımde alev topu var Allahım yarsppım hamılelıgın en zor şeyiymiş ya bı saat uyumamısımdır yıne kalkıp tv basına gecıcem bırazdan hayatı sorguluyorum resmen suanda warcrew warcrew canım naptın ıyı oldunmu bıraz

Çatı muayenesi yapmak istedi bende istemedim çünkü beni direk tetikleyip doğumu başlatmıştı bir önceki gebeliğimde .

Şu an 3 buçuk şeker de yoktu. Haftaya gel çatına bakıcam dedi çatı muayenesi de benim bir önceki gebeliğimde doğum başlatmıştı . Aşırı tedirginim napıcamı bilmiyorum
Benim bebegimde tam 36da 3200 dü. Ama doktorum bole tedirgin konusmadi. Özele mi gidiyorsunz ?

Girelim ipekcimmm❤️🤗🥰🥰 zaten alıştım ben buralara uğrarim doğursam da vakit buldukça 🥰🤗

Ben emzirme yastığını hastaneye götürsem mi acaba ?
gotur bence, ben aceleyle unuttum, pisman oldum. emzirme danismani geldiginde ogretebilirdi, duzgun pozisyon almam zaman aldi

ParlayanGece ParlayanGece sancı diyemiyorum devamlılığını anlayamadim zaten ama kriterleri tam karşılamıyor gibi çözemedim
Kızlar ben hayatımda boyle bır mıde gormedım ya sankı ıcıımde alev topu var Allahım yarsppım hamılelıgın en zor şeyiymiş ya bı saat uyumamısımdır yıne kalkıp tv basına gecıcem bırazdan hayatı sorguluyorum resmen suanda warcrew warcrew canım naptın ıyı oldunmu bıraz
No, uyumaya calisiyordum geçer diye yalap şap döne döne bu saat olmuş. Hala da geliyo gidiyo. İşin kötüsü bu acı veren şey kasılmaları da tetikliyo gibi sanki ilk yazdığımda karnım sertlesmiyordu şuan sertlesiyor gibi üf

imagination forever imagination forever mide yanman nasıl oldu yazmayı unuttum....
Çok kötü malesef hiç bir gram uyuyamadım kalktım sımdı patates haslıyorum belkı ıyı gelır dıye,cunku mıdemsurubu ve cıgnememtabletı işe yaramadı,resmen ezıyet ya boyle bişey görmedim ben,hastalandıracak benı yarın annemlerde kalıcam en azından zencefıllı cay bıseyler yapar artık pilim bitti başım agrıyor uykusuzluktan.senın karnında sertlestıyse sancı olabılır bu.takıpte kal bakalım mukus yada su gıbı bısey gelırse doktora gıdersın kuzucum

Benimde 1 aydır dedigim tek kelime buydu biliyor musun mide yanması ne kötüymüş en zoru diye 🥺🥺 birde gün içinde de oluyordu. Ben hep mide şurubu içtim canım bilgin olsun. Birde sağ tarafta uzaninca direk başlıyor hemen sola dönüyorum sol da hafifliyor

Benimde 1 aydır dedigim tek kelime buydu biliyor musun mide yanması ne kötüymüş en zoru diye 🥺🥺 birde gün içinde de oluyordu. Ben hep gaviscon içtim canım bilgin olsun. Birde sağ tarafta uzaninca direk başlıyor hemen sola dönüyorum sol da hafifliyor
Bebegım bugun 4 adet rennıe cıgnedım,ıkı olcek galvıks ıctım gece gecmıyo boyle bi lanet yok,sankı bırı bogazımı atese vermıs gıbı agrıyor sıkısıyor köpük gelıyor cok degısık bısey,yemek bıle yıyemez oldum:( hamılelıgımın en kötü zamnlarını yasıyorum bu mide yüzünden.patates haslıyorum sımdı belkı bastırır bıraz bakalım

Bebegım bugun 4 adet rennıe cıgnedım,ıkı olcek galvıks ıctım gece gecmıyo boyle bi lanet yok,sankı bırı bogazımı atese vermıs gıbı agrıyor sıkısıyor köpük gelıyor cok degısık bısey,yemek bıle yıyemez oldum:( hamılelıgımın en kötü zamnlarını yasıyorum bu mide yüzünden.patates haslıyorum sımdı belkı bastırır bıraz bakalım
Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Midem boş olunca daha da fena oluyordum.. leblebi de bastırıyor kuzum haberin olsun. Doktoruna danış belki başka bişey önerir sana 🥺

ParlayanGece ParlayanGece sancı diyemiyorum devamlılığını anlayamadim zaten ama kriterleri tam karşılamıyor gibi çözemedim

No, uyumaya calisiyordum geçer diye yalap şap döne döne bu saat olmuş. Hala da geliyo gidiyo. İşin kötüsü bu acı veren şey kasılmaları da tetikliyo gibi sanki ilk yazdığımda karnım sertlesmiyordu şuan sertlesiyor gibi üf
İğne batması gibi mi oluyor canım?

Çok kötü malesef hiç bir gram uyuyamadım kalktım sımdı patates haslıyorum belkı ıyı gelır dıye,cunku mıdemsurubu ve cıgnememtabletı işe yaramadı,resmen ezıyet ya boyle bişey görmedim ben,hastalandıracak benı yarın annemlerde kalıcam en azından zencefıllı cay bıseyler yapar artık pilim bitti başım agrıyor uykusuzluktan.senın karnında sertlestıyse sancı olabılır bu.takıpte kal bakalım mukus yada su gıbı bısey gelırse doktora gıdersın kuzucum
Bende xe var şuan ama gebermiyorum yanmadan az önce wc kalktım süt mü içsem dedim sonra üşendim 😂 şimdi midem uçuşta cezamı cekerim. Kalkamicam şuan 😅 benim alt kısımda ağrı devam, bele de vuruyor ama o acılı şey yok şuan çözemedim neydi valla ilk defa yaşadım eğer asıl sancı o ise ben yanmışım 😆😆😆 dua ediyorum ki o olmasın nsbxjsnxjsj

Tekrar uyumayı deneyeyim midem iyice azmadan ...

İğne batması gibi mi oluyor canım?
Hem vajinaya iğne batirir gibi ama ayaklara da vuruyor hem de tam rahim ağzına denk gelen yerler aşırı aciyordu. İleri seviye ishal gibi mi desem bilemedim. Anlayamadigim için tarif de edemiyorum hala hafif yerinde duruyor ama azalmış ne oldu anlamadim :( wc çıktığım için karnım da kasılıyor olabilir şuan her şey de tetikliyo of doğdu doğacak zaten anlıyorum

Hem vajinaya iğne batirir gibi ama ayaklara da vuruyor hem de tam rahim ağzına denk gelen yerler aşırı aciyordu. İleri seviye ishal gibi mi desem bilemedim. Anlayamadigim için tarif de edemiyorum hala hafif yerinde duruyor ama azalmış ne oldu anlamadim :( wc çıktığım için karnım da kasılıyor olabilir şuan her şey de tetikliyo of doğdu doğacak zaten anlıyorum
Aynilarini yaşadım sancıların başlamış demişti ama düzensiz. Yoksa gecmezmis. Demek ki sancı vurdu baya. Sen takip et yinede canım.. bende yatıyorum tekrardan 😘😘

Aynilarini yaşadım sancıların başlamış demişti ama düzensiz. Yoksa gecmezmis. Demek ki sancı vurdu baya. Sen takip et yinede canım.. bende yatıyorum tekrardan 😘😘
Uyu canim iyi uykular güzelce uyursun inşallah 🥰 ben de uyurum birazdan zaten şiddetlenirse uykumdan uyandirir snxbjsnsjz

Canım tansiyon aletinde ard arda ölçüm yapılmıyor. Hatta senden önce başkası ölçüm yaptı diyelim sonra hemen ardından sen yaptın o kişinin ölçümü çıkıyor. Annem tansiyon hastası biz tansiyon aleti olarak omron kullanıyoruz koldan ölçen #reklamdegil o doğru sonucu veriyor. Ama dediğim gibi kendi tansiyonunu bile ard arda ölçmemelisin. Dinlenik bir vaziyette ölçüm yap ilk sonuç doğru tansiyonundur. Bu arada umarım iyisindir tansiyon konusunda herşey yolundadir inşallah 🌸

Öncelikle kalbim duam ve iyi dileklerim seninle ❤️ heyecanını canı gönülden paylaşıyorum. Bugün derin temizliğe giriştik söylemiştim annem falan geldi. Ama ben çok zorlandım,doğum olmasın diye de çok yormamaya çalıştım kendimi. O yüzden giremedim geride kaldım msjlarda. Şimdi nasıl heyecanlisindir kim bilir. Su gibi geçsin inşallah. Kaçta gireceksin. Herşey gönlünce ve yolunda ilerlesin. Biz güzel haberlerini bekliyor olacağız 💕💕💕 birde sen tecrübelisin bu konuda sana danışmak isterim epidural ile oldum demişsin sezeryanı sipinalden farkı nedir. Aynı şey mi. Banada bayılma yöntemini soracaklarmista. Henüz cevap vermedim çünkü
Girelim ipekcimmm❤️🤗🥰🥰 zaten alıştım ben buralara uğrarim doğursam da vakit buldukça 🥰🤗

Ben emzirme yastığını hastaneye götürsem mi acaba ?
Canım benim çok teşekkür ediyorum pazartesi günü çok endişelendim 13 leri görünce doktorum 13 gördüğüm anda alırım demişti tedirgin etmişti beni sonrasında şimdilik takip yeterli dedi o günden beri de 13/9 12/9 gidiyoruz altına düşmüyor ama iyiyim de çok sağol rahatlattın beni benimkisi de aynı marka canım bilmiyordum baya şaşırdım kızlarda söyledi sağolsunlar 🥰
Sen nasılsın iyi misin son turlar temizliğinde hallolmuş bir ferahlık rahatlık gelmiştir mis gibi 🌸

Canım kesinlikle imkanın varsa götür emzirme yastığını çünkü çok büyük rahatlık sağlıyor ilkinde almama rağmen düşünemedim ama şimdi direk hastane çantama koydum benim göğüs uçları küçük o yüzden çok zorlanmıştım bebeğin tutmasıydı benim tutmamdı bir yandan uç çıkarma çabalarıydı derken çok yorucuydu ama şimdi hastane çantama önce onu koycam büyük konfor sağlıyor 🙏🏻🌸

imagination forever imagination forever sen nasılsın kuzum gece boyu sancıların sürdü mü umarım iyisindir rahat bir gece geçirmişsindir 🙏🏻🌸

misophonia_ misophonia_ canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ah nasıl da heyecanlı geçmiştir şimdi gecen ☺️ Yavrukuşun da heyecanla bekliyordur kardeşini bizi haberdar et her şey yolunda gitsin inşallah canım benim 🙏🏻🌸

1 gün sonra 37 haftalık oluyorum ama sanki hiç doğmayacak ve çok uzun zaman varmış gibi hissediyorum nedense 3. Doğum olmasına rağmen korkularım var korkum doğum sancısı vs değil iki küçük çocuğum var bana bişey olursa ne olur bebeğim sağlıklı doğacak mi zira ben ne ikili ne ayrıntılı ne şeker yükleme yaptırdım kiloluda hamile kaldım çok kilo almadım şimdilik 7 8 kilo ama beni korkutuyor ne biliyim her geçen gün daha zor oluyor bir de 2 hafta gözümde dağ gibi büyüyor resmen.
Ah canım çok haklısın doğum arkanda birileri bekleyince daha zor ilkinde bir cesaret ama annelik yüklenince girmek zor duygusal olarak ama merak etme sen çok güçlü bir annesin 2 tane güzeller güzeli kızını kucağına almışsın artık daha kolay olur doğumun bu kuzunuda sağlıcakla kucağına alacaksın ablaları da heyecanla bekliyorlardır sana çok güzel destek olacaklar merak etme güzel düşün her şey yolunda gidecek güzel olacak inşallah 🙏🏻 🌸

Back