• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah saglicakla kucagina da almayi nasip eder rabbim

Hayirli olsun canım cok sevindim. Saglicakla buyusun prenses

Valla süper kıskandım kızlar valla:rolleyes: :KK9: hihi kendim öğrenmiş gibi sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Hoşbulduk :mapus::halay:
Kızlar çok sagolun. Öğrenmeyen arkadaşlarda hemen öğrensin ins.

Progestanı ne zaman bırakacaksın? Bana doktorum kalp atsıını duyunca bıraktırdı da.bı topıkte cok içilmesinin iyi olmadıgını duydum tabıı doktorlar daha iyi bılır
Zararlı olan hiçbir ilacı doktorlar vermez:)

Kızlar benim her tarafım kaşınıyor sadece göbeğim değil, bacaklar falan. Stresten ben mi yapıyorum, sizlerde de oluyor mu

Ben kutu bitince bırakacagım kanama alanı veya dusuk riski yokmus cok sukur. Vucudunda zaten salgılanıyor onun yanında içtiğin hap devede kulak kalır dedi doktorum.
İşte aynende öyle .her hapın bıryan etkısı var sonucta .

Kızlar benim her tarafım kaşınıyor sadece göbeğim değil, bacaklar falan. Stresten ben mi yapıyorum, sizlerde de oluyor mu
Normal olabilir ama gebelik koleztazı diye bir durum var. Insallah oyle bir sey degıldır. Bir karaciğere baktırmak lazım ast alt kan testiyle

Benım arada sırada karnım kaşınıyor , havalar sogudu kuruluktan olabilir nemlendir
Yok sen yapmiyorsundur. Karacigerle ilgili bir alerjin yoksa şayet gebelik kasintisidir. Ona da normal diyorlar.
Normal olabilir ama gebelik koleztazı diye bir durum var. Insallah oyle bir sey degıldır. Bir karaciğere baktırmak lazım ast alt kan testiyle
Eşime bile kızar diye söyleyemedim bildiğiniz yara içinde bacaklarım kaşımaktan, sırtım falan da çok kaşınıyor. Eskiden de yazın alerjik kaşıntım olurdu, Hamilelik arttırdı o zaman. Şimdi netten baktım da hafif derecede normalmiş ama ileri dereceye varınca doktora gitmek lazımmış hakkaten. Bir kere daha kan testi yaptirim o zamAN

Maşallah size ya cinsiyet öğrenmeye bile başlanmış ben daha Dr gidemedim 2 hafta önce gittim kese yeni oluşmaya başlamış dedi 6h3 de gitmiştik 2 hafta geriden geliyor olabilir dedi 3 ay önce kürtaj olmuştum gelişmedi kalp atışı olmadı diye bunda da aynı şeyleri yaşıyacağım diye çok korkuyrm hele buda geriden gelince iyice korku sardı bu hafta gidemedim korkudan haftaya cesaret edip gidebilir miyim bilmyrm bana dua edin sadece geç döllenme olmuş olsun :KK42::KK42::KK42:

Kizinmi vardi canm doktor mu dedi oglan die ultrason fotosunu atabilirmisin merak ettim
Bı kızım var 3 yaşında canim, dün doktorumuz dedi evet erkeğe benziyor diye ama erken daha bence yanılma ihtimaline karşı bı sonraki kontrolü bekleyeceğim, fotomuz yok maalesef çok hareketli idi boydan yakalayamadık :) kafası ve kolları var sadece :) kuş bakisi :)

Eşime bile kızar diye söyleyemedim bildiğiniz yara içinde bacaklarım kaşımaktan, sırtım falan da çok kaşınıyor. Eskiden de yazın alerjik kaşıntım olurdu, Hamilelik arttırdı o zaman. Şimdi netten baktım da hafif derecede normalmiş ama ileri dereceye varınca doktora gitmek lazımmış hakkaten. Bir kere daha kan testi yaptirim o zamAN
Yara içindeyse hemen gidin gecıktırmeyın o kadarı da normal degıl.Telas yapmayın ama hemen yarın gorunun ımkan varsa

Benimde bir kizim var bu seger farkli olani tatmak istiyor insan hayirli saglikli olmalari onceligimiz tabi Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Bı kızım var 3 yaşında canim, dün doktorumuz dedi evet erkeğe benziyor diye ama erken daha bence yanılma ihtimaline karşı bı sonraki kontrolü bekleyeceğim, fotomuz yok maalesef çok hareketli idi boydan yakalayamadık :) kafası ve kolları var sadece :) kuş bakisi :)

Maşallah cinsiyetler belli olmaya başlamış :KK200: hayırlı olsun öğrenen arkadaslara. Darısı bize inşallah.

Isim düşünen oldu mu?

Yara içindeyse hemen gidin gecıktırmeyın o kadarı da normal degıl.Telas yapmayın ama hemen yarın gorunun ımkan varsa
Yani yarayı yapan benim, hart hurt kaşımaktan ama tabii kaşıntının nedeni önemli. Olmadı yarın bir doktora görünim. Şuana kadar kendim yapıyorum sanıyordum ama artık her tarafım kaşınınca noluyo dedim. Saol canım

Yani yarayı yapan benim, hart hurt kaşımaktan ama tabii kaşıntının nedeni önemli. Olmadı yarın bir doktora görünim. Şuana kadar kendim yapıyorum sanıyordum ama artık her tarafım kaşınınca noluyo dedim. Saol canım
Rica ederim zaten kasıdıgınız için yara oluyor. İlk hamileliğimde hastanede kalmıstım bir kaç gun orada gormustum ben de bir kadının kolundan bacağından kanlar akıyordu sordum gebelik koleztazı kasındıkca kasınıyo demıstı. Ama ilerleyen aylarda gosterıyor kendini dıye bılıyorum sızınki erken oldugu için o kadar ilerlemez ya da belki kolestaz bile degıldır. Ama yıne de yarın gıdın ıcınız rahat etsın

Back