• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Canım nasılsın☺️🌸sancın gectımı,benımkıde hıc durmuyor bi anda çıkıcak diye korkuyorum çok bastırıyor,kendımı suyum gelırse korkmayım dıye telkın edıyorum😅☺️
Düzensiz sancılar epey sürdü canım. Duş alıp uzandım. Doktorumu da haberdar ettim. Devam ederse hastaneye gönderirim dedi. Ama şimdi iyiyim çok şükür. Ben bugün iyice ya suyum gelecek ya da sancılarım düzenli hale gelecek zannettim. Soğuk soğuk ter döktüm resmen. O baskı hissi yok mu... Kendini aşağı indirdiğini öyle bir hissettiriyor ki. Kendileri minik, etkisi büyük yavruların 😇

Kızlar benım belımde zonklama ve yanma var bugun.ayaga bende cok kalkamıyorum aşırı bır baskı olusıyor.bız nıye cabuk çöktük böyle anlamadım,37. Haftaya kadar calışanlara bravo😊hepımız her an dogurmaya hazırız😀
Mart anneleri olarak Şubatta doğurmaya and içmiş gibiyiz 😅

Kızlar benım belımde zonklama ve yanma var bugun.ayaga bende cok kalkamıyorum aşırı bır baskı olusıyor.bız nıye cabuk çöktük böyle anlamadım,37. Haftaya kadar calışanlara bravo😊hepımız her an dogurmaya hazırız😀
Kuzum bu gece doğurma ha shhdjdjjdjjdj valla ben de hayranım 37. Haftaya kadar çalışanlara🙈

papatya113 papatya113 kuzum verdınmı sen kan bugun?
Dün verdim kuzum anestezi için kanlarımı. Muayenemi de oldum. Durum aynı günümüz 25. Bekliyorum bakalım bugün temizlikle geçti vaktim hiç ugrayamadim. Annem geldi sağolsun bir çok iş yaptı. Şimdi yatağa girince okuyorum msjlari tek tek.

Selam canlar çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız 🙏🏻💖 doktoruma danıştım şimdilik takip yeterli dedi 14 vs çıkarsa yine iletişimde olalım dedi benim de bir 13/9 oluyor bir 12/8 lere düşüyor bakalım dayanırız inşallah kızçemle ama mükemmel bir baş ağrısı yapıyor 🤦🏻‍♀️☺️

Oh canımcım en azından yanman olmamasına sevindim 🙏🏻☺️ sen tansiyon takibi yapıyor musun tansiyon aletin var mı bana sürekli ölçüm verdi sabah öğle akşam ama bir tansiyon aletine de güvenemedim bir ölçüyorum yüksek ikinci kez ölçüyorum düşük çıkıyor mesela eczaneye gidip aynı anda ölçtürecem bakalım doğrulayacak mı ama mükemmel bir baş ağrısı yapıyor yüksek olduğunu ordan anlıyorum canım sor bakalım yarın doktoruna güzel haberlerle gel inşallah 🙏🏻 🌸☺️
Canım tansiyon aletinde ard arda ölçüm yapılmıyor. Hatta senden önce başkası ölçüm yaptı diyelim sonra hemen ardından sen yaptın o kişinin ölçümü çıkıyor. Annem tansiyon hastası biz tansiyon aleti olarak omron kullanıyoruz koldan ölçen #reklamdegil o doğru sonucu veriyor. Ama dediğim gibi kendi tansiyonunu bile ard arda ölçmemelisin. Dinlenik bir vaziyette ölçüm yap ilk sonuç doğru tansiyonundur. Bu arada umarım iyisindir tansiyon konusunda herşey yolundadir inşallah 🌸
Benim ilk doğumum sezaryen, yarın da ikinci inşallah 🙏 Pozitif bir hikayem olduğu için paylaşmak isterim. 😇
Öncelikle korkulacak, stres yapacak hiçbir şey yok bunu bilin. Epidural oldum. Yattım hiçbir acı hissetmeden bebeğimi yanıma verdiler. Acı yok ama bebeği karnından aldıklarını hissediyorsun çok güzel tarifsiz bir duygu. Dikişlerim yapıldı, odama çıkardılar. Sonda takılı o esnada. Kaç saat sonra hatırlamıyorum ama sondayı çıkarıp ayağa kaldırdılar. İlk seferde kalktım yürüdüm. Sezaryen ağrısı ya da epiduralin baş ağrısı vs hiçbir ağrım olmadı. O gece eşimi hastane odasında uyuttum, bebeğimize kendim baktım. Evde yatağım yüksek diye birkaç gün koltukta yattım. Yan ve yüzüstü yatılmıyor birkaç gün. Dikiş izi bile belli olmuyor, cildin en üstünü yapıştırma yapıyorlar. Tırnağınızla derinize bir çizik atın, o beyazlık kadar belirsiz bir izim var. Kesi izi bile o kadar dar bir alan ki.
Öncelikle kalbim duam ve iyi dileklerim seninle ❤️ heyecanını canı gönülden paylaşıyorum. Bugün derin temizliğe giriştik söylemiştim annem falan geldi. Ama ben çok zorlandım,doğum olmasın diye de çok yormamaya çalıştım kendimi. O yüzden giremedim geride kaldım msjlarda. Şimdi nasıl heyecanlisindir kim bilir. Su gibi geçsin inşallah. Kaçta gireceksin. Herşey gönlünce ve yolunda ilerlesin. Biz güzel haberlerini bekliyor olacağız 💕💕💕 birde sen tecrübelisin bu konuda sana danışmak isterim epidural ile oldum demişsin sezeryanı sipinalden farkı nedir. Aynı şey mi. Banada bayılma yöntemini soracaklarmista. Henüz cevap vermedim çünkü

Valla cok aşırı baskı var panpacım😀ayaga zor kalkıyorum.yaramaz bızım kuşlar yaa☺️😀
cok fenalar valla haklısın benimki 30. Hafta bir yokladı o zamandan beri sancı önleyici hap içmesem belki benimki de şuan gelmek için yarışıyordu ahhdjdjjd sen takip et bakalım kankacım düzenli sancın olursa zaten doktorun tetiktedir. Ama artık doğuralım zamanı hemen gelsin de 🙈🙈

Ahah bence de papatyam girelim emzirme de bir yarım saat sürüyor zaten 🤣

Emzirme yastığı kullanıyor musun canım çok rahat ediyorsun öyle kolların ağrımıyor eğer kullanmıyorsan dene konforlu bir emzirme oluyor anne acısından 😍🥰😘
Girelim ipekcimmm❤️🤗🥰🥰 zaten alıştım ben buralara uğrarim doğursam da vakit buldukça 🥰🤗

Ben emzirme yastığını hastaneye götürsem mi acaba ?

1 gün sonra 37 haftalık oluyorum ama sanki hiç doğmayacak ve çok uzun zaman varmış gibi hissediyorum nedense 3. Doğum olmasına rağmen korkularım var korkum doğum sancısı vs değil iki küçük çocuğum var bana bişey olursa ne olur bebeğim sağlıklı doğacak mi zira ben ne ikili ne ayrıntılı ne şeker yükleme yaptırdım kiloluda hamile kaldım çok kilo almadım şimdilik 7 8 kilo ama beni korkutuyor ne biliyim her geçen gün daha zor oluyor bir de 2 hafta gözümde dağ gibi büyüyor resmen.

Ben düşündüm ama doktorum düşünmedi hakskldldahhdjd😅
Hadi ya 😅 benimki de riskler var tabii ama içinde kalıcaksa yapalım yaptım daha önce diyor bekleyelim diyor gelmezse öyle sezeryan a alırız diyor ama bilemedim çokta istiyorum aslında

Hadi ya 😅 benimki de riskler var tabii ama içinde kalıcaksa yapalım yaptım daha önce diyor bekleyelim diyor gelmezse öyle sezeryan a alırız diyor ama bilemedim çokta istiyorum aslında
Evet aslında aradan 7 yıl geçti olabilir diye ben çok düşündüm ama bu bebeğim tüp bebek yöntemi ile oldu. Sanırım bir tık riski fazla gibi şeyler var. Öyle olunca ben de o riske girmek istemem açıkçası doktoruma da çok güveniyorum o ne derse onu uygulayacaktım zaten. Bebeğim ve benim için hayırlı olan sağlıklı olan ne ise o olsun. Senin için de o olsun canım. Doktorun eğer güveniyorsa kendine neden olmasın yapan doktorlar var.

Evet aslında aradan 7 yıl geçti olabilir diye ben çok düşündüm ama bu bebeğim tüp bebek yöntemi ile oldu. Sanırım bir tık riski fazla gibi şeyler var. Öyle olunca ben de o riske girmek istemem açıkçası doktoruma da çok güveniyorum o ne derse onu uygulayacaktım zaten. Bebeğim ve benim için hayırlı olan sağlıklı olan ne ise o olsun. Senin için de o olsun canım. Doktorun eğer güveniyorsa kendine neden olmasın yapan doktorlar var.
Tabii aynen en hayırlısı neyse hepimiz için o olsun inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza 🙏🏼🌸

Valla cnm aynen bende o moddayim ayaktayken baski ve agrim oluyor ama yardim edcek kimsede yok esimle hallediyoruz. Nakliye yarin gelip taşicak ama bizim paketlememiz gereken seyler vardi illaki bir suru iş cikiyor. Bide evi yerleştirmesi var. Ben diyorum bu hafta bu yorgunlukla dogurmazsam 42 haftaya kadar dogurmam heralde 😀
Evet bence de bu hafta bu yoğunlukta geldi geldi gelmedi bekler 42 yi senin kuzucuk 😂 valla keşke aynı yerlerde falan olsak da genel kimin neye ihtiyacı varsa bu zor günlerde az da olsa destek olabilsek diyorum gerçekten. Yerleştirme kısmını çok acele etme bence gerektiği kadar az az yaparsin sonra ❤️

Bir tam portakalı tek yedim, öncesinde yediğim yemek de yanlışlıkla tuzu fazla kaçmış bir yemekti. Bebişim de sağolsun bugün mideme baskı yapası tutmuş midem yanayi :')

yetmezmiş gibi şuan yattığım yerde hafif ağrılı dengesiz sancılarım var :)))) (eşimin kardeşi gelmiş uzaktaydı o gelmişken orda beraber yeriz diye gittik hicbir şey yapmadım oturdum sadece)

2 -3 ay öncesini özledim yaaaaa 🥹 mükemmeldi gerçekten şuan hayat kalitem -lerde skxndjndk

1 gün sonra 37 haftalık oluyorum ama sanki hiç doğmayacak ve çok uzun zaman varmış gibi hissediyorum nedense 3. Doğum olmasına rağmen korkularım var korkum doğum sancısı vs değil iki küçük çocuğum var bana bişey olursa ne olur bebeğim sağlıklı doğacak mi zira ben ne ikili ne ayrıntılı ne şeker yükleme yaptırdım kiloluda hamile kaldım çok kilo almadım şimdilik 7 8 kilo ama beni korkutuyor ne biliyim her geçen gün daha zor oluyor bir de 2 hafta gözümde dağ gibi büyüyor resmen.
Zamanin geçmemesi çok normal hepimiz aynı durumdayız bence bana da saatler bile geçmiyor, ama kötü düşünmeyin bebeği çok etkiliyormus ben doğumdan çok korkuyordum oda bebeğin başına bisi gelir doğumda diye bebek bunu hissetmiş doktorum dedi senin korkuların sebebi ile bebek doğmak istemiyor dedi, o yüzden sakın olmaya bakin, bir sorun olsaydı illaki ultrasonda da çıkardı

Back