• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah size ya cinsiyet öğrenmeye bile başlanmış ben daha Dr gidemedim 2 hafta önce gittim kese yeni oluşmaya başlamış dedi 6h3 de gitmiştik 2 hafta geriden geliyor olabilir dedi 3 ay önce kürtaj olmuştum gelişmedi kalp atışı olmadı diye bunda da aynı şeyleri yaşıyacağım diye çok korkuyrm hele buda geriden gelince iyice korku sardı bu hafta gidemedim korkudan haftaya cesaret edip gidebilir miyim bilmyrm bana dua edin sadece geç döllenme olmuş olsun :KK42::KK42::KK42:
Evet maşallah. Ben de henüz gitmedim. Benim de eylülde bir düşüğüm oldu. Hastane süreçleri çok yıpratıcıydı. Kollarım mosmordu filan. Bunda biraz bekliyeyim dedim hiç gitmedim. Yarın gideceğim 7+3 oluyorum Sen ne zaman gideceksin. Geç döllenmedir diye düşünüyorum. Allal bize bir daha aynı acıları yaşatmasın

Matilda- Matilda-
Canim hayirlara vesile olsun.bende rüyamda bebeğimi emzirmeye çalışıyordum sütum gelmiyordu .oyle agliyordum ki , hickiriklarima uyandim.insallah öyle birşey yaşamayız.
Ayyy sende bendensin demekki canim bnde dun gece oyle bi ruya gordum cok korktum ve cok agladim ayni senin gibi emziriyorum sut gelmiyor elimle sıkıyorum yine gelmiyor sut cok agladim

Kızlar geçen hafta doktora gittim gebelik icin 4+2 gebeydim ayin 21 inde gel bakalim dedi bazi sebeplerden dolayi bugün gittim gider gitmez bende renkli doppler istedi girdim hersey normal çıktı ama gecen hafta 4+2 ydim bugün 4+4 çıktım nasıl oluyor böyle bise anlamadımm. Kesem 5 mmdi gecen hafta bu hafta 7 mm çıktı bu normal mi doktor progestan verdi kullanmam icin ayın 24 25 ine tekrar çağırdı. Niye boyle oldu sizce başına boyle bise gelen var mi:KK43:

Kolestaz için karaciğer değerlerine kandan mı bakıyorlar bilen var mı? Yoksa idrar da mı istiyorlar. Benim de kaşıntı var da. İkinci bebekte başlamıştı sonlara doğru (ama yani bacaklar savaştan cıkmış gibiydi deli gibi kaşımaktan) ama gideyim edeyim derken bebek doğmuştu zaten. Şimdi kışın ben zaten kaşınırım kuru oluyor ya cilt, fakat hamile kalalı arttı sanki ben de sorsam mı ki diye düşünüyorum. Sadece kan tahlili mi gerekiyor? İdrar bende biraz sıkıntı da, dışarda tuvaletlere mecbur gireceksem hani önden önlemimi alayım diye (pet şişe, ıslak mendil, ekstra peçete vs vs benim öyle yerlerde tuvalete girmem olay :D tam bir operasyon hijyen takıntısı işte) ondan sordum :)

Kızlar geçen hafta doktora gittim gebelik icin 4+2 gebeydim ayin 21 inde gel bakalim dedi bazi sebeplerden dolayi bugün gittim gider gitmez bende renkli doppler istedi girdim hersey normal çıktı ama gecen hafta 4+2 ydim bugün 4+4 çıktım nasıl oluyor böyle bise anlamadımm. Kesem 5 mmdi gecen hafta bu hafta 7 mm çıktı bu normal mi doktor progestan verdi kullanmam icin ayın 24 25 ine tekrar çağırdı. Niye boyle oldu sizce başına boyle bise gelen var mi:KK43:
Cnm bu durumlarda doktorlar genelde gec dollenme olmus olabilir diyorlar normal bir durum ilerleyen haftalarda ultrasyonla bakilarak netlesir durumun stres yapma

Kolestaz için karaciğer değerlerine kandan mı bakıyorlar bilen var mı? Yoksa idrar da mı istiyorlar. Benim de kaşıntı var da. İkinci bebekte başlamıştı sonlara doğru (ama yani bacaklar savaştan cıkmış gibiydi deli gibi kaşımaktan) ama gideyim edeyim derken bebek doğmuştu zaten. Şimdi kışın ben zaten kaşınırım kuru oluyor ya cilt, fakat hamile kalalı arttı sanki ben de sorsam mı ki diye düşünüyorum. Sadece kan tahlili mi gerekiyor? İdrar bende biraz sıkıntı da, dışarda tuvaletlere mecbur gireceksem hani önden önlemimi alayım diye (pet şişe, ıslak mendil, ekstra peçete vs vs benim öyle yerlerde tuvalete girmem olay :KK70: tam bir operasyon hijyen takıntısı işte) ondan sordum :)
Ben kandan ast alt bakılıyor dıye bılıyorum ıdrardan bakılıyorsa haberim yok:)

Benim bebeğim de 1 hafta geri yani 7 haftalıkken gittim 6 haftalık gorundu.Doktora ozellıkle kac kez sordum gec dollenme bile demedi normal dedi. Sizin de boyledir belki. Zaten o olcumler mılımetrık oldugu için su an pek bir anlam ifade etmıyor. 4 haftalık gebelıkte kese gorunduyse bu ıyıye işarettir.Bir sonraki asama bebegı gormek zaten onun için de erken. Bence stres yapmayın.İnşallah hayırlı haberler alırsınız bır sonraki gıdısınızde :)

Ben kandan ast alt bakılıyor dıye bılıyorum ıdrardan bakılıyorsa haberim yok:)
Ay inşallah istemezler offf çok zorluyor beni en son idrar vermek için gittim afedersin idrarı yakalayamadım :D tekrar deneyince de çok az geldi yani kutunun taa dibinde az birşey vardı onu verdim neyse ki yetti :D Ayy ııghh bir yere birşey bulaşacak her yere idrar sıçrayacak diye şekilden şekile giriyorum keşke ben de herkes gibi rahat olsam.

Ay inşallah istemezler offf çok zorluyor beni en son idrar vermek için gittim afedersin idrarı yakalayamadım :KK70: tekrar deneyince de çok az geldi yani kutunun taa dibinde az birşey vardı onu verdim neyse ki yetti :KK70: Ayy ııghh bir yere birşey bulaşacak her yere idrar sıçrayacak diye şekilden şekile giriyorum keşke ben de herkes gibi rahat olsam.
Ben dısarıda hıc tuvalete gıtmıyorum tahlıl olunca el mahkum tabi bir şekilde hallediyoruz:)

Ben dısarıda hıc tuvalete gıtmıyorum tahlıl olunca el mahkum tabi bir şekilde hallediyoruz:)
Ben de girmiyorim hiç, sadece tahlil durumunda. Hatta bir kere orda girmeyim diye evden idrar götürdüm pet şişede.. İki üç poşete sardım koydum çantama :D

Ben de girmiyorim hiç, sadece tahlil durumunda. Hatta bir kere orda girmeyim diye evden idrar götürdüm pet şişede.. İki üç poşete sardım koydum çantama :KK70:
Ama idrar tahlılının dogru cıkmadı için en fazla yarım saat içinde teslim etmek gerekir bence riske atma canım

Maşallah size ya cinsiyet öğrenmeye bile başlanmış ben daha Dr gidemedim 2 hafta önce gittim kese yeni oluşmaya başlamış dedi 6h3 de gitmiştik 2 hafta geriden geliyor olabilir dedi 3 ay önce kürtaj olmuştum gelişmedi kalp atışı olmadı diye bunda da aynı şeyleri yaşıyacağım diye çok korkuyrm hele buda geriden gelince iyice korku sardı bu hafta gidemedim korkudan haftaya cesaret edip gidebilir miyim bilmyrm bana dua edin sadece geç döllenme olmuş olsun :KK42::KK42::KK42:
İnşallah geç döllenmedir canım benin ama kendini üzme lütfen hepsi aynı olacak diye birşey yok ki olumlu düşün güzel düşün güzel olsun :* dualarımız seninle

Back