• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin :)
Amin çok teşekkürler hepimizin gonlundekini versin ins.
Hayırlısı olsun sizin icin sevindim hem.kiz hem erkek rabbim saglikli haberlerini de nasip etsin insallah
En önemlisi sağlıklı hayirli evlatlar olsunlar ins.
maşallah hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin dünyamıza
Amin çok Sagol
masallah hayirli olsun saglikla gelsin insallah
Çok teşekkür ediyorum amin

Kızlar bende şimdi dr.dan ciktim. Çok şükür herşey yolunda ve cinsiyetini de söyledi. Oğlumdan sonra bir de kızım oluyor ins. Allah saglikla kucağımiza aldırsın ins.
Hayirli olsun canim cok sevindim insallah saglicakla kucagina da almayi nasip eder rabbim

Acemi olmak ne zor kizlar yaz bebegi olacaklar birde :)) nasil giydirmek lazim eksikler neler ne almak lazim gibi gibi surekli dusunce :)
Merhaba canım benim oğlum 5 Ağustos doğumlu yenidoğan döneminde sen nasıl giyiniyorsan o bir kat fazla giyiyor ben genelde kısa kol citcitli badi üstüne ince uzun kol ve bacak penye pijama giydirmistim gece de muslin beze yarim kundak yapiyordum ayakta hep ince çorap giydirmistim

Kızlar bende şimdi dr.dan ciktim. Çok şükür herşey yolunda ve cinsiyetini de söyledi. Oğlumdan sonra bir de kızım oluyor ins. Allah saglikla kucağımiza aldırsın ins.

Hayirli olsun canım cok sevindim. Saglicakla buyusun prenses

İkimiz o merakı atlattık o zaman :)) ohhh mis hem kız hem oğlan. Hayırlı olsun inşallah :)
Valla süper kıskandım kızlar valla:rolleyes: :KK9: hihi kendim öğrenmiş gibi sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:nazar:
Hoşbulduk :mapus::halay:

Bu kanın yurtdışına gönderildiği testten farklı bir şey sanırım? Türkiye'de bazı üniversite hastanelerinde de yapılıyormuş diye okudum ama, aynı şey mi değil mi emin değilim. O testin adı neydi onu da unuttum geçenlerde konuşulmuştu burda. Türkiye'de yapılabilen bi şeyse direkt onu yaptırmak daha mantıklı geldi bana.
Ben de detaylı bi öğrenemedim gitti şu olayları. Haftaya öğrenicem artık ama dediğin gibi sanırım ankaraya gönderilen bir testten de bahsediyolardı. Burda nifty ve tourch test isimlerini okudum

Matilda- Matilda-
Canim hayirlara vesile olsun.bende rüyamda bebeğimi emzirmeye çalışıyordum sütum gelmiyordu .oyle agliyordum ki , hickiriklarima uyandim.insallah öyle birşey yaşamayız.

Kızlar benim gozlerim çok ağrıyor ya.sanki hiç uyumamışım gibi içleri yanıyor.goz kapaklarında bi ağırlık var.telefonun ekranina zor bakiyorum. başımda çok ağrıyor.ne yapacağım bilmiyorum.neden olur ki acaba?

Kızlar benim gozlerim çok ağrıyor ya.sanki hiç uyumamışım gibi içleri yanıyor.goz kapaklarında bi ağırlık var.telefonun ekranina zor bakiyorum. başımda çok ağrıyor.ne yapacağım bilmiyorum.neden olur ki acaba?
Başım benim de ağrıyor, halsizlik de hep var ama özellikle gözün ağrıyorsa, ekrana,bilgisayara çok bakıyor musun gün içinde? Karanlıkta tv izliyor musun?

Başım benim de ağrıyor, halsizlik de hep var ama özellikle gözün ağrıyorsa, ekrana,bilgisayara çok bakıyor musun gün içinde? Karanlıkta tv izliyor musun?
Evet canım net'ten sürekli birşeyler okuyorum. Bir kaç gün ara mi versem! Önceki günde diş etlerimde sorun vardı.uyusturmadan kök temizliği yaptılar. Cok zor gecti , cok ağladım bebeğime iltihabın zararı olur diye çok korktum.ondan beride göz lerim ve başım düzelmedi.

Progestan içince sarhoş gibi oluyorum,eskiden öğlen içerdim , şimdi akşam ytmadan önce

Evet canım net'ten sürekli birşeyler okuyorum. Bir kaç gün ara mi versem! Önceki günde diş etlerimde sorun vardı.uyusturmadan kök temizliği yaptılar. Cok zor gecti , cok ağladım bebeğime iltihabın zararı olur diye çok korktum.ondan beride göz lerim ve başım düzelmedi.
Canım anneminde başına gelmişti, acile gittiğimizi bilirim göz ve baş ağrısıyla. Beyinde vs. Hiçbişi çıkmadı ama gözlerini çok yordugu ortaya çıktı. O da çok ipade bakıyordu. Büyük ihtimal senin nedenin de o, üstüne extra stres de yapmışındır. Biraz gözlerini dinlendir, 1-2 gün pek bişi okuma biraz :( , normalde de tv yakından ve karanlıkta izleme. Geçecektir canım bence böylece

Progestan içince sarhoş gibi oluyorum,eskiden öğlen içerdim , şimdi akşam ytmadan önce
Progestanı ne zaman bırakacaksın? Bana doktorum kalp atsıını duyunca bıraktırdı da.bı topıkte cok içilmesinin iyi olmadıgını duydum tabıı doktorlar daha iyi bılır

Ben de günde bir içiyorum. Ben de akşama aldım sersem gibi oluyorum. Zaten uykuyu seviyodum şimdi temelli uykucu oldum:))

Progestanı ne zaman bırakacaksın? Bana doktorum kalp atsıını duyunca bıraktırdı da.bı topıkte cok içilmesinin iyi olmadıgını duydum tabıı doktorlar daha iyi bılır
Ben kutu bitince bırakacagım kanama alanı veya dusuk riski yokmus cok sukur. Vucudunda zaten salgılanıyor onun yanında içtiğin hap devede kulak kalır dedi doktorum.

Back