• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmiş 😑 göğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz
Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
[/QUOTE]
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yani🤦‍♀️

Kac saatte bir emiyor. Benim de kac gundur oyleydi 2.5.saat 3 saat olmadan emiyordu kilo alimi iyi benim. Ancak.insanin cani sikiliyor ben meme reddi.diye dusunmustum cunku kendi.istemeden verince almiyo tiksinmis.hareketleri yapiyor ve agliyor. Ondan emzik vermeyi biraktim.meme reddinden korktum. Bugun 2 saatte 1 emdi cok sukur bakalim yarin nasil olacak. Ama benim emince en.az 10 dk emiyor. Ben de istahsiz mi acaba diye dusunmeye basladim. Kayinvalidem ise sutumun tok tuttugu dusuncesinde
Birşey soracağım peki nasıl uyutuyorsunuz

@Meylen benimki de senin kız gibiydi canım. Tüm gün memede kalıyordu. Bir kez mama deneyeyim dedim çocuk hepsini yaladı yuttu hemen uykuya daldı. Sen sütünü hiç sagdin mi kaç CC çıkıyor. Gerçi bebek hep daha fazlasını çeker dedi doktor. Biberonla mi veriyorsun mamayi

Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yani🤦‍♀️
[/QUOTE]
Benimkide aynı canım gaz sancısı var çok kıvranıyor emerken bile memeyle savaşıyor resmen .gazı olunca da hep emmek istiyorlar. Bugün mama vermicem bakalım nasıl olacak sütümü hiç sağmadım ne kadar çıkıyor ona göre davranırdım.

D Derenimo2
Gazı var canım. Allah şifa versin benimki de öyle
Geçmiş olsun canım size de inşallah bir an önce geçer yaa. Zor valla yemek bile yiyemiyoruz. Kucağımda uyuyo dalsın diye bekliyorum. Koyuyorum yatağa. On dakka sonra çığlık çığlığa. Uykusunda da zaten sürekli bi ıkınma. Emziğe de sinirleniyo atıyo filan🤭 selmacıım sana da geçmiş olsun. Allah kurtarsın bacılar 🙏.

Benimkide mi oyle dersin ya oysa ilk ay ne güzel almıştı nr bileyim bari bu kizimda ilk 6 ay sadece emzirmek istiyorum

Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
Bi kontrolünü yaptır sen canım yinede olmayabilir olucak diye bişey yok tabiki

Sütüm çokta Bi poka yaramıyo canım besleyici değilmiş 😑 göğsümü kaldıramıyorum şakır şakır emiyo ama işte kalitesi yokmuş anne sütünden koruyuculuğu mamadan da beslenmeyi sağlicaz
[/QUOTE]
Yok kuzu benim memeye saldırıyo hala benim kız memeye aşık ❤️😁

@Meylen benimki de senin kız gibiydi canım. Tüm gün memede kalıyordu. Bir kez mama deneyeyim dedim çocuk hepsini yaladı yuttu hemen uykuya daldı. Sen sütünü hiç sagdin mi kaç CC çıkıyor. Gerçi bebek hep daha fazlasını çeker dedi doktor. Biberonla mi veriyorsun mamayi
Yine mememi bırakmadı desem kuzum? Mama verdiğim halde meme diye ağlıyor 🤦🏼‍♀️ yok canım hiç sağmadım

Back