• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hipp combiotic. Geçmiş olsun canım. İnşallah hayırlı haberler alırsın. Sütün geçici olarak azalmıştır belki. Yeniden artar inşallah

Sağol Karasyacım
Geçici azalma mi bilmiyorum ama tam artmaya başlamışken bir sürü iş geldi başımıza. Sütüm kesildi gitti . Inşallah gelir

Alt katın, üst katın gürültüsünden, evi başımıza indirmelerinden bıktım usandım.. Gün içinde bi fırsatım oluyo dinlenmeye, onuda mahv ediyorlar. Psikolijim bertaraf oldu.

Sağol Karasyacım
Geçici azalma mi bilmiyorum ama tam artmaya başlamışken bir sürü iş geldi başımıza. Sütüm kesildi gitti . Inşallah gelir
Canım yenidoğan bebek evlat edinen annelerin bile sütü geliyor zamanla, hatta eskiden süt ninesi diye bir kavram varmış anne tarlaya çalışmaya gidince evdeki bebe aglayınca nineneler sussun diye kendi memesini verirmis sütü gelirmiş zamanla. O yüzden her zaman umut vardır mücadele ile gelir sütun yeter ki emzirmeye devam et

Canım yenidoğan bebek evlat edinen annelerin bile sütü geliyor zamanla, hatta eskiden süt ninesi diye bir kavram varmış anne tarlaya çalışmaya gidince evdeki bebe aglayınca nineneler sussun diye kendi memesini verirmis sütü gelirmiş zamanla. O yüzden her zaman umut vardır mücadele ile gelir sütun yeter ki emzirmeye devam et

Yaaa bnm annem anlattı onu, kardeşlerini ona bırakıp tarlaya gidermiş anneannem. Bebeler acıkınca piş pişşten anlamazsa komşu teyze gelir emzirirmiş 😂
Emzire emzire sütü gelmiş koca kadının 😇

Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yani🤦‍♀️
[/QUOTE]
Gazdir canim ben az.once goturdum gaz var dedi alttan ustten cikarmasina.ragmen rahatsiz ediyor benimki de gaz olunca emmiyor

Back