- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Çok sevindim canım çok yakışmıştır sana tekrar hayırlı olsun. Gözlerim doldu inan kiSağol canımm 12.takım kaptanımız sevgili Anka ☺Ne güzeldi dimi :) çok uğraştım en sonunda ben de anne oldum ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım çok yakışmıştır sana tekrar hayırlı olsun. Gözlerim doldu inan kiSağol canımm 12.takım kaptanımız sevgili Anka ☺Ne güzeldi dimi :) çok uğraştım en sonunda ben de anne oldum ❤
Gazdir canim ben az.once goturdum gaz var dedi alttan ustten cikarmasina.ragmen rahatsiz ediyor benimki de gaz olunca emmiyorBen sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yani
Yok kuzu benim memeye saldırıyo hala benim kız memeye aşık ❤Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Kızlar hangi mamayı veriyorsunuz?
Ben kaçırdım instagram muhabbetlerini kimse bende ekli değil. Ekleyebilirsiniz ismim selmaaltun25.Sosyal medya kullanan bende ekli olmayan var mı yada kullanmayan?
Çok haklısın canımBu bebeler bizde hal birakmadi ki acmaya firsat kalmadi
Canım benim eksik olma Cok tesekkur ederimÇok sevindim canım çok yakışmıştır sana tekrar hayırlı olsun. Gözlerim doldu inan ki
Eee peki çözümü neymiş canım? NapacakmışızGazdir canim ben az.once goturdum gaz var dedi alttan ustten cikarmasina.ragmen rahatsiz ediyor benimki de gaz olunca emmiyor
Direk çörekotu yesekKızlar gaz için kendiniz sabahları 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı için. İnanın çok faydasını gördüm ben. Size de şifa olur inşallah
Bana esim her sabah ise giderken corek otunu yogurda koyup masaya birakiyor.yemeyi unutmayayim diye. Yagini da almis ama bana corek otunun kendisi daha iyi olur gibi geliyor.Direk çörekotu yesek
Bilmiyorum ki doktor bana yağı dedi yağını içiyorumDirek çörekotu yesek
Göz ultrasonunu ilk kez duydum canım. 4.gun işitme, göz ve diğer muayeneleri yapıldı. 3 ve 6aylikken göz muayenesine gelin dediler o zaman mı yapılacak kiBana da 1.5 ay sonra kalca ve goz.ultrasonu cektirin dediler
Kucagimda pispisliyorum ya da omuzuma alip uyutuyorum mememi emerken de uyuyor. Emzigi versem onunla hemen uyuyor ama vermiyorum bu aralar
Benim ev öyle beter bı yerde ki dört yol ağzı yüksek giriş market yani diğer yanım PVC atölyesi sokakta çocuklar evin içine girecekler neredeyse Allah'ım bana nasip et binanın en üst katlarında hayırlı komşularla dolu bı evAlt katın, üst katın gürültüsünden, evi başımıza indirmelerinden bıktım usandım.. Gün içinde bi fırsatım oluyo dinlenmeye, onuda mahv ediyorlar. Psikolijim bertaraf oldu.
evet ama yerine koyunca uyanıyorKucagimda pispisliyorum ya da omuzuma alip uyutuyorum mememi uemerken de uyuyor. Emzigi versem onunla hemen uyuyor ama vermiyorum bu aralar
yok canim ben yanlis yazdim goz muayenesi yazacaktimGöz ultrasonunu ilk kez duydum canım. 4.gun işitme, göz ve diğer muayeneleri yapıldı. 3 ve 6aylikken göz muayenesine gelin dediler o zaman mı yapılacak ki
Her zaman mi oyle.Benim de arada oyle yapiyor ama soyle ya uykusunu almistir ya da gazi cikmamistir. Bizim kucuk ama artik uyku saatleri uyanik saatleri belli.evet ama yerine koyunca uyanıyor