• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben sen oturdum ağladım valla şimdi çocuk çatlarcasına ağlıyo. Gaz mı ne kucağımda arada susuyo. Sürekli emmek istiyo. Emince daha kötü kısır döngüye giriyoruz. Sütüm de herhalde azaldı mı yoksa sürekli emdiğinden mi bilmiyorum bi doymuyo gibi. Ama göbeği şiş ve kusuyo da. Çıldıracam yani🤦‍♀️
Gazdir canim ben az.once goturdum gaz var dedi alttan ustten cikarmasina.ragmen rahatsiz ediyor benimki de gaz olunca emmiyor
[/QUOTE]
Eee peki çözümü neymiş canım? Napacakmışız

Benimkide hep emmek istiyor sütüm çok olsa bile belki benimki de doyurucu değil çünkü iki memeyi emre bile mama verince nefes almadan içiyor resmen saldırıyor biberona sonrasında öyle bi gevşiyor hemen uykuya dalıyor.mama yi kıskanıyorum valla :)
Yok kuzu benim memeye saldırıyo hala benim kız memeye aşık ❤😁
[/QUOTE]
Benimkide mama yedikten sonra da gece dalamıyor uykuya bi türlü onun üstüne bide emiyor memede uyuyor. Benimkide meme hastası:)
Eşim diyor bu seni daha çok seviyor dedim çünkü senin memen yok niye sevsin :)
Beni kesin yürüyen meme olarak görüyordur.

Gazdir canim ben az.once goturdum gaz var dedi alttan ustten cikarmasina.ragmen rahatsiz ediyor benimki de gaz olunca emmiyor
Eee peki çözümü neymiş canım? Napacakmışız
[/QUOTE]
Gaz damlasi verdi bize. Aslinda ara ara oluyor bizim asiri sikintimiz yok ama ara ara.olmasi bile cok zor cunku inliyor resmen. Ve o an mememle kavga edip emmiyor. Benim yavrum normalde cok guzel uyur emer kac gundur boyle sonunda bugun goturdum gazmis sikintisi.

Evvet, agustos annelerinden guncellemeyle geldim deneyimli anneler (hala doguramadik)
Kendi doktorum izne giderken baska doktora devretmisti, o yok diye gittigim 3.doktor sezeryan demisti.
Bugun devredildigim doktora gittim, 39+5teyim, hala kanalda degil, 41 haftaya kadar bekleyecegiz, olmadi suni o da olmadi sezeryan. Tup bebekleri bile vajinal dogurtuyorum ilk dogumda anne de isterse deneme taraftariyim dedi, gel agzini opjem dedim.
Bu da vajinal muayne yaptı, engel bir durum yok, boynunda kordon evet var ama kötü degil daha dikkat ederiz dedi. 9 günüm daha var yani. 9ay 17gune kadar bekleyecegiz.
42yi beklemem, riske giremem, kakadansa plesanta sorunu olabilir dedi.
Ben dogurdugumda siz 2.ay asilarini bile coktan bitirmis olacaksiniz ama sizden cok sey ogrendi bizim grup, elinize saglik yazdiklariniz icin 😘

Alt katın, üst katın gürültüsünden, evi başımıza indirmelerinden bıktım usandım.. Gün içinde bi fırsatım oluyo dinlenmeye, onuda mahv ediyorlar. Psikolijim bertaraf oldu.
Benim ev öyle beter bı yerde ki dört yol ağzı yüksek giriş market yani diğer yanım PVC atölyesi sokakta çocuklar evin içine girecekler neredeyse Allah'ım bana nasip et binanın en üst katlarında hayırlı komşularla dolu bı ev

Back