• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buyuk kızıma hamileyken trioidm 22 ye yükselmişti bende cok korkular yaşadım dogumdan sonra kizimda çıkması ama ablamin bebeğinde çıktı sonra değe düşüyor korkmayın
Benim bebeğimde değer yükseldi 6,5tu 10.26 olmuş.

300gr 13 gündem iyi bence günde 20-30gr alması lazım zaten

Herkes bebeğinin cok emmesinden şikayetçi bende tam tersi cok emmemesinden.

bu cocuk beni deli edecek yakında.
meme veriyorum almiyo almiyo açıkdığında yer çatlasa 2 ile 5 dk arası neden boyke yapıyor anlamıyorum ilk ay oysa sık sık emmek istiyordu 2. Aya geçtim cocuk meme anca cok açıkdığında emiyor kilo alimida az 13 gunde 300 gram ne yapabilirim memeyi alsin die fikri olan varmi kizlar
Bu arada neme reddi degil bu cok acikmiyo sanki yani iştahlı mi degil anlamadim ki
Kac saatte bir emiyor. Benim de kac gundur oyleydi 2.5.saat 3 saat olmadan emiyordu kilo alimi iyi benim. Ancak.insanin cani sikiliyor ben meme reddi.diye dusunmustum cunku kendi.istemeden verince almiyo tiksinmis.hareketleri yapiyor ve agliyor. Ondan emzik vermeyi biraktim.meme reddinden korktum. Bugun 2 saatte 1 emdi cok sukur bakalim yarin nasil olacak. Ama benim emince en.az 10 dk emiyor. Ben de istahsiz mi acaba diye dusunmeye basladim. Kayinvalidem ise sutumun tok tuttugu dusuncesinde

Eenjns
Herkes bebeğinin cok emmesinden şikayetçi bende tam tersi cok emmemesinden.

bu cocuk beni deli edecek yakında.
meme veriyorum almiyo almiyo açıkdığında yer çatlasa 2 ile 5 dk arası neden boyke yapıyor anlamıyorum ilk ay oysa sık sık emmek istiyordu 2. Aya geçtim cocuk meme anca cok açıkdığında emiyor kilo alimida az 13 gunde 300 gram ne yapabilirim memeyi alsin die fikri olan varmi kizlar
Bu arada neme reddi degil bu cok acikmiyo sanki yani iştahlı mi degil anlamadim ki
seninde.kilo alimi normal ki gunluge vurdun mu tam normal

Canım ben de senin gibiydim, ilk 4-5 gunum böyle geçti. Sonra hastaneye gittiğimizde emzirme odasındaki bı anne alarm kurup kızını emzirdiğini söyledi. Ben de kendimi o an sorguladim inan. Sonra alarm kurmaya başladım, resmen ayakta uyuyarak emzirdigim ve faydasını gördüm çok şükür. Henüz 1-2 gündür gece alarm kurmuyorum biraz dinleneyim diye. Tabiki kilo tek başına bı ölçüt değil, sağlıklı olsunlar bütün yavrularimiz en önemlisi o
Aynen öyle insan gerçekten vicdanını sorguluyor ve rahat hissetmiyor hic zaten bu kısa bir dönem böyle olacak birkac aya zaten herşey daha da düzene girecek inşaallah Rabbim onlara sağlık sıhhat versin..

Kizlar nasil desem benim kiz oyle belli saat
Aralığında degil ne zaman ağlasa veriyorum bazen ağlamadan da memeyi veriyorum hani oyle 2 yada 3 saat uyuyor olsa kalktığında acıkıp emse su saat aralığı diyecem ama bizimki kur uykusu mübarek uyumuyo pek Bende her ağladığında memeyi vermeye çalışıyorum alırsa alır almazsa almaz ama alinca 2 ila 5 dk arası fazlası asla olmaz.

Kilo alımı için de dogum kilosu 3.500 du hast çıkarken 3.510 ile çıktık.
Ilk ayda 4.500 olmustu bir ayda 1.bucuk almis tabi ben cok mutluyum çocuğuna yetebiliyor olma düşüncesi falan.( ilk kizimda cok çektiğim icin korkuyorum meme reddi yaptı mama içti 3.5 yaşında hala bile zorla yemek yediriyirum ac olsada yemiyor)

Bu ayda iki hafta geçmesine rağmen 300 almis oyuzden cok endişeliyim birde hani boyke memeye düşkün olsa emse yine bukadar takmam ama hem emmeyince hemde kilo alımı az olunca hep mutsuz bir psikolojideyim
Memeyi ağzına aldığı an uyuyup kalıyor var mı böyle olan uyandırmak emzirmek imkansız uyansa da memede yine bayılıp kalıyor :(
Hadi yaaa.120 adet sleepy sensitive kullandık bi tanesinde bile tasma olmadı.Benim oğlan sarı Pütürlü yapıyor çok sıvı değil.Ondan mi tasmadi ki.Küçük çişte baya yapıyor hiç ıslanmadi kıyafetleri.

Bak seninki oğlan

Ben mi beceremiyprum acaba desim ilk başlarda hep pipiyi düzgün koymuyorum heralde dedim
Ama barriyerlerde tutmuyor
Şikayet.var da da aynı sorunu yaşayan çokmuş
[/QUOTE]
Ah tutsa keşke hem çok seviyorum hem büyük rahatlık ama keyfi gelince tutuyo
Dışarı çıkıyorum korka korka vallahi dün eşim kaynanama götürdü görsün diye 2 saat durdu durmadı sokaktan geliyordu sesi 😁😁😁
Benim bebeğimde değer yükseldi 6,5tu 10.26 olmuş.

300gr 13 gündem iyi bence günde 20-30gr alması lazım zaten
Kac saatte bir emiyor. Benim de kac gundur oyleydi 2.5.saat 3 saat olmadan emiyordu kilo alimi iyi benim. Ancak.insanin cani sikiliyor ben meme reddi.diye dusunmustum cunku kendi.istemeden verince almiyo tiksinmis.hareketleri yapiyor ve agliyor. Ondan emzik vermeyi biraktim.meme reddinden korktum. Bugun 2 saatte 1 emdi cok sukur bakalim yarin nasil olacak. Ama benim emince en.az 10 dk emiyor. Ben de istahsiz mi acaba diye dusunmeye basladim. Kayinvalidem ise sutumun tok tuttugu dusuncesinde
Eenjns

seninde.kilo alimi normal ki gunluge vurdun mu tam normal

Kizlar nasil desem benim kiz oyle belli saat
Aralığında degil ne zaman ağlasa veriyorum bazen ağlamadan da memeyi veriyorum hani oyle 2 yada 3 saat uyuyor olsa kalktığında acıkıp emse su saat aralığı diyecem ama bizimki kur uykusu mübarek uyumuyo pek Bende her ağladığında memeyi vermeye çalışıyorum alırsa alır almazsa almaz ama alinca 2 ila 5 dk arası fazlası asla olmaz.

Kilo alımı için de dogum kilosu 3.500 du hast çıkarken 3.510 ile çıktık.
Ilk ayda 4.500 olmustu bir ayda 1.bucuk almis tabi ben cok mutluyum çocuğuna yetebiliyor olma düşüncesi falan.( ilk kizimda cok çektiğim icin korkuyorum meme reddi yaptı mama içti 3.5 yaşında hala bile zorla yemek yediriyirum ac olsada yemiyor)

Bu ayda iki hafta geçmesine rağmen 300 almis oyuzden cok endişeliyim birde hani boyke memeye düşkün olsa emse yine bukadar takmam ama hem emmeyince hemde kilo alımı az olunca hep mutsuz bir psikolojideyim

Bak seninki oğlan

Ben mi beceremiyprum acaba desim ilk başlarda hep pipiyi düzgün koymuyorum heralde dedim
Ama barriyerlerde tutmuyor
Şikayet.var da da aynı sorunu yaşayan çokmuş
[/QUOTE]
Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş

Canım ben mamaya başladım çocuk doymuyomuş meğer ilk ay güzel kilo aldı ama artık durmuş kilo alması 2 haftada 100 gr almış sadece o yüzden sürekli emmek istiyormuş ağlıyormuş çabuk sindiriyomuş
[/QUOTE]
Doktor kontrolünde mi söylendi Canım 🙁 demek Nisa Hanım doymamış kuzum. Erken fark etmek de iyi biz 12 eylüle kadar gitmicez doktora arada nerde tartabiliriz ki çocuğu

Çok sevindim sağlıklı olmalarına, 2 ay aşısı benim ilk kızımda huysuzluk yapmıştı bakalım bunlarda nasıl olacak? Lalciğim sen instagram kullanıyor musun?
Benim kuzuların canı çok yandı bacakları acıyor dokunamıyoruz ateşte var ikinci fitili yaptım bir an önce geçsin gitsin 😣 kullanıyorum canım ekleyeyim seni kullanıcı adın neydi

Doktor kontrolünde mi söylendi Canım 🙁 demek Nisa Hanım doymamış kuzum. Erken fark etmek de iyi biz 12 eylüle kadar gitmicez doktora arada nerde tartabiliriz ki çocuğu
[/QUOTE]
saglik ocaginda kilosuna baktir canim. Ben istedikce saglik ocaginda baktiriyorum kilosuna

[/QUOTE]
Eğer şüphen varsa sağlık ocağına rica et canım tartarlar

saglik ocaginda kilosuna baktir canim. Ben istedikce saglik ocaginda baktiriyorum kilosuna
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yarın ilk iş sağlık ocağına görünmek olacak. Bizim kızda emiyor ama emmiyor gibi tuhaf haller var. Birde ben başından beri silikon göğüs ucuyla verebildim kendi meme ucum çıkmadığı için 😣 şimdi kendime de alıştırmaya çalışıyorum 🙃

[/QUOTE]
Yarın ilk iş sağlık ocağına görünmek olacak. Bizim kızda emiyor ama emmiyor gibi tuhaf haller var. Birde ben başından beri silikon göğüs ucuyla verebildim kendi meme ucum çıkmadığı için 😣 şimdi kendime de alıştırmaya çalışıyorum 🙃
[/QUOTE]
İnşallah gerek kalmaz canım 🙏 en azından gerek varsa da bilirsin sen insta da yok musun bu arada?

Kızlar beynim yine Allak Bullak oldu

doktor bana gynomax xl verdi bebeğe zararı olmaz diye ama prospektüsünde gebeliğin ilk 3 ayında kullanılamaz diyo.

Şimdi enfeksiyon bebek için çok tehlikeli onu biliyoruz ama ilaç zarar verir mi diyede düşünmeye başladım
Bu fitili KULLANDINIZda bir sorun yasadiniz mı. 38+4 deyim. Kac gundur cesaret edemiyorum ama sımdı kullancam artık cok kasınıyo. Daha once basıma gelmemistı hamılelıgın son donemlerınde pısık de oldum bu kasıntı da oldu.

Bu fitili KULLANDINIZda bir sorun yasadiniz mı. 38+4 deyim. Kac gundur cesaret edemiyorum ama sımdı kullancam artık cok kasınıyo. Daha once basıma gelmemistı hamılelıgın son donemlerınde pısık de oldum bu kasıntı da oldu.
Gebeliğin son dönemlerinde kullan zaten canım normal doğumda bebeğe bulaşma riski var mantarın enfeksiyonun ben antibiyotik+ fitil kullandım eşime de verdi hatta korkma bişey olmuyo aksine rahatlıyosun risk ortadan kalkıyor çok geçmiş olsun

[/QUOTE]
İnşallah gerek kalmaz canım 🙏 en azından gerek varsa da bilirsin sen insta da yok musun bu arada?
[/QUOTE]
İnşallah Canım 🙏🏻 Varım olmaz mı fundeep kullanıcı adım 🤪 ben sizlerin kullanıcı adı kısmını kaçırdım ekleyemedim 😌

Gebeliğin son dönemlerinde kullan zaten canım normal doğumda bebeğe bulaşma riski var mantarın enfeksiyonun ben antibiyotik+ fitil kullandım eşime de verdi hatta korkma bişey olmuyo aksine rahatlıyosun risk ortadan kalkıyor çok geçmiş olsun
Bu saatte artık kullanım dedım 3 tane var ama Bı turlu yerlestıremıyorum gerı cıkıyo. Hıc sevmem fıtıl isini de canım ama tam rahim içi kasınıyo enfeksiyon olmus dısı da pişik olmustu. Pısık Travazol ıle gectı de bu kasıntı gecmedı 3. Kez attım geri cıkıyo yanlıs mı sokuyorum anlamadım ki. Off off.

Canım attım çöpe kullanamadım 4 kez denedim ücgen kocaman sey cıktı. Artık daha cok mikrop olacağına attım yani. Persembe kontrol var dr a dıcem kullanamadım diye. Pışık kısmı gectı ya cok sukur. Belkı de cumartesi sezeryan olcam artık hayırlısı ne dıyelım

Back