2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
şöyle bişey var e bebekte alsam mı ki

PP kullandım ben ilk oğlumda, meme reddi olmadı avent ile ama Pp ürün matlaşma yaptı zamanla. Bu defa cam aldım o yüzden. E bebekten aldım ben de.. Daha memnunum. Ağır falan ama temiz geliyo cam. Zaten sık sık da kullanmadığımızdan daha iyi oldu gibi

Bende yooook:)))

Reactions: LaL
Kokoreç kokoreç dediniz akşam yemek yapmadım, kocaya da, ya yemek yapmaya fırsat olmadı, bi köfte bi de kokoreç mi gömsek sipariş versek dedim, adam benden razıymış meğer hemen aradı

Tabi aklım P Pelinim35 pelonun yaptığı gbi bi dal + kahveye gitmiyor da değil
Öff öfff burnumda tütüyüüü, kocalık içmediği için içemiyorum da Bi fırt bile olsa. Neyse bayramda analar, halamlar, yengeler, keş tayfa toplanır nasılsa, kaçak bi fırt çekerim inş

Bosver en iyisini yapıyorsun sen bkma bana:))) bak bnimde aklım kokoreçe gitti şimdiii neyse bayram da ksk da kokorecciler sokağında gömeyim bende:)))

ben mememi kesip ağzına vercem takılsın öyle o moddayım artık
annemde diyo gazı vardır suya kimyon karıştırıp içirelim kendimide kescem şimdi çıldırazaammm
Hayatta sevmediğim şeyler rezene kimyon gaz mı ne haltsa çıksın gitsin ben kavonozu bile yerim hiç sıkıntı değil rezeneyi çiğner ağzıma kaynar su dökerim memikler ağlıyor artık yeter Nisa yeter diyor yapma diyor

içiyo musun sen bunları seval ya
ben bugün sabah rezene içtim akşam kimyon yemeklerimede kimyon attım ama bu saat oldu gazdan kıvranıyı hala
uykusuz nasıl durabiliyo anlamıyorum ben uyucam şimdi şurda

içiyo musun sen bunları seval ya
ben bugün sabah rezene içtim akşam kimyon yemeklerimede kimyon attım ama bu saat oldu gazdan kıvranıyı hala
uykusuz nasıl durabiliyo anlamıyorum ben uyucam şimdi şurda
Yok kuzum ya ağzıma vurmadım çok gazlı Bi bebeğim yok ama gazlı olsa anca bu kadar olur hepsini bende yaşıyorum huysuz uykusuz meme düşkünü ağlak
Seninkide benimki gibi olmasın emin miyiz gaz olduğuna?

Kızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.

Valla sanslisin yap gitsin,bizim burda adam akıllı doktor yok sakat olacak diye korkuyoruz

Canımlar minies, migrosun bezini kullanan var mı?
BEN denedim primadan sonra. Çok da biyendim. Bugün gittim bi paket daha aldım Ben senin asistanın olurum kahve makinamın karafı kırıldı bugün Olsundu hemen yenisini sipariş verdim. Kanama benimde üç gündür sarı akıntı şeklindeydi. Bugün biraz geldi. Hamilelik boyunca Tunalı da cafelerin önünden geçerken koku geldikçe Canım bira rakı çekti. Öle normalde çok içen biri de değilim. Eşime dedim bu çocuk alkolik olacak herhalde Onun harici hamileyken kokoreç hep yedim hemi de acılı acılı. Şimdi kimse tutamaz valla beni. Midyeyi iki tane yedim. Onu da yerim artıkın. Savuluun Battal Gazi geliyor.
Nolcak kızlar ya kokoreç, kumru, sucuk hamileyken de emzirme dönemi de yedim ben.
Ben de hepiciğini

Hayır 1hafta sadece emdi zorda olsa ac kaldı alıstı ama bır gram bıle almamıs ac kalmıs yavrum
Söyle emer gibi gelir sana kendisi de emdim sanar ama dil bağı ya da dudak bağı varsa sütü çekemez.Senin memelerin bosaliyormuydu o emerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…