2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
SirriEyvan hoşgeldin canım aynı gün doğum yapmışız seninle 23 haziranda doğdu oğlum.
Özeldende yazmıştım sana 2015 haziran annesi olmamıştım nasip olmamıştı. Sen grubun moderatorüydün sanırım. 2016 Ekim ve 2019 haziran annesi oldum şükür kısmet burada yazışmak varmış.
Hoşgeldin

Petibör yiyemiyosanız Mozaik pasta yiyin
- Bir @bskscl atasözü
[Mozaik pasta fotosu]
ben hergün magnumla kapanışı yapıyorum
Ben hergün lavaboda yıkıyorum
Kim uğraşcak küvet falan evi pok götürüyor hala uyumadı bende vücudunu yıkadım bakim uyicak mı
Valla ya küvet falan uzun iş sırtım ağrıyo çok
Aynen full lavaboda yıkıyorum hatta çok kakası olunca altını hep yıkıyorum

Ben 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonla

Ciddi misin
Ben mesajını fark etmemişim
Senin de iki kuzun var demek ki
Hemde aynı gün doğum yapmışız
MaaşAllah size. İlk evladınin cinsiyeti neydi

İnsallah canım sagol

Ay kızlar benim oğlum bugün bir uslu bir uslu maşallah hep emdi uyudu emdi uyudu ay hep böyle olsa ya:))) dün öğlen 3 den gece 2 ye kadar uyumamıştı.şimdi de geceden korkuyorum terör estirmez inşallah
bugünde benimki öyle 3ten beri memede uyuyo bırakınca uyanıyo
mememi kescem az kaldı

Ben 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonla
bende 3 aylıkkken başlıcam galiba
sağıp vermeye alıştırsam iyi olcak ama emzirmekte istiyom kafamda deli sorular

Aman yarabbi ne çok sayfa yazılmış okumak ne mümkün, kızzz sizin hiç mi bayram hazırlığınız temizliğiniz yok, bizde hem bayram hazırlığı hem kış hazırlığı son sürat annem sağolsun boş durdurmuyor gezmeler bitti mutfakla uğraşıyoruz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…