• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hiç ona takılma. Şuan yanımda çok sevdiğim bir arkadaşım kalıyor. Baya sütü vardı. Bebeği gece 12 kez kalkarmış. Benimki ise deliksiz uyuyor ama benimki asıl aç olan. Bence gece uykusu yapı meselesi be gaz maz öyle şeylere bağlı
Gece 12 kez mi kalkarmış abuuu

Evet p ultrason ile bakılıyor fakat kıyafet, bez üzeri bakılması tuhaf gösteriyor demek ki. Ekstra kıyafet bez götürmeye gerek yok demek🙏
Ben daha cektirmedim ama kızımda tamamen cıkarttırmıştı doktor bezi cıplak bir sekilde cekti o sırada işedi hatta bebek😀 yanında yedek kıyafetlerle bezle gitmekte fayda var

o nasıl cezaymış öyle ya 😬 zaten çoğu kişi gitti. iyice sessizleşir buralar artık

Kizlar benim bebe artik emmiyor hic 2 aylik olaccak 2 gun sonra tm sutum varmi yokmu onudq bilmiyorum sag memeyi zaten ilk dogdu gunden beri tutmadi artik o iptal tamamen bence solda sıkınca geliyor sizce elektirikli alip denemelimiyim yoksa artik mamaylq devm mi etmeliyim cok ikilemde kaliyorum ya gelmezse bosa almis olursam sizce napmaliyim?

Kizlar benim bebe artik emmiyor hic 2 aylik olaccak 2 gun sonra tm sutum varmi yokmu onudq bilmiyorum sag memeyi zaten ilk dogdu gunden beri tutmadi artik o iptal tamamen bence solda sıkınca geliyor sizce elektirikli alip denemelimiyim yoksa artik mamaylq devm mi etmeliyim cok ikilemde kaliyorum ya gelmezse bosa almis olursam sizce napmaliyim?
Bence sağım yaparak her iki memeyi de devamlı uyar canım. Biberonla da versen kendi sütünü verebildiğin kadar vermeye çalış. 2 ay, anne sütünü bırakıp sadece mama ile devam etmek için çok erken bebek açısından

dene bence canım kesin gelecek düşüncesiyle sağmaya çalış. en kötü makineyi satarsın 2. el

Kuzum asıl sen nerelerdesin? Merak ettik 😍iyi mısınız?
Canımm iyiyiz şükür ya buralara pek giremiyorum son zamanlarda. Malum hem yalnız kaldık yardımcı olanımız yok hem kırkı çıkardık gelme gitme işi başladı falan. Artık biraz daha döneceğim buralara 🥰 Sen nasılsın? Bebiş nasıl? en son sizinkiler de gidecek oluyordu n’aptınız nasıl gidiyor şimdi?

Back