• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
Biz de yaptirircaz canım.Buyurse yaşına falan girince çok zor olur hem de travmatik bir surec olur.Ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyor ve o kadar az acili oluyormus

Gece 4 raporu...
Aşılı bebe zorla 4 saat sonra uyandırılırıp 3 maks 4 dk emzirildi, altı değişti.
Bir tur çamaşır makinesi, bir tur kurutma makinesi çalıştırıldı.
Akşamki misafirden kalan bulaşıklar yerleşti.
Sabah kalkılıp bayrama köye gitmek için çanta hazırlanacak Aybalaa'nıma.
Öyleyseee şimdilikk
İyi gecelerrrr 😴

Hanımlar biogaia gaz damlasını günde ne kadar veriyorsunuz? Doktor miktarı yazmamış..

Demi bı de o var. Oralarda sünnet yaygın değil ki. Siz nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz? Buraya falan mı geleceksiniz ?
Yapan doktor ve hastaneler var,ama pek memnun degiler yaptiranlar,gelecek seneye kadar Türkiye gelmemiz imkansiz,hem oğlan küçük hem eşimin işleri yoğun,biz gelmeye de oğlan 10 aylık falan olur :(

Biz de yaptirircaz canım.Buyurse yaşına falan girince çok zor olur hem de travmatik bir surec olur.Ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyor ve o kadar az acili oluyormus
Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse ya :( bekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim

Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse ya :KK43: bekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim
Ben detayli konusmadim canim.Ama bildiğim kadarıyla lokal anestezi alırsa ac kalması gerekmiyor.

bende 3 aylıkkken başlıcam galiba 😢
sağıp vermeye alıştırsam iyi olcak ama emzirmekte istiyom kafamda deli sorular 😢
aynen mecburiyetler çalışmayı gerektirebilir.
Kim bakacak annen veya bakıcı? İkisine birden mi?
büyük oğlumun bakıcısı iyiydi ama onun evine götürüyordu. 2 yaşından sonra o bakmaya başlamıştı ama baya ben baktım oğluma ama bunda şartlar yüzünden erken olabilir oyüzden eve gelecek hemde ortalığı toplayabilecek birine ihtiyacım var. Nnem farklı şehirde olduğu için mecbur bakıcı bakıyorum ama ara ara annem de gelip kalır kontrol eder.
Aman yarabbi ne çok sayfa yazılmış okumak ne mümkün, kızzz sizin hiç mi bayram hazırlığınız temizliğiniz yok, bizde hem bayram hazırlığı hem kış hazırlığı son sürat annem sağolsun boş durdurmuyor gezmeler bitti mutfakla uğraşıyoruz bol bol 🤪
biz pisiz😂😁 valla yazlıkta olunca eve gelecek kimse yok öyle herzamankş temizliği yaptık oyüzden
Kızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
1 günde iyileşiyor lar. Bize eski usül sünnet önerdiler. Erkenden yaptırmaya fayda var. Bu sefer bende Ekim gibi fln yaptırmayı düşünüyorum.
Bugün De amma yazmışsınız. Valiz filan hazırladım ben de. Allah akıl fikir versin 13 günlük bebeyle memlekete gidiyom kocanın aklına uyup. Avrupai takılacam bu bebekte bakalım noluyoo 🤷🏽‍♀️😍😘
Biz 20 günlük bebeye 10 saatlik yola çıktık birşey olmaz.

Bunların hepsi keş çıktı Rıza baba 🤣
Ne cok sigaracı varmış grupta 😁
Ben ağzıma sürmedim de eşim sağolsun dibine vuruyor minimum 2 paket içiyor :cry:
Biz karı koca 2ser paket içerdik. Birakali 1 yılı geçti. Şimdi bir de 18 tl olmuş. Günlük 42 tl. Abowww hayatta başlamam, başlayan kocayı da düverin valla

Bende yooook:)))
aynen mecburiyetler çalışmayı gerektirebilir.
büyük oğlumun bakıcısı iyiydi ama onun evine götürüyordu. 2 yaşından sonra o bakmaya başlamıştı ama baya ben baktım oğluma ama bunda şartlar yüzünden erken olabilir oyüzden eve gelecek hemde ortalığı toplayabilecek birine ihtiyacım var. Nnem farklı şehirde olduğu için mecbur bakıcı bakıyorum ama ara ara annem de gelip kalır kontrol eder.
biz pisiz😂😁 valla yazlıkta olunca eve gelecek kimse yok öyle herzamankş temizliği yaptık oyüzden
1 günde iyileşiyor lar. Bize eski usül sünnet önerdiler. Erkenden yaptırmaya fayda var. Bu sefer bende Ekim gibi fln yaptırmayı düşünüyorum.

Biz 20 günlük bebeye 10 saatlik yola çıktık birşey olmaz.
😄😄 bakmayın temizlik dediğime bizimde hazırlık sadece kendimize, tüm eş dost trde yapıyor bayramı buraları bekleyen bir biziz bebeler sayesinde

Sünnet için hamileyken sormuştum burda yazılanlarla kocamı zor zahmet ikna ettim 😄 Müslüman bir dr bulduk eski usül dikişli ve uyutmadan yapıyormuş yaptıranlar çok tavsiye ettiler 1 günde iyileşiyor diye, 40 gün çıkmadan yapılsın çok istemiştim ama yer yokmuş Eylül’de randevu verecekler inş

Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse ya :KK43: bekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim
Ben detayli konusmadim canim.Ama bildiğim kadarıyla lokal anestezi alırsa ac kalması gerekmiyor.
Kızlar her şey yolundaysa minikken daha iyi. 8 günlükken yaptırdık. Dr muayene etti emiyor di mi diye sordu o kadar. Aç falan değildi. Çıkınca da hemen emzirdim. Biraz emdiğini çıkarıyor. Önlük bone falan giydi de bilmiyorum demek bizimki lokal anesteziydi. Birkaç saat müşahade. Sonra evimize.
İlk gece tabii biraz ağlıyor diğer ağlamalara karışıyor normal o da. 6 yaşındayız pek nazlı iyi ki o zaman olmuş. Burda sünnet düğünü kavramı var bayağı abartılı da. Biz ise 2 sene sonra falan sade mevlüt töreni yaparız inş. O, hiçbir şey bilmiyor. Sadece keyifli yanı kaldı yani.

Son düzenleme:
Yok kuzum ya ağzıma vurmadım çok gazlı Bi bebeğim yok ama gazlı olsa anca bu kadar olur hepsini bende yaşıyorum huysuz uykusuz meme düşkünü ağlak 😳😳😳
Seninkide benimki gibi olmasın emin miyiz gaz olduğuna?
ay ne bileyim ya herkes bişey diyo
gazı var diyolar
doymuyo diyolar
biyeri ağrıyodur diyolar

Selam canım bizde 10 gün oluyor yaptırdık yani 12 günlükken , lokal anestezi ile yapılıyor zaten çok kısa bi işlem 10 dk falan sürdü çıkınca bi kaç saat hastanede kaldık emzirdim sonra uyudu . Biz çok şükür bi sıkıntı yaşamadık krem verdi doktor hergün onu sürüyoruz dikişleride iyileşti 🙏

Canım senın kullandıgın mamanın fotosu varmı bi kac cesidi var sanırım

Back