• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bence sağım yaparak her iki memeyi de devamlı uyar canım. Biberonla da versen kendi sütünü verebildiğin kadar vermeye çalış. 2 ay, anne sütünü bırakıp sadece mama ile devam etmek için çok erken bebek açısından
Gelirmi ama tekrardan sagda hic yok ondan da geri gelirmi acaba

Kizlar benim bebe artik emmiyor hic 2 aylik olaccak 2 gun sonra tm sutum varmi yokmu onudq bilmiyorum sag memeyi zaten ilk dogdu gunden beri tutmadi artik o iptal tamamen bence solda sıkınca geliyor sizce elektirikli alip denemelimiyim yoksa artik mamaylq devm mi etmeliyim cok ikilemde kaliyorum ya gelmezse bosa almis olursam sizce napmaliyim?
Canım 2 ay vazgeçmek için çok erken. Bence göğüs pompası al mutlaka ve fırsat buldukça sağ az ya da çok farketmez memeyi tutmasa bile biberonla verirsin ne kadar alırsa bebiş için kâr. Benim de az bir sürü takviye kullanıyorum hala yeni şeyler alıyorum. Vagzgeçme nacizane fikrim.

Kızlar aranızda ikili göğüs pompası kullanan var mı? Sütü arttırmak ve ben olmadığımda eşimin vermesi için sağımı arttırmak istiyorum da ikili olunca daha fazla uyarı verildiği için süt artışı fazla oluyormuş. Zaten çok kısıtlı zamanlarda sağabiliyorum kızım sık emiyor 40-45 dakika harcıyorum en az. Kablosuz pompa kullanıyorum, bir tane daha alsam nasıl olur sizce?
Bende elle sagim yapilan var ya mochinin onu mu alip denesem dedim ama yorumlari ikiye bolunmus al diyen var alma diyen var

Kızlar aranızda ikili göğüs pompası kullanan var mı? Sütü arttırmak ve ben olmadığımda eşimin vermesi için sağımı arttırmak istiyorum da ikili olunca daha fazla uyarı verildiği için süt artışı fazla oluyormuş. Zaten çok kısıtlı zamanlarda sağabiliyorum kızım sık emiyor 40-45 dakika harcıyorum en az. Kablosuz pompa kullanıyorum, bir tane daha alsam nasıl olur sizce?
40-45 dk aktif olarak emiyor mu? Masallah 🧿 benimki 5dk da uykuya geciyor. Boyle olunca doymadi gibi geliyor ama sizinkinde artik garanti doyuyordur. Ben 2 tane farkli marka kullaniyorum, biri bebebao, digeri philips avent. Ikisini ayni anda kullanmak biraz zor oluyor, sutyen takip sabitlemek gerekiyor, arada dokuluyor falan. Zaten sutyende de nefret ettim, meme ucuna baski yapiyor, sizlatiyor.

Canım 2 ay vazgeçmek için çok erken. Bence göğüs pompası al mutlaka ve fırsat buldukça sağ az ya da çok farketmez memeyi tutmasa bile biberonla verirsin ne kadar alırsa bebiş için kâr. Benim de az bir sürü takviye kullanıyorum hala yeni şeyler alıyorum. Vagzgeçme nacizane fikrim.
Manuel pompa var iş gormuyor sut artmasi icin bircok sey aldim denedim yiyorumda hic fayda etmiyor sanirim emmedi icin ne yersem yiyim artmiyor

ya bu bi dönem bebeklerde oluyormuş. inşallah yapılır memene kendi çeker.
Inslh cnm ilk 1 ay 1 bucuk ay iyi emdi suan hic emmek isdemiyor uzuluyorum kendimi bi ise yaramiyor gibi hissediyorum mama verince sanki cocuk benim degil ben bakicisi gibi hissediyorum bazende dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor

Inslh cnm ilk 1 ay 1 bucuk ay iyi emdi suan hic emmek isdemiyor uzuluyorum kendimi bi ise yaramiyor gibi hissediyorum mama verince sanki cocuk benim degil ben bakicisi gibi hissediyorum bazende dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor
olur mu canım birçok sebepten emziremeyen bir sürü anne var. bu bi kriter değil. olmayınca olmuyor. sen elinden geleni yap olmazsa da için rahat eder. denedim en azından dersin. biliyorum zor ama kendini psikolojik olarak biraz rahatlatmaya çalış 🌹

Back