• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam canım bizde 10 gün oluyor yaptırdık yani 12 günlükken , lokal anestezi ile yapılıyor zaten çok kısa bi işlem 10 dk falan sürdü çıkınca bi kaç saat hastanede kaldık emzirdim sonra uyudu . Biz çok şükür bi sıkıntı yaşamadık krem verdi doktor hergün onu sürüyoruz dikişleride iyileşti 🙏
Ayy içimi rahatlattı su yazdiklarin valla sağ ol canım. Kanama etme ya da bacaklarını hareket ettirememe gibi şeyler oldu mu

Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse ya :KK43: bekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim
Canım benim kayinim bebeği 4 aylıkken sünnet ettiler .lazerli oldu anestezi verilmedi .O an bebek ağladı oydu o gün acı çekti sadece sonra hiç olmamış gibiydi. Ama tombis bi bebek olduğu için yürüyene kadar her alt değiştirmede yağlayıp bastırıp masaj yapmanız lazım dedi içine kaçıyordu.
Ve çocuk bir buçuk yaşında şimdi bazen kanıyor dikişi hala çünkü biraz fazla kesmiş sanırım. Içine kaçınca yapışmış bi kısmı doktor ellemeyin kendi iyileşir dedi iyileşmede tekrar doktor müdahale edecek .

Ben 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonla
Almayabilir canım
Kızım almadı benim ne emzik ne bibo
Çok zorlanmıştım süt alerjisi çıkınca
Mecbur içmesi gereken bir maması vardı çünkü 8 aylıkken alıştırdım bende zorla

Almayabilir canım
Kızım almadı benim ne emzik ne bibo
Çok zorlanmıştım süt alerjisi çıkınca
Mecbur içmesi gereken bir maması vardı çünkü 8 aylıkken alıştırdım bende zorla
Bizim bakıcı eylülde başlıyor. 2 ay beraberiz. Bu sürede kesinlikle hem biberon, hem meme alışması lazim. Bazen evdeyken bile biberonla vericez. Bakıcıya da alışması lazim. Bana aşık bu şapşal kız ❤ Çok zor bee.. Allah yardım etsin çalışacak ballarıma ❤❤❤

Herkeslere günaydınn
Dört gözle öğleni bekliyorum çinkü kocam kişisi izne çıkacak 🤤 iliğini kemiğini ayırıcam bi güzel bu sürede tek başına çocuk bakılmayo

Dün akşam misafir vardı bebek görmeci yinee tee gece 2 de gittiler 😏 böyle şeyler olmamalıdır bebekli evde
Neyse taktıkları çeyreğe baktım ara ara da kendimi teselli ettim esnemelerimi içime attım😬

Bizim bakıcı eylülde başlıyor. 2 ay beraberiz. Bu sürede kesinlikle hem biberon, hem meme alışması lazim. Bazen evdeyken bile biberonla vericez. Bakıcıya da alışması lazim. Bana aşık bu şapşal kız ❤ Çok zor bee.. Allah yardım etsin çalışacak ballarıma ❤❤❤
Zor tabii :/ Çalışamamakta zor ama
Keşke mesaili dçnebileceğim bi işim olmasaydı
Ben kendi işimi uzunca bi süre yapamıcam maalesef
O sürede piyasada unutulmamam içinde tırmalamam lazım

Herkeslere günaydınn
Dört gözle öğleni bekliyorum çinkü kocam kişisi izne çıkacak 🤤 iliğini kemiğini ayırıcam bi güzel bu sürede tek başına çocuk bakılmayo

Dün akşam misafir vardı bebek görmeci yinee tee gece 2 de gittiler 😏 böyle şeyler olmamalıdır bebekli evde
Neyse taktıkları çeyreğe baktım ara ara da kendimi teselli ettim esnemelerimi içime attım😬
Ay Allah canını almasin😂😂 Benimki de geliyor yolda ❤ Yalnız sabah sabah bende şoka girdim. Pazartesi kocanın halaları kuzenleri hep bir yaylaya geliyormuş 🤦‍♀️ Ayy herkesin de bi buraya gelesi var ben anlamadim. Kim arasa gelmek istiyoruz diyor bayramda. Bende hehe tabi diyorum 🤦‍♀️ cildiriciiiimmmm

Ay Allah canını almasin😂😂 Benimki de geliyor yolda ❤ Yalnız sabah sabah bende şoka girdim. Pazartesi kocanın halaları kuzenleri hep bir yaylaya geliyormuş 🤦‍♀️ Ayy herkesin de bi buraya gelesi var ben anlamadim. Kim arasa gelmek istiyoruz diyor bayramda. Bende hehe tabi diyorum 🤦‍♀️ cildiriciiiimmmm
Yap baklavalrı sarmaları hazırla mendilleri
Belli ki bayram evi olacak sizin ev 🤪😁

Yayla dediğin nerede ben Karadeniz'e memlekete gitmeye korktum bebeyle sen yaylalara çıkmışsın ne güzel olur dumanlı serin serin

Back