• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    90
Bende 32+5 ikiz gebeyim sancı kasılmaların var mı
Ben de 19 gündür yatıyorum.Servikal uzunluğum 26-27 mm arası gidip geliyor
Doktorumuz gittiğini yere kadar gideceğiz diyor
Sancım vardı ben snlamadım mst de cıktı ama ilaç tedavisiyle suan sancım yok yarın tekrar uzunluk ölçülücek

Sancım vardı ben snlamadım mst de cıktı ama ilaç tedavisiyle suan sancım yok yarın tek un
sizin baya atlatmıssınız bende insallah bu haftaları görürüm hastanedemi hep yattınız 19 hgun

Aynen sabah kalktığımda gene sancım vardı ama sonradan geçti o da sanırım hamile yastığıyla put gibi yatmaktan sabah kendime gelene kadar ağrı oldu 😂 şimdi bomba gibiyim. Bütün evi topladım kocama kızdım halıyı yıkattım 😂 (kızım yere kustuğunda halıya da gelmişti temizleyememek dert olmuştu bana kocama temizlettim 😂😂) şimdi mutfakta kahve içiyorum estim gürledim 😂😂 en son kızımın mıncık mıncık plastik renkli toplarına ifrit oldum öğlen uykusuna yatırmadan önce bak bunu al buraya koy diye diye oyun yaparak bütün odadaki topları toplattım yattı babasıyla uyutabilir inş. Ben kahvemi daha rahat içip uzanırım inş inş inş 😂😂
İyi olmana çoook sevindim. Ama şimdi bişey diycem olmayacak . Hepimizi korkuttun bugün bütün evi temizledin aferin sana 😅 dün nasıl üzüldüysem bugün saçma sapan rüyalar gördüm. Hayırlısı olsun kuzum sevindim iyi olmana 🙏

Ay ben burayı yeni görüyorum 🥲 benim de tüp bebek, doktor hesaplamasına göre 33+4 şu an. Geçen hafta bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi, erken doğabilir 10-15 gün evde yat dinlen dedi. Her günüm panikle geçiyor yalancı doğum kasılmalarım çok var, inşallah Ocak annesi olmam bir anda🥲

Ay ben burayı yeni görüyorum 🥲 benim de tüp bebek, doktor hesaplamasına göre 33+4 şu an. Geçen hafta bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi, erken doğabilir 10-15 gün evde yat dinlen dedi. Her günüm panikle geçiyor yalancı doğum kasılmalarım çok var, inşallah Ocak annesi olmam bir anda🥲
Benimde tüp bebek sat 30 Mayıs günümüz aynı sanırım bana da doktor tansiyondan dolayı erken olabilir her an dedi ciğer geliştirici yaptırdı inşallah şubatı görürüz 🙏 sağlıkla gelirler bebişler

Benimde tüp bebek sat 30 Mayıs günümüz aynı sanırım bana da doktor tansiyondan dolayı erken olabilir her an dedi ciğer geliştirici yaptırdı inşallah şubatı görürüz 🙏 sağlıkla gelirler bebişler
Yaa bana ciğer geliştirici yapmadı herhangi bir ilaçta vermedi. rahim ağzı uzunluğum hala iyiymiş, bu uzunlukta yapmama gerek yok yatıp dinlenirsen biraz daha dayanır dedi🙏🏼 bebekte şimdi doğsa bile ya küvezde çok az durur ya durmaz dedi 2 kilo olmuş. Ama benim kasılmalarım çok oluyor ve rahime baskı yapıyor bebek, inşallah öyle böyle yata kalka vaktini bekler🥹

Arkadaşlar vajinal doğumla ilgili birçok kitap okudum. Ikınma ve nefes tekniklerini oturtmaya çalışıyorum. Ama herkes başka bir şey söylüyor kafam karıştı. Geleneksel yöntemleri benimseyen doktorlar/ebeler sancı gelince derin nefes al ve tut, güçlü ve uzun ıkın diyor. Bir kesim ise derin nefes al, yavaşça verirken nefesle birlikte bebeği aşağı it diyor. Bebeğin başı görününce de kesik kesik ıkınmayı öneriyor ki yırtılma olmasın. Allah aşkına evvelce doğum yapanınız vardır muhakkak. Nasıl becerdiniz bu işi? Bir de doğum masasında sırt üstü yatarak nasıl olacak? Bana çok saçma geliyor. Yer çekiminden neden istifade edemiyoruz? Bazı doktorlar farklı pozisyonları da desteklemiyor.

Back