• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım kanım benim de düşük.10.3 tu en son hgb değerim.Onunla alakasi yok bence.Ilk bir hafta çok yoğun oldu benim kanama.Birden tak diye kesildi tam 5 gün.Sonrasinda yani 12.gün bi başladı 29.gunumuz büyük 2 ped gidiyor günlük.Yalniz 2 gündür rengi kahverengiye döndü gibi.Azalacak ve bitecek diye tahmin ediyorum.Ilk doğumda 35 gün sürmüştü.Seninde öyle tahmin ediyorum yeniden başlayabilir.

Aslında biterse çok şaşırmam Atlasta da 12 gün sürmüştü. 8-9 aylıkken de regl olmuştum..
Ama yine de sizde çok okuyorum durdu başladı vs die, hazırım yani stok yaptım bekliyorum 🤓

Hastanede içtim kahve sigara yaptım valla kolumda damar yolu 😁
Psikolojime o kadar iyi geldi ki gebelik boyunca emzirme boyunca içenleri gördükçe yaptığım çok masum geldi valla yalan yok şu emzirme süreci bitsede istediğimi yiyip içsem diyorum
2 bira yuvarlayasım var boş acılı kokoreç yiyesim var sigara içesim var 😑
kokoreç emzirirkende yenilmiyo mu ya 😢

Toplamış hali bu olmasın inşallah amin 😂
Belki gelir bakalım evden çıkarken normal ped takıyom hala ama evde günlük ☺

Yok yav bırakmaz. Günde 2 defa biberon veriyorum ben de.. Ayık olduğu halde unutmuyo yani. Rahat edersin bence ver
hangi biberonla veriyosun canım
bide ben hiç sağmadım sütümü
cc falan diyosunuz ne kadar olması gerekiyo bebeğin doyması için

Biri paylaşmıştı burda atak haftalarını. Bilmiyorum hangi haftalar ama hani alışkanlıkları değiştiği zamanlar diyebiliriz.
bugünde aynı
gündüz hiç uyumuyo memede sürekli
allahtan gece güzel uyuyo yoksa halim haraptı
kol kalmadı bütüngün kucakta dolandırmaktan
bide fiziğe gidiyom boşuna yani dinlenemiyom hiç hep ayakta kucakta piş piş 🙄

Eşinin içmemesi güzel benimki yanımda püfür püfür içiyor

İçse zaten dayanamam yine bir iki içerdim.Iyi ki içmiyor.Bebe emiyor vicdan azabından ölürdüm😔 Hem birde bez parasını sigaraya niye versin ki çok zengin değiliz yani.Iki çocuğumuz var kendimizden kısıp onlara çok iyi bakmamız lazim

hangi biberonla veriyosun canım
bide ben hiç sağmadım sütümü
cc falan diyosunuz ne kadar olması gerekiyo bebeğin doyması için
Valla mama kutularına bakarsan öğünde 100ml ama ben mama verirsem 20-30 ml veriyorum yine meme veriyorum yanında..
sağma işini de hep emzirdikten sonra yaptım o da 50ml falan çıktı.
Onu da saatli vermiyorum ne zaman aranırsa arada içiyo.
Bnm biberon avent cam biberon

Valla mama kutularına bakarsan öğünde 100ml ama ben mama verirsem 20-30 ml veriyorum yine meme veriyorum yanında..
sağma işini de hep emzirdikten sonra yaptım o da 50ml falan çıktı.
Onu da saatli vermiyorum ne zaman aranırsa arada içiyo.
Bnm biberon avent cam biberon
şöyle bişey var e bebekte alsam mı ki

Eklentiler

• 43B0E362-FA6B-46A4-9720-74FD4871C109.png
    43B0E362-FA6B-46A4-9720-74FD4871C109.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 41
İçse zaten dayanamam yine bir iki içerdim.Iyi ki içmiyor.Bebe emiyor vicdan azabından ölürdüm😔 Hem birde bez parasını sigaraya niye versin ki çok zengin değiliz yani.Iki çocuğumuz var kendimizden kısıp onlara çok iyi bakmamız lazim
15 TL olmuş ya sigaralar benimki hayatta bırakmaz

Balık gibi kayıvercek sanıyosun di mi 😂
Ben Atlasta öğrenmiştim onu, hatta ebe kaçıncı çocuğun falan demişti 🤪
Çook rahat oluyo.
Bi kere yaptınsa artık gerisi gelir bence 😇
Linç yemeyeyim diye söylememiştim. Kızı ben ilk günden beri öyle tutuyorum ve gün aşırı lavaboda yıkıyorum 🙄

İnsallah göğsümü bırakmaz derdim o .rahat oluyordu işe yaramasını ümid ediyorum sagol canım
İlk çocuğumda avent biberonla vermiştim mamayı.memeden az gelip biberonla çok gelince memeyi bırakmıştı sadece 1 ay emzirebildim. keşke o zaman bilseymişim bu sistemi. Bu bebekte direk eds ile başladım çünkü memeden geliyor sanıp memeyi bırakmıyor. İnşallah seninde bırakmaz
Şekeri suyla kaynatınca mı şerbet oluyor ekstra tarçın vs konuluyormu?
Biz koyduk canım çubuk tarçın ve karanfil. 2,5 lt suya yarım kilo lohusa şekeri koyup kaynatılıyor. Tadına bakarsın ekstra tatlı istersen şeker ekleyebilirsin. Etiketini foto atayım hatta canım
şöyle bişey var e bebekte alsam mı ki
Ben büyük oğlanda bununla meme reddi yaşadım canım ama her çocuk bir olmaz tabi 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 1F0AE452-B5E2-4EC0-BF54-9A1DCED24908.jpeg
    1F0AE452-B5E2-4EC0-BF54-9A1DCED24908.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 43
Hellooo :KK25:

Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi? 🤓

Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var 😇
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda 😍
Buyur bebişimm ☕
. . .

Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim ☕
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez 😄

10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim 😇
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..
Tabi ki 😎

Ay kızlar benim oğlum bugün bir uslu bir uslu maşallah hep emdi uyudu emdi uyudu ay hep böyle olsa ya:))) dün öğlen 3 den gece 2 ye kadar uyumamıştı.şimdi de geceden korkuyorum terör estirmez inşallah

Back