Çok yenmese iyi olur sınıfında canım ama acılı yenmiyo ya acısız bişeyde Allah affetsin saman gibi geliyo banakokoreç emzirirkende yenilmiyo mu ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yenmese iyi olur sınıfında canım ama acılı yenmiyo ya acısız bişeyde Allah affetsin saman gibi geliyo banakokoreç emzirirkende yenilmiyo mu ya
Afiyet olsun canım gördüm hikayende:)))Ben 30 tane midye yedim heralde ama kokoreç yiyemedim hala
Sen qimsin?forumda yeni misinBende mutfaktayım şimdi.
Çamaşırları katladım
Yemek yapmaya giriştim
Kahrolası ev işleri
Sen söyleseydin ben seni korurdum başak kankim ben hergün öyle yıkıyorumLinç yemeyeyim diye söylememiştim. Kızı ben ilk günden beri öyle tutuyorum ve gün aşırı lavaboda yıkıyorum
ben hergün magnumla kapanışı yapıyorum
Ben hergün lavaboda yıkıyorum
Kim uğraşcak küvet falan evi pok götürüyor hala uyumadı bende vücudunu yıkadım bakim uyicak mı
Aynen full lavaboda yıkıyorum hatta çok kakası olunca altını hep yıkıyorumValla ya küvet falan uzun iş sırtım ağrıyo çok
Ben 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonlaMeme çok bibo az verirsen alışmaz ki kuzum
Ama kolayına gelip mokunu çıkarırsan biberonun alışır
Kardeşim kendi uykusu için gece biberonla verdiriyodu eşine onun bebeği bile alışmadıysaa
Gömdüm kızı azcık ama öyle
Benimki emzirirken büyüyen versiyonundanBenim memelerim yatarak emzirmeye müsait değil Yetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım ❤
Aslında bu topiğin en başında yazmıştım herkesten evvel ama hamileyken çok aktif değildimSen qimsin?forumda yeni misin
Ciddi misinSirriEyvan hoşgeldin canım aynı gün doğum yapmışız seninle 23 haziranda doğdu oğlum.
Özeldende yazmıştım sana 2015 haziran annesi olmamıştım nasip olmamıştı. Sen grubun moderatorüydün sanırım. 2016 Ekim ve 2019 haziran annesi oldum şükür kısmet burada yazışmak varmış.
Hoşgeldin
İnsallah canım sagolİlk çocuğumda avent biberonla vermiştim mamayı.memeden az gelip biberonla çok gelince memeyi bırakmıştı sadece 1 ay emzirebildim. keşke o zaman bilseymişim bu sistemi. Bu bebekte direk eds ile başladım çünkü memeden geliyor sanıp memeyi bırakmıyor. İnşallah seninde bırakmaz
Biz koyduk canım çubuk tarçın ve karanfil. 2,5 lt suya yarım kilo lohusa şekeri koyup kaynatılıyor. Tadına bakarsın ekstra tatlı istersen şeker ekleyebilirsin. Etiketini foto atayım hatta canım
Ben büyük oğlanda bununla meme reddi yaşadım canım ama her çocuk bir olmaz tabi
bugünde benimki öyle 3ten beri memede uyuyo bırakınca uyanıyoAy kızlar benim oğlum bugün bir uslu bir uslu maşallah hep emdi uyudu emdi uyudu ay hep böyle olsa ya:))) dün öğlen 3 den gece 2 ye kadar uyumamıştı.şimdi de geceden korkuyorum terör estirmez inşallah
ben mememi kesip ağzına vercem takılsın öyle o moddayım artıkBen bu kıza canlı meme alıcam direk nerde satılıyor bilen söylesin başedemiyorum artık
bende 3 aylıkkken başlıcam galibaBen 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonla
Kim bakacak annen veya bakıcı? İkisine birden mi?Ben 3.5 aylıkken işe geri başlayabilirim. Biberonla alılırmı ki hiç vermedim daha. Büyük oğlum ben evdeysen katiyen almıyordu biberon sonra ben yokken ta 1 yaşında mecburen içmiş biberonla
Tamam hg aramızaAslında bu topiğin en başında yazmıştım herkesten evvel ama hamileyken çok aktif değildim
Birkaç sayfa geride tanıttım kendimi
Mahallenin muhtarıTamam hg aramıza
İsim nedir? nerden yazıyorsun
Bebeğin kaçıncı haftada doğdu
İlk bebek mi
Kaç kg ve cm doğdu
İyi misin
Meylen benim kızlardan biri de geçemedi testi aynı şeyi söylediler. Bayramdan sonra yine gitcez. Yarın haber et bizrHergün yıkıyorum da 3 gün yıkayamicam şükocum cumartesi kulak testimiz var
Daha yeni çıktı 2 gündür