• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    126
Kızlar uyuyamıyorummmmmmmmm. Ya çıldırcam. Sağıma soluma yatmaktan omuzlarım çürüdü. Kasıklarım ve kaburgalarım ağrıyor. Saat başı tuvalet için kalkıyorum. Bildiğiniz baykuş oldum. Deneyimli annelere soruyorum. Artık doğuma kadar hep mi böyle. Gebelik başında uyumaktan gözlerimi açamazken şimdi gözlerimi kapatamıyorum Yokmu bunun bi ayarı?
Ben aylardır uyku sıkıntısı çekiyorum vallahi kafayı yedim artık. Yok arkadaş dalamıyorum uykuya. Şimdi bulduğum tüm yöntemleri yazıcam ama bi gün etki ediyo bi gün etmiyo yani sen yine de dene.
1-Gün icinde mutlaka toplam bi saat yürümüş olmam gerekiyo benim yoksa günlerce imkanı yok uyumam.
2- yatmadan ılık hafif sıcak duş güzel uyutuyo bebekler gibi uyku rutini yaptım kendimede sjjdjskd
3- bunu doktoruma sorup yaptım sende mutlaka sor yastığıma yada çarşafıma bir damla lavanta damlatıyorum

Canım doktorum bana fitil yapma ağızdan al dedi zaten yapamıyorum ben bir kaç kez denedim canımı acıttım. Sadece hafif uyku yapıyor ona da alıştım. Bakalım yatmaktan başka çare yok inşallah 35 leri ben de görürüm

Ben de ilk bu haftalarda kasılmaya yaşamıştım sen gene de takipte ol ne kadar sürede sıklaşıyor not al karnının alt tarafı biraz uyuşuyor gibi oluyor sonra geçiyor inşallah sıkıntısız bu süreci atlatiriz ben de ocağın sonunu göreyim diye dua ediyorum bol bol istirahat et ve sıvı al
Dikkat ediyorum canim senin ikizler tüp bebek mi benim klomenle oldu

Kuşuummm hiç korkmaaa dualarım sizinle her şey mükemmel olcak 🥰 senin nazlı çiçeklerin seni üzmeyecek 🤲🏻🥹🥰
Aminnn canımm Mayamm :KK60: :cry: :cry:
Öyle yorgunum kii geçse şu günler alsam kucağıma ikisinide evimize gitsem diyorum.Bunlar tam nazlı çiçekler varya dün konuşuyorum ikisi de sırayla tepki veriyor🥹🥹

Dikkat ediyorum canim senin ikizler tüp bebek mi benim klomenle oldu
Evett canım tüp bebekle hamile kaldım.
mucizelerimiz bizi üzmeyecek.Ben biraz kendimi yıpratıyorum ağlıyorum ister istemez ama güçlü kalmaya çalışıyorum 🙏🏻🥹

Aminnn canımm Mayamm :KK60: :cry: :cry:
Öyle yorgunum kii geçse şu günler alsam kucağıma ikisinide evimize gitsem diyorum.Bunlar tam nazlı çiçekler varya dün konuşuyorum ikisi de sırayla tepki veriyor🥹🥹
Neler çektiğini en yakından gördüm o yüzden mutluluğu çok çok hakediyorsun 😍 sonu çok güzel olcak 😍🙏

mucizelerimiz bizi üzmeyecek.Ben biraz kendimi yıpratıyorum ağlıyorum ister istemez ama güçlü kalmaya çalışıyorum 🙏🏻🥹
Seni o kadar iyi anlıyorum ki sarılmak istedim❤️‍🩹❤️ Bende çok ağlıyorum oğlum gördü Bi kere çok üzüldü. Çok zorlandım bu süreçte yatarak aylar geçirmek zor. Rabbım biliyor emeklerimizi sağlıklı olsunlar zamanında doğuralim inşallah. Sende üzme artık kendini güzel haftalardasin moralini hiç bozma çünkü etkileniyorlar. Emin ol onlar çok güçlü gördüm yaşadım çünkü

Ay ben çok ağladım dün falan ama doktorum ağlama daha da durumu kötüleştirme sakin ol ve yat dedi ilaçlarını düzenli iç dedi. Bakalım Allah bize yardım etsin inşallah 🙏

Ayarı yok bende kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor ağırlaştım kramplaştım karnım acıyor büyüdü dönemiyorum. Sırt üstü de yatmak sakincaliymis. Ben de nasil yatacağımı şaşırdım artık.Gerçekten acayip bir haldeyim
🥰 maşallah34 olmuşsunuz siz kocaman olmuş az kalmış gelmesine en azından erkenden kurtulacaksın daha 2 ay bekleyeveğim böyle en kötüsüde bu 😣

Kizlaaar kocacim ve kızkardeşim de anlık olarak hasta ve benim boğazım agriyacak hissediyorum şuan hafif de bi öksürük oluşmaya başladı 🙂↕️ ilaçsız boğaza da iyi gelecek multi iyilestirici tüm tariflere açığım acil 🥹😂😂

Kizlaaar kocacim ve kızkardeşim de anlık olarak hasta ve benim boğazım agriyacak hissediyorum şuan hafif de bi öksürük oluşmaya başladı 🙂↕️ ilaçsız boğaza da iyi gelecek multi iyilestirici tüm tariflere açığım acil 🥹😂😂
Kaynamış suya bal ve limon ekleyip tuketebilirsin. Varsa karadut özüde iyi geliyor.

Back