Biz de yaptirircaz canım.Buyurse yaşına falan girince çok zor olur hem de travmatik bir surec olur.Ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyor ve o kadar az acili oluyormusKızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
Yapan doktor ve hastaneler var,ama pek memnun degiler yaptiranlar,gelecek seneye kadar Türkiye gelmemiz imkansiz,hem oğlan küçük hem eşimin işleri yoğun,biz gelmeye de oğlan 10 aylık falan olurDemi bı de o var. Oralarda sünnet yaygın değil ki. Siz nasıl yaptırmayı düşünüyorsunuz? Buraya falan mı geleceksiniz ?
Bi önceki sayfalara bak istersen,yazmışlardi arkadaşlarHanımlar biogaia gaz damlasını günde ne kadar veriyorsunuz? Doktor miktarı yazmamış..
Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse yaBiz de yaptirircaz canım.Buyurse yaşına falan girince çok zor olur hem de travmatik bir surec olur.Ne kadar erken olursa o kadar cabuk iyilesiyor ve o kadar az acili oluyormus
Ben detayli konusmadim canim.Ama bildiğim kadarıyla lokal anestezi alırsa ac kalması gerekmiyor.Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse yabekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim
aynen mecburiyetler çalışmayı gerektirebilir.bende 3 aylıkkken başlıcam galiba
sağıp vermeye alıştırsam iyi olcak ama emzirmekte istiyom kafamda deli sorular
büyük oğlumun bakıcısı iyiydi ama onun evine götürüyordu. 2 yaşından sonra o bakmaya başlamıştı ama baya ben baktım oğluma ama bunda şartlar yüzünden erken olabilir oyüzden eve gelecek hemde ortalığı toplayabilecek birine ihtiyacım var. Nnem farklı şehirde olduğu için mecbur bakıcı bakıyorum ama ara ara annem de gelip kalır kontrol eder.Kim bakacak annen veya bakıcı? İkisine birden mi?
biz pisizAman yarabbi ne çok sayfa yazılmış okumak ne mümkün, kızzz sizin hiç mi bayram hazırlığınız temizliğiniz yok, bizde hem bayram hazırlığı hem kış hazırlığı son sürat annem sağolsun boş durdurmuyor gezmeler bitti mutfakla uğraşıyoruz bol bol
1 günde iyileşiyor lar. Bize eski usül sünnet önerdiler. Erkenden yaptırmaya fayda var. Bu sefer bende Ekim gibi fln yaptırmayı düşünüyorum.Kızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
Biz 20 günlük bebeye 10 saatlik yola çıktık birşey olmaz.Bugün De amma yazmışsınız. Valiz filan hazırladım ben de. Allah akıl fikir versin 13 günlük bebeyle memlekete gidiyom kocanın aklına uyup. Avrupai takılacam bu bebekte bakalım noluyoo
Günde beş damla canımHanımlar biogaia gaz damlasını günde ne kadar veriyorsunuz? Doktor miktarı yazmamış..
Biz karı koca 2ser paket içerdik. Birakali 1 yılı geçti. Şimdi bir de 18 tl olmuş. Günlük 42 tl. Abowww hayatta başlamam, başlayan kocayı da düverin vallaBunların hepsi keş çıktı Rıza baba
Ne cok sigaracı varmış grupta
Ben ağzıma sürmedim de eşim sağolsun dibine vuruyor minimum 2 paket içiyor
Bende yooook:)))
aynen mecburiyetler çalışmayı gerektirebilir.
büyük oğlumun bakıcısı iyiydi ama onun evine götürüyordu. 2 yaşından sonra o bakmaya başlamıştı ama baya ben baktım oğluma ama bunda şartlar yüzünden erken olabilir oyüzden eve gelecek hemde ortalığı toplayabilecek birine ihtiyacım var. Nnem farklı şehirde olduğu için mecbur bakıcı bakıyorum ama ara ara annem de gelip kalır kontrol eder.
biz pisizvalla yazlıkta olunca eve gelecek kimse yok öyle herzamankş temizliği yaptık oyüzden
1 günde iyileşiyor lar. Bize eski usül sünnet önerdiler. Erkenden yaptırmaya fayda var. Bu sefer bende Ekim gibi fln yaptırmayı düşünüyorum.
Biz 20 günlük bebeye 10 saatlik yola çıktık birşey olmaz.
Kaç saat yol? Hadi bakalım avrupaiBugün De amma yazmışsınız. Valiz filan hazırladım ben de. Allah akıl fikir versin 13 günlük bebeyle memlekete gidiyom kocanın aklına uyup. Avrupai takılacam bu bebekte bakalım noluyoo
Ayy Ayn düşünüyoruz. Onun hatırlamasını asla istemiyorum. Bu yükü biz çekelim ama o bilmesin istiyorum. Ama o kadar korkuyorum ki canı acirsa napariz ? Anestezi için 4 saat aç kalması gerek o 4 saat onu aç bırakacak olmak bile su an ağlama isteği doğuruyor bende. Keşke bı an evvel olsa bitse yabekledikçe daha da zorlaşacak sanki. Bı de lazerli yapılan sünneti pek güvenilir bulmuuorlar eski usul dikişli sünnet mu daha doğru acaba. Çok karmasigim
Kızlar her şey yolundaysa minikken daha iyi. 8 günlükken yaptırdık. Dr muayene etti emiyor di mi diye sordu o kadar. Aç falan değildi. Çıkınca da hemen emzirdim. Biraz emdiğini çıkarıyor. Önlük bone falan giydi de bilmiyorum demek bizimki lokal anesteziydi. Birkaç saat müşahade. Sonra evimize.Ben detayli konusmadim canim.Ama bildiğim kadarıyla lokal anestezi alırsa ac kalması gerekmiyor.
ay ne bileyim ya herkes bişey diyoYok kuzum ya ağzıma vurmadım çok gazlı Bi bebeğim yok ama gazlı olsa anca bu kadar olur hepsini bende yaşıyorum huysuz uykusuz meme düşkünü ağlak
Seninkide benimki gibi olmasın emin miyiz gaz olduğuna?
Hergün aynı saatte 5 damla birde ilaç buzdolabında saklanmalıHanımlar biogaia gaz damlasını günde ne kadar veriyorsunuz? Doktor miktarı yazmamış..
Kızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
Canım senın kullandıgın mamanın fotosu varmı bi kac cesidi var sanırımKızlar bebeğimi sünnet ettirmeye karar verdim ama korkuyorum içim sıkılıyor kaç günde iyi oluyor acaba bilgisi olan var mı ? Bayram sonu eşim de burnundan ameliyat olacak. İkisi de aradan çıksın diyorum. Eşime annesi bakacak bende oğluma.
Evet bosalıyordu canımSöyle emer gibi gelir sana kendisi de emdim sanar ama dil bağı ya da dudak bağı varsa sütü çekemez.Senin memelerin bosaliyormuydu o emerken.
Evet var canım cesitleri. Karton kutuda olandan kullanıyorum organic diye geçiyor sanırım.Canım senın kullandıgın mamanın fotosu varmı bi kac cesidi var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?