2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun rabbim şifa versin. Ben 5 gündür çekiyorum ve hala hastanedeyim daha da kalıcam pisikolojim alt üst oldu .bayram-ı burda geciricez kızımla
Amin. Allah razı olsun canım. Sana da geçmiş olsun

Canım kanım benim de düşük.10.3 tu en son hgb değerim.Onunla alakasi yok bence.Ilk bir hafta çok yoğun oldu benim kanama.Birden tak diye kesildi tam 5 gün.Sonrasinda yani 12.gün bi başladı 29.gunumuz büyük 2 ped gidiyor günlük.Yalniz 2 gündür rengi kahverengiye döndü gibi.Azalacak ve bitecek diye tahmin ediyorum.Ilk doğumda 35 gün sürmüştü.Seninde öyle tahmin ediyorum yeniden başlayabilir.

Oyy işin zor desene ne kadar gidicen? Kaşık biberonlar var onunla dene

Aşırıı sigara içmek istiyorum ya
Kızda hamilelik+emzirme süresince aklıma bile gelmemişti
Düşüncesi bile haksızlık gibi geliyo oğluma
Ahhh ahh deşme yaramıı kahveyle bazen 1 tane götürüyorum valla hiç Iyi yapmıyorum ama teselli ediyorum

Canım şırıngayla verebilirsiniz. Meme reddi yapmaz. Ben ilk zamanlar meme ucum olmadığından öyle verdim

Beslenme katateri al canım mama ordan gelsin kataterin ucunu memeyle birlikte ağzına ver

4300 2 ama sleepy nin 1 i gibi sanki yani bana öyle geldi

Valla kocam Lm içiyo ondan alıyorum 1 tane hergün yapmıyorum ama arada gidiyo

Demeyin şimdi ya ben 2.ye hamile kalma düşüncesi olunca bıraktım.Esimden otlaniyodum günde bir iki dal nefsimi köreltmek icin.Burda konusu geçince burnuma kokusu geldi meretin sanki güzel biseymis gibi Eşim ramazanda bıraktı.Birakmazsan bende başlarım diye tehdit etmiştim.

Peki ne zamana kadar dısarıda falan zor olur keske sütüm yetseydı
Evet canım doğduğundan beri mamayı böyle veriyorum. Arada sağdığım sütüde bu şekilde veriyorum. Sütümde arttı bu sayede. İlk zamanlar 5-10 cc sağdığım sütü şimdi tek memeden 40cc sağıyorum. Bebeğim hiç yutkunmazdı şimdi 5-10 dk aktif yutkunma sesini duyuyorum. Hatta bu ara bende inanamıyorum sütüm nasıl yetiyor diye o kadar alışmışımki mamayla doyurmaya İki memeyi de emzirip son anlarda mama verince 10-20 cc yiyip bırakıyor. Dışardada kesinlikle zor değil canım.
Hacı şeriften lohusa şerbeti şekeri alan tadını begenen varmı? Mavi rengi güzel görünüyor
Ben mavisini aldım canım güzel tadı ama rengi yeşil oluyor yapınca o da güzel

Eşinin içmemesi güzel benimki yanımda püfür püfür içiyor

Canım zaten bunda amaç memeyi uyarıp sütü de arttırmak belki bu sayede zamanla sutun de artar
Sütüm fazla aslında ama yaglımı degil anlamadım .bı sagmada 90 120 cıkıyo bebegide 2saate bı emzirdim .simdi bi kere mama verdim göğsümü almıyo .deneyeyim eds yi

İnsallah göğsümü bırakmaz derdim o .rahat oluyordu işe yaramasını ümid ediyorum sagol canım

Şekeri suyla kaynatınca mı şerbet oluyor ekstra tarçın vs konuluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…