ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.702
- 158
Amin. Allah razı olsun canım. Sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun rabbim şifa versin. Ben 5 gündür çekiyorum ve hala hastanedeyim daha da kalıcam pisikolojim alt üst oldu .bayram-ı burda geciricez kızımla
Hellooo
Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi?
Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda
Buyur bebişimm️
. . .
Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim️
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez
10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..
Yiyoruz canım da acılı olmayan kokoreçi göynüm kabul etmiyorrrrAy kokoreç yine mi yiyemiyoruz+ =❤
Oyy işin zor desene ne kadar gidicen? Kaşık biberonlar var onunla deneaman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
Sıcak olur bence canım. Ayrıca bacaklarını rahat hareket ettiremeyebilirtam yapınca çok mu sıcak olur ki?
Ahhh ahh deşme yaramıı kahveyle bazen 1 tane götürüyorum valla hiç Iyi yapmıyorum ama teselli ediyorumAşırıı sigara içmek istiyorum ya
Kızda hamilelik+emzirme süresince aklıma bile gelmemişti
Düşüncesi bile haksızlık gibi geliyo oğluma
Canım şırıngayla verebilirsiniz. Meme reddi yapmaz. Ben ilk zamanlar meme ucum olmadığından öyle verdimaman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
Ahhh ahh deşme yaramıı kahveyle bazen 1 tane götürüyorum valla hiç Iyi yapmıyorum ama teselli ediyorum
Yaa hamileyken demiştik midye kokoreç yicez diye de bana hala kısmet olmadıYiyoruz canım da acılı olmayan kokoreçi göynüm kabul etmiyorrrr
Valla kocam Lm içiyo ondan alıyorum 1 tane hergün yapmıyorum ama arada gidiyoHangisinden canım
Beslenme katateri al canım mama ordan gelsin kataterin ucunu memeyle birlikte ağzına verBugun doktora gittim ve 1haftadır sadece emzirdim zorla alıstırdım bi ara alısmıstı red yasadık bida asla almamısken son 1haftadır sadece emdi ve hiç kilo almamıs bi haftada doktor hemen mama ver bebek komaya girer bı günde alması gereken kıloyu bıle almamıs dedi halbukı yutkunma sesi yeterli gibi geliyordu ama bezi az kırlenıyordu. Uykuya gecemıyordu aglıyordu ac oldugunu hissedıyordum.tekrar mamaya basladık ama göğsümğ bırakmasını istwmıyorum bu yuzden. Biberon onerisi olan varmı yavas akımlı falan
4300 2 ama sleepy nin 1 i gibi sanki yani bana öyle geldikuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun
Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Canım zaten bunda amaç memeyi uyarıp sütü de arttırmak belki bu sayede zamanla sutun de artarPeki ne zamana kadardısarıda falan zor olur keske sütüm yetseydı
Valla kocam Lm içiyo ondan alıyorum 1 tane hergün yapmıyorum ama arada gidiyo
Mamayıdamı?
Evet canım doğduğundan beri mamayı böyle veriyorum. Arada sağdığım sütüde bu şekilde veriyorum. Sütümde arttı bu sayede. İlk zamanlar 5-10 cc sağdığım sütü şimdi tek memeden 40cc sağıyorum. Bebeğim hiç yutkunmazdı şimdi 5-10 dk aktif yutkunma sesini duyuyorum. Hatta bu ara bende inanamıyorum sütüm nasıl yetiyor diye o kadar alışmışımki mamayla doyurmaya İki memeyi de emzirip son anlarda mama verince 10-20 cc yiyip bırakıyor. Dışardada kesinlikle zor değil canım.Peki ne zamana kadardısarıda falan zor olur keske sütüm yetseydı
Ben mavisini aldım canım güzel tadı ama rengi yeşil oluyor yapınca o da güzelHacı şeriften lohusa şerbeti şekeri alan tadını begenen varmı? Mavi rengi güzel görünüyor
Eşinin içmemesi güzel benimki yanımda püfür püfür içiyorDemeyin şimdi ya ben 2.ye hamile kalma düşüncesi olunca bıraktım.Esimden otlaniyodum günde bir iki dal nefsimi köreltmek icin.Burda konusu geçince burnuma kokusu geldi meretin sanki güzel biseymis gibiEşim ramazanda bıraktı.Birakmazsan bende başlarım diye tehdit etmiştim.
Deneyeyim sagolBeslenme katateri al canım mama ordan gelsin kataterin ucunu memeyle birlikte ağzına ver
Sütüm fazla aslında ama yaglımı degil anlamadım .bı sagmada 90 120 cıkıyo bebegide 2saate bı emzirdim .simdi bi kere mama verdim göğsümü almıyo .deneyeyim eds yiCanım zaten bunda amaç memeyi uyarıp sütü de arttırmak belki bu sayede zamanla sutun de artar
İnsallah göğsümü bırakmaz derdim o .rahat oluyordu işe yaramasını ümid ediyorum sagol canımEvet canım doğduğundan beri mamayı böyle veriyorum. Arada sağdığım sütüde bu şekilde veriyorum. Sütümde arttı bu sayede. İlk zamanlar 5-10 cc sağdığım sütü şimdi tek memeden 40cc sağıyorum. Bebeğim hiç yutkunmazdı şimdi 5-10 dk aktif yutkunma sesini duyuyorum. Hatta bu ara bende inanamıyorum sütüm nasıl yetiyor diye o kadar alışmışımki mamayla doyurmaya İki memeyi de emzirip son anlarda mama verince 10-20 cc yiyip bırakıyor. Dışardada kesinlikle zor değil canım.
Ben mavisini aldım canım güzel tadı ama rengi yeşil oluyor yapınca o da güzel
Şekeri suyla kaynatınca mı şerbet oluyor ekstra tarçın vs konuluyormu?Evet canım doğduğundan beri mamayı böyle veriyorum. Arada sağdığım sütüde bu şekilde veriyorum. Sütümde arttı bu sayede. İlk zamanlar 5-10 cc sağdığım sütü şimdi tek memeden 40cc sağıyorum. Bebeğim hiç yutkunmazdı şimdi 5-10 dk aktif yutkunma sesini duyuyorum. Hatta bu ara bende inanamıyorum sütüm nasıl yetiyor diye o kadar alışmışımki mamayla doyurmaya İki memeyi de emzirip son anlarda mama verince 10-20 cc yiyip bırakıyor. Dışardada kesinlikle zor değil canım.
Ben mavisini aldım canım güzel tadı ama rengi yeşil oluyor yapınca o da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?