2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Aslında biterse çok şaşırmam Atlasta da 12 gün sürmüştü. 8-9 aylıkken de regl olmuştum..
Ama yine de sizde çok okuyorum durdu başladı vs die, hazırım yani stok yaptım bekliyorum

kokoreç emzirirkende yenilmiyo mu ya

hangi biberonla veriyosun canım
bide ben hiç sağmadım sütümü
cc falan diyosunuz ne kadar olması gerekiyo bebeğin doyması için

Biri paylaşmıştı burda atak haftalarını. Bilmiyorum hangi haftalar ama hani alışkanlıkları değiştiği zamanlar diyebiliriz.
bugünde aynı
gündüz hiç uyumuyo memede sürekli
allahtan gece güzel uyuyo yoksa halim haraptı
kol kalmadı bütüngün kucakta dolandırmaktan
bide fiziğe gidiyom boşuna yani dinlenemiyom hiç hep ayakta kucakta piş piş

Eşinin içmemesi güzel benimki yanımda püfür püfür içiyor

İçse zaten dayanamam yine bir iki içerdim.Iyi ki içmiyor.Bebe emiyor vicdan azabından ölürdüm Hem birde bez parasını sigaraya niye versin ki çok zengin değiliz yani.Iki çocuğumuz var kendimizden kısıp onlara çok iyi bakmamız lazim

hangi biberonla veriyosun canım
bide ben hiç sağmadım sütümü
cc falan diyosunuz ne kadar olması gerekiyo bebeğin doyması için
Valla mama kutularına bakarsan öğünde 100ml ama ben mama verirsem 20-30 ml veriyorum yine meme veriyorum yanında..
sağma işini de hep emzirdikten sonra yaptım o da 50ml falan çıktı.
Onu da saatli vermiyorum ne zaman aranırsa arada içiyo.
Bnm biberon avent cam biberon

şöyle bişey var e bebekte alsam mı ki

Eklentiler

• 43B0E362-FA6B-46A4-9720-74FD4871C109.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 41
15 TL olmuş ya sigaralar benimki hayatta bırakmaz

Balık gibi kayıvercek sanıyosun di mi
Ben Atlasta öğrenmiştim onu, hatta ebe kaçıncı çocuğun falan demişti
Çook rahat oluyo.
Bi kere yaptınsa artık gerisi gelir bence
Linç yemeyeyim diye söylememiştim. Kızı ben ilk günden beri öyle tutuyorum ve gün aşırı lavaboda yıkıyorum

İnsallah göğsümü bırakmaz derdim o .rahat oluyordu işe yaramasını ümid ediyorum sagol canım
İlk çocuğumda avent biberonla vermiştim mamayı.memeden az gelip biberonla çok gelince memeyi bırakmıştı sadece 1 ay emzirebildim. keşke o zaman bilseymişim bu sistemi. Bu bebekte direk eds ile başladım çünkü memeden geliyor sanıp memeyi bırakmıyor. İnşallah seninde bırakmaz
Şekeri suyla kaynatınca mı şerbet oluyor ekstra tarçın vs konuluyormu?
Biz koyduk canım çubuk tarçın ve karanfil. 2,5 lt suya yarım kilo lohusa şekeri koyup kaynatılıyor. Tadına bakarsın ekstra tatlı istersen şeker ekleyebilirsin. Etiketini foto atayım hatta canım
şöyle bişey var e bebekte alsam mı ki
Ben büyük oğlanda bununla meme reddi yaşadım canım ama her çocuk bir olmaz tabi

Eklentiler

• 1F0AE452-B5E2-4EC0-BF54-9A1DCED24908.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 43
Tabi ki

Ay kızlar benim oğlum bugün bir uslu bir uslu maşallah hep emdi uyudu emdi uyudu ay hep böyle olsa ya:))) dün öğlen 3 den gece 2 ye kadar uyumamıştı.şimdi de geceden korkuyorum terör estirmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…