Kilosu gayet iyi günlük 20 30 gram alması gerek bir ayda da 600 ile 1000 gram olması gerek senin 685 gram almışCanımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Ve bu gün 29. Gün kg 4400
Acaba az mı almış?
Bu arada günün 6-7 çişli,, 3-4 kakalı bez çıkarıyoruz..
Ben çocuğu doğurdum 10 günlük falandı soluğu zor aldım kokoreççide yarım kokoreç ve midyeyi göndüm Allah affetsinAy kokoreç yine mi yiyemiyoruz+ =❤
Tahmin etmiştim teşekkür ederim Bilgi içinBende var terletiyor kumaşıda 100 pamuk değil naylonlu
Hemen bakayım canım sağolkuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun
Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Toplamış hali bu olmasın inşallah aminHellobence kansızlıktan değil canım.Bir ara benim de aynı soyledigin gibi olmuştu pıhtı kalmış mı diye baktı doktor kalmamış dedi.sonra tekrar oldu kanama hafif hafif.bunye meselesi bence.belki de cabuk toparlamıştır rahim kendini
Yok yav bırakmaz. Günde 2 defa biberon veriyorum ben de.. Ayık olduğu halde unutmuyo yani. Rahat edersin bence veraman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
Rahim toparlamıştır da deri toparlamamıştır belki canım sıkma güzel canınıToplamış hali bu olmasın inşallah amin
Belki gelir bakalım evden çıkarken normal ped takıyom hala ama evde günlük ☺
Yok yav bırakmaz. Günde 2 defa biberon veriyorum ben de.. Ayık olduğu halde unutmuyo yani. Rahat edersin bence ver
Valla bende yedimBen çocuğu doğurdum 10 günlük falandı soluğu zor aldım kokoreççide yarım kokoreç ve midyeyi göndüm Allah affetsin
Canımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Ve bu gün 29. Gün kg 4400
Acaba az mı almış?
Bu arada günün 6-7 çişli,, 3-4 kakalı bez çıkarıyoruz..
Biri paylaşmıştı burda atak haftalarını. Bilmiyorum hangi haftalar ama hani alışkanlıkları değiştiği zamanlar diyebiliriz.benimkide dün ilk defa bu kadar çok huysuzlandı
atak haftası dediğiniz ne zaman oluyo
İki yıkamadan birini ebeveyn banyo lavabosunda küçük leğende pıt pıt hallediyorum ben de.Ay ben lavaboda yıkadım bugün :) koluma serdim bi güzel sadece popoyu yıkıcaktım aslında ama komple yıkayıverdim
Geçiyo o isilikler canım
Geçsin şu işitmeyi de bakalım
Ay benimki de öyle diyo yaben hergün diyorum bunu sigara içmek istiyorum diye
eşimde canın dayak istiyo diyo
3715 canım bu gün 4400 geldiCanım 3670 doğmuştu. Senin bebiş kaç doğdu ki ?
Kilosu gayet iyi günlük 20 30 gram alması gerek bir ayda da 600 ile 1000 gram olması gerek senin 685 gram almış
Sağ olun canımcımlar için rahatladıMaşallah Aybala hatuna daha ne olsun annesi.Gayet ideal 1 kilo almış.Zaten ilk aylar 600 gr ila 1500 gr arası alması gerekiyor.Alt sınırın üzerindeyse sıkıntı yok.Her bebek tombul olmak zorunda degil.Sagligi yerinde ise missss.
Mamayıdamı?Ben eds ile veriyorum canım bu şekilde
Doğması gereken günden sonra 4.-5.hafta atak haftası oluyormuş canımbenimkide dün ilk defa bu kadar çok huysuzlandı
atak haftası dediğiniz ne zaman oluyo
Peki ne zamana kadarEds dene canım.emzirme destek sistemi yaz nasıl yapılacağı çıkıyor
Benim memelerim yatarak emzirmeye müsait değilGece yatarak emziriyorum ben gündüz de bazen
Nolcak kızlar ya kokoreç, kumru, sucuk hamileyken de emzirme dönemi de yedim ben.
Benim memelerim yatarak emzirmeye müsait değilYetişmiyor çocuğun ağızına. Koca memeler grubuna gıcığım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?