• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Ve bu gün 29. Gün kg 4400
Acaba az mı almış?
Bu arada günün 6-7 çişli,, 3-4 kakalı bez çıkarıyoruz..
Kilosu gayet iyi günlük 20 30 gram alması gerek bir ayda da 600 ile 1000 gram olması gerek senin 685 gram almış

kuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun

Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Hemen bakayım canım sağol

Hello🥰bence kansızlıktan değil canım.Bir ara benim de aynı soyledigin gibi olmuştu pıhtı kalmış mı diye baktı doktor kalmamış dedi.sonra tekrar oldu kanama hafif hafif.bunye meselesi bence.belki de cabuk toparlamıştır rahim kendini
Toplamış hali bu olmasın inşallah amin 😂
Belki gelir bakalım evden çıkarken normal ped takıyom hala ama evde günlük ☺️

aman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
Yok yav bırakmaz. Günde 2 defa biberon veriyorum ben de.. Ayık olduğu halde unutmuyo yani. Rahat edersin bence ver

Toplamış hali bu olmasın inşallah amin 😂
Belki gelir bakalım evden çıkarken normal ped takıyom hala ama evde günlük ☺

Yok yav bırakmaz. Günde 2 defa biberon veriyorum ben de.. Ayık olduğu halde unutmuyo yani. Rahat edersin bence ver
Rahim toparlamıştır da deri toparlamamıştır belki canım sıkma güzel canını
😊

Canımlar bizde bayramın 1. Günü 1 aylık oluyoruz.. Onun için bu gün gidip ilk ay aşısını olduk, kuzum bi vıyaktadı sonra sızdı kaldı, eve gelince huysuzlandı da uyudu şükür.
Kilosu aklıma takıldı?
Tazyikli süt sorunumuz olduğu için meme ile sorun yaşadığımız günlerde sakinleşsin ve doysun diye 2 - 3 günde bir 60 veya 90 cc mama veriyorum duruma göre. Ama bizimki cılız gibi geldi bana.
Doğum kg 3715
Taburcu kg 3365
1 hafta kg 3755
18 günlük kg 4100
Ve bu gün 29. Gün kg 4400
Acaba az mı almış?
Bu arada günün 6-7 çişli,, 3-4 kakalı bez çıkarıyoruz..

Maşallah Aybala hatuna daha ne olsun annesi.Gayet ideal 1 kilo almış.Zaten ilk aylar 600 gr ila 1500 gr arası alması gerekiyor.Alt sınırın üzerindeyse sıkıntı yok.Her bebek tombul olmak zorunda degil.Sagligi yerinde ise missss.

ben hergün diyorum bunu sigara içmek istiyorum diye
eşimde canın dayak istiyo diyo 🤣
Ay benimki de öyle diyo ya 😢 içim gidiyo içimmm
Canım 3670 doğmuştu. Senin bebiş kaç doğdu ki ?
3715 canım bu gün 4400 geldi
Kilosu gayet iyi günlük 20 30 gram alması gerek bir ayda da 600 ile 1000 gram olması gerek senin 685 gram almış
Maşallah Aybala hatuna daha ne olsun annesi.Gayet ideal 1 kilo almış.Zaten ilk aylar 600 gr ila 1500 gr arası alması gerekiyor.Alt sınırın üzerindeyse sıkıntı yok.Her bebek tombul olmak zorunda degil.Sagligi yerinde ise missss.
Sağ olun canımcımlar için rahatladı 😘 benim kız halen yenidoğan giyiniyor 😂 1-3 ayların göğüs kısmı bol oluyo

Back