• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
@Akilvar cnm ne hormonu bilmiom🤗 ama benim tam kontrole gideceğm hafta oldu doktor gördü yani, normal olabilir dedi kendş kendine geçicek dedi, bizde hergğn banyo yaptırıyoruz, gün içinde mustelanın suyuyla ve kaynamış suylada yüzünüde siliyorum ama gala geçmedi çıkıyo geçiyp sonraki gün başka yerlerde çıkıo, ergen oldu kızım bende geçmesini bekliyorum 😒😂
Durumlar aynı
Hiç bişey sürmeye gerek yok dedi dr
Beklemek tek çare galiba

Ay ben lavaboda yıkadım bugün :) koluma serdim bi güzel sadece popoyu yıkıcaktım aslında ama komple yıkayıverdim

Geçiyo o isilikler canım
Geçsin şu işitmeyi de bakalım
Ben hergün lavaboda yıkıyorum 😁😁
Kim uğraşcak küvet falan 😑 evi pok götürüyor hala uyumadı bende vücudunu yıkadım bakim uyicak mı

Ablam yoğun bakım bebek hemşiresiydi
Öyle yıkıyomuş onlar hep kollarına serip bebeyi
Ama ben korkuyorum çok küçüklerken bi cesaret geldi bugün
Balık gibi kayıvercek sanıyosun di mi 😂
Ben Atlasta öğrenmiştim onu, hatta ebe kaçıncı çocuğun falan demişti 🤪
Çook rahat oluyo.
Bi kere yaptınsa artık gerisi gelir bence 😇

Canım ben daha öncede yazdım kullanıyorum bende arkadaşlardan duymuştum ilk onla başla dediler bez değiştirince pişik yapabiliyormuş hep aynı bezle gitmek lazım dediler sorun yaşamadım doğduğundan beri.biz kaç kilo olduk bilmiyorum en son aşıda tartıldı 5 kiloydu 6 ya yaklasmısızdır diyorum 3/6 kilo kullanıyorum şuan elimdeki bitsin bir büyüğüne gecicem
Bence az almamış canım bana günde 20 gram demişti doktor 11 günde 300 gram almış senin
alayım deneyim bakalım, inşallah pişik olmaz da devm ederiz.. Günlük 20 gramsa iyi kuzum, asm de bilgilendirme yapmadılar da merak ettim 😘
Canım ayda 1 kilo gayet güzel hiç takılma düşünme
Sağ ol canım benim 🤩

Hellooo :KK25:

Kahvemi aldım da geldim. İçelim mi? 🤓

Bebişimi council’a register ettirdim de geldim.. Sabah giremedim şu 3-5 gün hep resmiyet işlerimiz var 😇
Yok ki bi asistanım sizi kahvesiz bırakmayalım şuralarda 😍
Buyur bebişimm ☕
. . .

Sıcacıık mis kokulu kahve getirdim şekerim ☕
Bizim evde ekmek biter su biter kahve bitmez 😄

10. Gün bitti kanama, sarımsı bişiler geldi. Gelene git gidene gel denmez dedim bekledim..
Şimdi o da yok ortalarda ama sudan mı normal doğumdan mı bilemiyorum.
Karnım aynı duruyo rahim toplandıkça kanama başlicak belki yeniden. Hiiiç bi fikrim yok ama nasılsa evdeyim die günlük ped kullanmaya başliyim dedim 😇
Acaba kanım düşük diye mi erkenden bitti benim..
Hello🥰bence kansızlıktan değil canım.Bir ara benim de aynı soyledigin gibi olmuştu pıhtı kalmış mı diye baktı doktor kalmamış dedi.sonra tekrar oldu kanama hafif hafif.bunye meselesi bence.belki de cabuk toparlamıştır rahim kendini

Balık gibi kayıvercek sanıyosun di mi 😂
Ben Atlasta öğrenmiştim onu, hatta ebe kaçıncı çocuğun falan demişti 🤪
Çook rahat oluyo.
Bi kere yaptınsa artık gerisi gelir bence 😇
Aynen yaa kaycak gibi geliyo
Boynunu sıkıcam tutarken gibi geliyo
Emiyo kolumu şapur şupur halbuki çocuk

aman pelo ne edem
fizik tedaviye gidiyom kız dışarda annemle beni bekliyo
bizimki uyanınca çığlık kıyamet
fenalardayım
sağıp biberonla verdireyim diyorum uyanınca içsin ama o zamanda memeyi bırakır diye korkuyorum şaştım kaldım
Meme çok bibo az verirsen alışmaz ki kuzum
Ama kolayına gelip mokunu çıkarırsan biberonun alışır
Kardeşim kendi uykusu için gece biberonla verdiriyodu eşine onun bebeği bile alışmadıysaa 🤣
Gömdüm kızı azcık ama öyle

sokakta arabaya koyup gezdiremiyorum çığlık kıyamet sanki etini koparıyolar
kucağımıza alıp boş araba gezdiriyoz 😱
bende düşünüyom kanguruyu
en azından arabayı taşımak zorunda kalmam
solomonbaby baktım ben güzel gibi
Bende ona baktım da yenidoğan aparatı kanguru falan çok üst üste olur da terler diye kararsız kaldım bizimki de sürekli kucakta olsun istiyor dışarda evde kollarım kopuyor artık

Aşırıı sigara içmek istiyorum ya :KK43:
Kızda hamilelik+emzirme süresince aklıma bile gelmemişti
Düşüncesi bile haksızlık gibi geliyo oğluma
Hastanede içtim kahve sigara yaptım valla kolumda damar yolu 😁
Psikolojime o kadar iyi geldi ki gebelik boyunca emzirme boyunca içenleri gördükçe yaptığım çok masum geldi valla yalan yok şu emzirme süreci bitsede istediğimi yiyip içsem diyorum
2 bira yuvarlayasım var boş acılı kokoreç yiyesim var sigara içesim var 😑

kuzum bizimkine doktor sıcaktan dedi, memede çok kaldığı zamanlar olmuştu, şimdi azaldı, her gün pamuk ve su ile sildim
canım bizde aşıya gittik benim kız 4400 gram olmuş, acaba az mı kilo almış seninki kaç kilo doğmuştu? Bu arada ben asm verdiği D vitamini kullanmıyorum, burdaki arkadaşlar wellcare ve ocean 400 d bir önermişti. Bende ocean 400 D vit fısfıs kullanıyorum bebeğime. Günlük 1 fıs
canım geçen bende sormuştum burda, sling önermişti arkadaşlar, ben uzun vadede olsun diye kanguru istedim. Daha sonra bi arkadaşımda pellybaby kanguru denedim, yenidoğan aparatı solomombaby gibi kaba değil. Hoşuma gitti aldım, aybala da çok sevdi, bi bak istersen netten. Fiyatı da solomombaby ve mamadusa göre daha uygun

Ya bizim burda sleepy satan market yok, kargo ile sürekli uğraşmak istemiyorum. Migrostan alışveriş yapıyoruz, bu gün gözüme bez ilişti, mühendisinoğlu da önermiş, denemek istedim bayram arası... Bebişin kç kilo ve kaç beden giyiyor bezi?
Canım 3670 doğmuştu. Senin bebiş kaç doğdu ki ?

Hastanede içtim kahve sigara yaptım valla kolumda damar yolu 😁
Psikolojime o kadar iyi geldi ki gebelik boyunca emzirme boyunca içenleri gördükçe yaptığım çok masum geldi valla yalan yok şu emzirme süreci bitsede istediğimi yiyip içsem diyorum
2 bira yuvarlayasım var boş acılı kokoreç yiyesim var sigara içesim var 😑

Ay kokoreç yine mi yiyemiyoruz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 🍺 + 🚬 =❤️🤷🏻‍♀️

Back