2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sana afiyet bal.seker olsunama bana dikkat et sonradan cikiyor rahatsizliklari dediler. Ayrica adetlerim cok.sancili geciyor bu lohusalikta usutmemem lazim belki.bundan sonra agrim olmaz
ay benimde hamilelikten önce çok sancılı geçerdi
3 gündür adetim çok kan geliyo ama hiç ağrı yok

Uyaniyor gozunu acip agliyor gidiklaninca ben bugun şunu anladim ac degilse agzina almiyor boyle suratini eksitiyor. Ac ise agzini kocaman acip bir guzel emiyor bazen gozleri kapali bazen acik. 10 15 dk sonra uykuya daliyor birakiyor zaten gogsumu
Benimki en fazla 5 dk emip dalıyor tekrar. Ya da gozlerını hiç açmadan emiyor. Nesne bu kadar cok uyuyor anlamıyorum

Kilosun iyi iyi bakmışsın dedi canım doktor. Baska bir şey mi var acaba dıye de sordum hayır her sey yolunda dedı. Muayene ettı baktı doyuyor uyuyor demek ki dedi. Ama yine de aklım hep bizi gece gunduz hazır ola diken kızımda

Ya bu hafta hiç güzel geçmedi stres sıkıntı bu da bebeğe mi yansıdı bilmiyorum iki gündür o da hiç durmuyor. Anlayacağın ne uyku ne yemek su içmeyi bile unutuyorum. Emziriyorum yarım saat sonra aranmaya başlıyor yine doymayinca daya mamayı. Hele bugün çok uykusuz olunca hemen mama vereyim de uyusun bende uyuyum diye mama verdim ne o uyudu ne ben uyuyabildim. 4-5 kere emzirdim bugün ona rağmen daha goguslerim sertkesmedi bak.normalde araya bı kere mama girince hemen süt dolardı. İki gündür yok doğru dürüst. İnşallah kesilmez ya korkuyom sütüm cekilivercek diye.

Reactions: LaL
Benimki en fazla 5 dk emip dalıyor tekrar. Ya da gozlerını hiç açmadan emiyor. Nesne bu kadar cok uyuyor anlamıyorum
Ben bazen ac mi kaliyor.diyorum ama altina o kadar.cis yapiyor ac olsa yapmaz diyorum. Sonra doktor.bana da soyledi cok.guzel beslemissin.dedi. Ben sorun var mi diye dusunmuyorum. kendisine.uyku duzeni yapmislar. Sabah 5 te uyaniyor gozleri cin gibi. Ama oglen basliyor.uyumaya baygin resmen taa gece.yatana kadar ben.uyandiriyorum.

Kızlar sizlerde, bebeğe verilen d vitamini kullanıyor musunuz sağlık ocağının verdiğini
Ben kullanıyorum canım. Diğer çocuklarda da kullanmıştım. Tek fark bu kez 15 gün sonra başla demediler. Topuk kanı verdiğimizden beri kullanıyorum. İlk emzirme öncesi 4 damla.
Bana bir şey vermedi. Aşı günü sorayım. Acaba benim de d vitamini kullanmam lazım mı? Her gün süt ve peynir tüketiyorum. Tabii yeterli mi bilemedim.

Hello
Aşırı yorgunum bugün
Sabah başladı koşturma bu saat oldu sırtım yer gördü
Dr kontrolü denizin
Ordan geldim kek yaptım misafir geldi
Yemek yedik şimdi başka misafir gelicek galiba
Yattım iki arada bi derede
Bu tempo fecii

Damla tetrazinc kullanıyoruz biz günde beş damla

Ya bu bebe benim başımı yastığa koyduğumu nasil anliyor? Mışıl mışıl uyuyan bebek ben başımı koyunca uyaniyor arkadassss.sabah 5:44 de mesai başladı bizde

Çok haklısın, çoğu zaman insan kendini yalnız hissediyor bu konuda hâlbuki hemen hemen hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz, evlatlarımiz dizimizin dibinde, başında çatısı üstünde giyeceği, karnına gidecek iki lokma yemeği ve herşeyden koruyan aileleri var, Rabbim olmayan herkese nasip etsin kimselere bunların hiç birini aratmasin insaAllah

Bi ara benimde öyle olmuştu canım bi anda sütüm kesildi sandım yok gelmiyo süt sonra aklıma hastanedeki hemşire sütün olması için 3 lt su içeceksin demişti o gün bardak bardak su içtim rezene çayı tahin helvası felan yedim göğüslerim öyle dolduki iki kere sagdim bebeğimi doyurdu yinede rahatlamadı göğüslerim sagdigimda tek memeden 120 ml süt geliyodu şimdi elimden suyu dusurmuyorum

Evet çoğu kişi 40 gün beklenilmesi gerektiğini düşünüyor sen 40 gün özürlüsün diyor aydınlatman iyi olmuş

Proctolog diye bir krem var eczaneden al kullan inşallah 4-5 güne kalmaz düzelir. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…